Zdravotní sestra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Teress1 píše:
No a kdybych šla na denní studium tak by se to dělalo podle tych směn a rozvrhu ze školy??
kdyby jsi šla na denní studium, tak zaměstnavatel ti asi nevyjde vstříc, protože do školy budeš chodit denně!! A o takové zaměstnance právě zaměstnavatelé nestojí, protože bys jim tam byla naprd ![]()
Pokud bys měla dálkové, tak to už by šlo skloubit, protože do školy se chodí asi jenom jednou týdně a to si můžeš domluvit v práci, že ty dny potřebuješ volno na školu.
No a pokud bys měla individuální studium, tak se zase domluvíš se školou na individuálním docházení do školy a pak si domluvíš určité volno i v práci.
Ale pokud můžu doporučit, tak jdi na denní studium. Nebudeš se muset stresovat učením a prací. Budeš pořád vedena jako student a pak si v klídečku po škole najdeš zaměstnání. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 musela by sis přečíst tu její předchozí diskuzi, ale pod jiným nickem, podobným tomuhle. Tam to bylo pořád dokola to stejné. Nejspíš je to ta stejná osoba a už ji asi zatrhli i tento profil.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Mám obchodní akademii a od dětství jsem toužila pracovat v nemocnici. Nyní jsem na RD s téměř 2-letou dcerkou. Ještě mám syna skoro 9 let. Volala jsem si do nemocnice a hlavní sestra říkala, že bych mohla začít jako ošetřovatelka a dodělat si kurz při práci a pak případně i studium. Měla jste to některá takhle? A dá se tato práce zpočátku tedy ošetřovatelka zvládnout s malými dětmi? Moc děkuji za zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám jednu, co v nemocnici uklízela, už je to pár let zpátky. Teď když jsem ležela na interně mi nabírala krev. Nejdřív, měla nějaký ten kurz, pak dálkově školu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi na oddeleni kde bys pracovala, za jakych podminek. Zda 12 nebo 8 hodin, denni, nebo i nocni. Prace osetrovatelky je mnohdy narocna, jinde je to “pohoda” zvladnout se to urcite da
(jsem sestra
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hapolda píše:
Zalezi na oddeleni kde bys pracovala, za jakych podminek. Zda 12 nebo 8 hodin, denni, nebo i nocni. Prace osetrovatelky je mnohdy narocna, jinde je to “pohoda” zvladnout se to urcite da(jsem sestra
)
Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit