Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jestli se jedná o čaaté virózy, atd. co začít u krevních testů? Deficit prvků, chudokrevnost…to vše může odhalit. Dále únava? Přetížení?
@Anonymní píše: Více
Tak ono záleží, na koho narazí, to máš jako ve všech oborech, já mám nutriční terapeutku úplně skvělou. A kamarádka tento obor studovala na LF, má teď Mgr. Myslím, že uplatnění je docela široké, nejen nemocnice. A obor je to zajímavý. Ovšem nechodila bych k nějakému výživovému poradci, který má jen kurz. U mě je problém dost komplexní a veliký, tak jsem potřebovala někoho, kdo tomu bude pořádně rozumět.
@Elielieliii píše: Více
Nejedná se o běžné virozy. Vše se samozřejmě řeší u lékařů. Kdyz to nevyřeší lékař, nečekám zázrak tady. Zrovna dneska proběhla diskuze, že toho je opravdu moc v naší rodině. Já po operaci. Sourozence a jeho dítě čeká taky operace… Každý máme jiné potíže. Je toho nějak moc. Moje děti taky řeší dost nestandardní věci.
@Lollitka píše: Více
To je dobře, že jsi spokojena. A pomohla ti? Co ti poradila? Ten pan byl v nemocnici, tak předpokládám, že je vystudovaná. Vím, že je spousta kurzu. Určitě i mezi nimi se najdou taci, kteří tomu opravdu rozumí. Existuje na to už i střední škola.
@Anonymní píše: Více
Jo pomáhá mi pořád, chodím pořád na konzultace. Spolupráci jsme začaly také v nemocnici. Jinak neříkám, že z kurzu tomu nemůžou nějak rozumět, ale kurz trvá 3 měsíce, tak je logické, že prostě do hloubky a k propojení oborů tolik nedochází. Střední škola je nutriční asistent, 4 roky s maturitou. Pak je VOŠ/Bc. na 3 roky, případně po Bc. je Mgr. na 2 roky.
Já vím, že se v práci vždy něco najde. To je normální. Jsou lepší období, horší. Taky mají různé poznámky a není to tak úplně jednoduché. Na druhou stranu jsou oráče, kde bych nemusela být přesný čas a mohla bych si pracovní dobu uzpůsobit, což by mi vyhovovalo mnohem víc. Mam jednu nabídku práce, kde bych si to mohla přizpůsobit. Ale je to s dojížděním o dost kilometrů dál než teď a časově náročnější. Takže vaham.