Zdravotní sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9315
24.6.13 20:07
@Teress1 píše:
No a kdybych šla na denní studium tak by se to dělalo podle tych směn a rozvrhu ze školy??

kdyby jsi šla na denní studium, tak zaměstnavatel ti asi nevyjde vstříc, protože do školy budeš chodit denně!! A o takové zaměstnance právě zaměstnavatelé nestojí, protože bys jim tam byla naprd :nevim:
Pokud bys měla dálkové, tak to už by šlo skloubit, protože do školy se chodí asi jenom jednou týdně a to si můžeš domluvit v práci, že ty dny potřebuješ volno na školu.
No a pokud bys měla individuální studium, tak se zase domluvíš se školou na individuálním docházení do školy a pak si domluvíš určité volno i v práci.
Ale pokud můžu doporučit, tak jdi na denní studium. Nebudeš se muset stresovat učením a prací. Budeš pořád vedena jako student a pak si v klídečku po škole najdeš zaměstnání. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.6.13 20:15

@j.a.n.i1 musela by sis přečíst tu její předchozí diskuzi, ale pod jiným nickem, podobným tomuhle. Tam to bylo pořád dokola to stejné. Nejspíš je to ta stejná osoba a už ji asi zatrhli i tento profil. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.2.18 09:21

Ahoj, obnovuji diskuzi. Mám obchodní akademii a od dětství jsem toužila pracovat v nemocnici. Nyní jsem na RD s téměř 2-letou dcerkou. Ještě mám syna skoro 9 let. Volala jsem si do nemocnice a hlavní sestra říkala, že bych mohla začít jako ošetřovatelka a dodělat si kurz při práci a pak případně i studium. Měla jste to některá takhle? A dá se tato práce zpočátku tedy ošetřovatelka zvládnout s malými dětmi? Moc děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.2.18 09:22

Oprava synovi bude 10 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
19.2.18 09:32

Znám jednu, co v nemocnici uklízela, už je to pár let zpátky. Teď když jsem ležela na interně mi nabírala krev. Nejdřív, měla nějaký ten kurz, pak dálkově školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.2.18 09:33

Zalezi na oddeleni kde bys pracovala, za jakych podminek. Zda 12 nebo 8 hodin, denni, nebo i nocni. Prace osetrovatelky je mnohdy narocna, jinde je to “pohoda” zvladnout se to urcite da ;) (jsem sestra :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
19.2.18 09:35
@hapolda píše:
Zalezi na oddeleni kde bys pracovala, za jakych podminek. Zda 12 nebo 8 hodin, denni, nebo i nocni. Prace osetrovatelky je mnohdy narocna, jinde je to “pohoda” zvladnout se to urcite da ;) (jsem sestra :) )

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko