Zdražování a válka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@šklíbakočka píše:
Ale ale, my nejsme zaujatý, ale Vy asi nejste zrovna moc chytrá.
peta je hoch, na epipi prisel se seznamovaci diskuzi, ver mi, sam sebe vnima uplne jinak nez jeho okoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlleennkkaa Když jdu nakupovat tak plno lidí nadává že pomalu nemají co do huby ale hlavně že se posílají takové peníze na Ukrajinu
…zrovna dnes 2duchodci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
To není o prskání a schválnostech, ale o tom, že když vědí…že na pokoji je Covid pozitivní s dalším pacientem…tak toho co byl v kontaktu s covid pozitivním nemají propouštět domů a ještě bez karantény a testu do domácího léčení. Co na tom nechápete???
A proc by ho nepustili domu? Proc by proboha mel byt v nemocnici, kdyz nemusi? Pusti i toho Covid pozitivniho, kdyz tam nebude muset byt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Tak proč tady taháte křivdy z dob SSSR??? Nejsem Putinovec, ale dívám se na to nezaujatě. A to je Váš problém.
Ty jsi tak nezaujatý, jako je Putin černoch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alriga píše:
Nechapu, ze nejdeš pracovat do zdravotnictví nebo že se neprestehujes do Ruska. Tam jsou bezva nemicnice cca 1/3 z nivh nema treba tekoucí vodu.
Tak to je asi nejhloupější argument. Srovnávat se s něčím horším…Proč se nesrovnávat s něčím lepším. V Africe mají hliněné podlahy a velkou vykonávají do kýblu…Když jsme tak super ---tak proč se dějí tak obyčejné banální věci? Když teče voda…tak proč si neumít ruce po vykonané potřebě… a neargumentovat tím, že v Rusku neteče voda. Bavme se o tom kde žijeme. Hlouposti se meze nekladou.
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
V té době tam byl ožralec Jelcin? Tak to se vůbec nedivím…byl to ožralec a nezáleželo mu na lidech. Proč pořád srovnáváte dobu co byla s dneškem. Za komunistů stál benzín 8,– Kč.
Zato za Putina litali Rusum peceni holubi do huby, ze. Zkus si schvalne najit treba makroekonomicky ukazatele… A to nemluvim o systematickem vymyvani mozku a potlacovani sebemensi formy opozice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
peta je hoch, na epipi prisel se seznamovaci diskuzi, ver mi, sam sebe vnima uplne jinak nez jeho okoli.
aha, to jsem nevěděla, něco urputně pracuju, tak nemám část sledovat emiminí vývoj ![]()
díky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Ještě jednou…srovnávat minulou dobu s přítomností nemá smysl. Srovnávejte přítomnost s přítomností. Je hloupé zabřednou někde kde to bylo…to znamená dobu minulou. Pokud si to nedokážete v hlavě srovnat…tak pak nepište své hlouposti. Proč se jen soustředíte na východ??? To otáčíte hlavu jen jedním směrem? Jste zaujatý.
Jak chces bez znalosti minulosti porozumet tomu, co se deje ted, a najit duvody, proc se to deje?
Jinak srovnavani pritomnosti s pritomnosti pobavilo, hluboke moudro. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, chudák Putin. Teď jsem se sešla s rodinou, rodiče 65,on inženýr, ona lékárnice, jejich dcera lékárnice, děti. Utekli z Charkova poté, co jejich dům vzala naváděná raketa. Nechtějí žít jinde, chtějí tady hned pracovat. Jeden by brečel. Otec děti bojuje, už 3 dny neví, co s ním je. Fakt fašisti od pohledu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judy Hopkava píše:
@Alriga Souhlas. Tihle by už mavali Hitlerovi vlajeckami a udávají své židovské příbuzné. Za normální akademické debaty by to bylo k pláči, takhle je to na blití. Někdy si říkám, že by fakt měl přijít konec světa, lidská rasa je neuvěřitelně zdegenerovana.Hloupí lidi jsou nejvíc slyšet. Zajímalo by mě, co tyhle prorusky trollky dělají za práci, ale i na haj. lbabu jsou tyhle myšlenkový průjmy slabý. Takže nezaměstnané volicky SPD s cígem v hubě a chytrý jak rádio? Bez rozhledu, inteligence, empatie. Tfuj. Fakt je mi fyzicky zle. Zrůdy.Příspěvek upraven 10.03.22 v 10:46
A co Ty jsi za rasu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
Jak chces bez znalosti minulosti porozumet tomu, co se deje ted, a najit duvody, proc se to deje?Jinak srovnavani pritomnosti s pritomnosti pobavilo, hluboke moudro.
Ja bych to trochu povznesla a srovnavala rovnou pritomnost s budoucnosti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Jo, chudák Putin. Teď jsem se sešla s rodinou, rodiče 65,on inženýr, ona lékárnice, jejich dcera lékárnice, děti. Utekli z Charkova poté, co jejich dům vzala naváděná raketa. Nechtějí žít jinde, chtějí tady hned pracovat. Jeden by brečel. Otec děti bojuje, už 3 dny neví, co s ním je. Fakt fašisti od pohledu.
Rodině hodně štěstí, ať se v pořádku shledají a tobě DÍKY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
Zato za Putina litali Rusum peceni holubi do huby, ze. Zkus si schvalne najit treba makroekonomicky ukazatele… A to nemluvim o systematickem vymyvani mozku a potlacovani sebemensi formy opozice.
Mě nezajímá kdo a jak to má nastavené… Myslíš si že v USA je to vše super??? Všude je chleba o dvou kůrkách…jen záleží v které kategorii jsi. Pokud máš peníze máš se dobře…pokud jsi obyčejný člověk…tak pracuješ aby jsi zaplatil měsíc svého života. Korupce jsou ve všech vládách. Tady je to podobné… Jen si vzpomeň jak to bylo vždy po volbách.
- Citovat
- Upravit
@Zumpa píše:
Ty jsi tak nezaujatý, jako je Putin černoch.
To znamená Žumpo, že pokud nenadávám na Putnu…tak jsem Putinovec??? To je dobrý názor…
- Citovat
- Upravit
@mroe píše:
Ja bych to trochu povznesla a srovnavala rovnou pritomnost s budoucnosti…
ty jsi na to kapla. Doted jsem mela zato, ze Cimrmanovy stopy konci v roce 1914 u Liptakova. A on misto toho hleda druzku na epipi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit