Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My máme ten bílý… Růstové grafy tam jsou, ale údaje o menstruaci ne. Hlavně, že je tam řádek s nadpisem kouření
porovnávat nemůžu, ten barevný ani neznám ![]()
Teď se dává ten druhý typ. Já mám kluky, takze údaj o menstruaci tam není
Ten první typ má můj brácha, to byl šikovnej průkaz. Jen se teda už ta plastova vazba rozpadla.
Ten červený mám já ročník 97
dcera už má ten malý, co jsem koukala tak jsou stejné, podle mě nemůžou jen tak něco vynechat
Ten první už se nedělá ne? Ten měla ségra, kterej je přes 20
máme ten druhej ale údaje o MS ne, máme kluka ![]()
@Anonymní píše:
Jaký z těchto průkazů mají děti? Jaký je lepší? V tom barevném měly dívky zapsanou i menstruaci, zmizelo to z malého? A jsou v malém růstové grafy?
Malá má bílý. Jinak dneska se píše MS do telefonu, co jsem zjistila ![]()
Oba kluci mají ten bily. Ale - jeden je mnohem tenčí a nejsou tam grafy. Prý jeden čas ministerstvo šetřilo ![]()
@Celeste97 můžou, zalezi jak velká je zrovna díra v rozpočtu ![]()
@Celeste97 píše:
Ten červený mám já ročník 97dcera už má ten malý, co jsem koukala tak jsou stejné, podle mě nemůžou jen tak něco vynechat
Já mám kluky 2013 a 2016 a i tak je v těch průkazech rozdíl a nejsou v nich úplně stejné údaje.
@Tichošlápek píše:
Oba kluci mají ten bily. Ale - jeden je mnohem tenčí a nejsou tam grafy. Prý jeden čas ministerstvo šetřilo@Celeste97 můžou, zalezi jak velká je zrovna díra v rozpočtu
No a já nevím, jestli grafy nemá mladší nebo starší. Ale zvedat se kvůli tomu nebudu ![]()
@Tichošlápek píše:
@Tunrida 2014 bez grafu 2016 s grafem
No, tak to už to vím i u těch našich a zvedat jsem se nemusela
![]()
Všechny 3 děti mají bílé.
Syn 2013 měl grafy vložené v samostatné brožůrce. Mladší děti 2015, 2017 mají grafy součástí průkazu. Liší se i očkovací průkazy v 2013 je malý, 2015, 2017 velký.
Menzes a kouření má jen dcera 2017, v průkazu 2013 to syn nemá (má průkaz pro holky, klučičí tenkrát v porodnici došly).
Je lepší kapitola Informace pro rodiče k ZOP na internetu nebo sešítek? A co obsahuje?
Kluci 2012 a 2014 mají totožné bílé, tohle tam vůbec nemají
ani kouření, ani grafy ![]()
Jaký z těchto průkazů mají děti? Jaký je lepší? V tom barevném měly dívky zapsanou i menstruaci, zmizelo to z malého? A jsou v malém růstové grafy?