Zdravotní potíže matky s dětmi

11
17.11.22 15:11

Zdravotní potíže matky s dětmi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám dvě malé děti 1,5 a 2 měsíce a stal se mi úraz s rukou a jsem po operaci a nebudu schopna se o děti starat cca 3 měsíce. Nemám nikoho kdo by se o nás s dětmi postaral, Otec děti je OSVČ a nemůže si dovolit aby byl bez příjmu.
Nevíte někdo o nějaké možnosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76843
17.11.22 15:18
@Denisa M píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám dvě malé děti 1,5 a 2 měsíce a stal se mi úraz s rukou a jsem po operaci a nebudu schopna se o děti starat cca 3 měsíce. Nemám nikoho kdo by se o nás s dětmi postaral, Otec děti je OSVČ a nemůže si dovolit aby byl bez příjmu.
Nevíte někdo o nějaké možnosti? Děkuji

tak když je OSVČ a nemůže si dovolit být bez příjmu, tak ať najme nějakou pečovatelku, asi jiná možnost není,
oba jste naprosto bez rodiny, kamarádek a kamarádů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
17.11.22 15:27

@Denisa M a jestli je vaše situace opravdu neřešitelná, tak zajít na OSPOD a umístit děti v Klokánku? ale to asi neprojde, když děti mají otce,
každý by měl mít nějaké úspory pro tyhle případy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.11.22 15:28
@Denisa M píše:

Nemůže každý den přijít někdo z rodiny? Přinést aspoň oběd? Napadá mě domácí péče, jezdí k seniorům, ale jde určitě objednat i pro mladší ročníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
17.11.22 15:34

Jedině někoho zaplatit… žádná kamarádka, babička, teta…?? Na takové situace je třeba mít rezervu když je muž osvč, měla by být větší než u zaměstnance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.11.22 15:36

Bohuzel, i takove veci se stavaji..moc na vyber neni, manzel doma, zaplatit si pomocnou silu, poprosit prarodice, naucit se vse delat jednou rukou..a zalozit dobrou urazovku. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
@Denisa M píše:

Najmout chůvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Někoho si zaplatit nebo nekdo z rodiny, kamarádka atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278

@Denisa M Rodina, kamarádi, zaplatit si nějakou pomocnici, snažit se fungovat i s jednou rukou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
17.11.22 15:39

Máte rodiny z obou stran a určitě i přátele. Tak se obrať na ně. Rodina vám pomůže zadarmo a cizí za peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
17.11.22 15:42
@Russet píše:
Nemůže každý den přijít někdo z rodiny? Přinést aspoň oběd? Napadá mě domácí péče, jezdí k seniorům, ale jde určitě objednat i pro mladší ročníky…

no to by asi šlo, ale co to 2měsíční dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.11.22 16:35
@stinga píše:
no to by asi šlo, ale co to 2měsíční dítě?

Bude muset vymyslet, jak základní peci zvládnout jednou rukou. A jinak presna na tyhle pripady se hodi úrazové pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.11.22 16:46

Zajistit chůvu, obvolat pečovatelské služby, nebo červený kříž v okolí a zeptat se jestli vám dokáží pomoct, nebo kam se obrátit. Případně na dobu nejnutnější požádat někoho z rodiny, kamarádku aby byl u vás. Do klokanku bych děti nedala, puklo by mi srdce🤦‍♀️ hodně štěstí v nelehké situaci 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45714
17.11.22 16:53
@j.a.n.i1 píše:
Bude muset vymyslet, jak základní peci zvládnout jednou rukou. A jinak presna na tyhle pripady se hodi úrazové pojištění.

No dvoumesicni dite jednou rukou neobstaras a pojisteni je reseni az do budoucna.
Zakladatelko, holt musite sehnat pomoc placenou nebo od rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
17.11.22 16:58

Platí si aspoň nemocenskou, že by zkusil ukecat doktora aby mu ji vystavil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí