Zdražování a válka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
10.3.22 13:49
@Giovanna1 píše:
To je podobný argument s tím mlácením zeny (jedná se o agresi) jako s válkou na Ukrajině (jedna se taky o agresi). Mně už ty jeho názory do sebe začínají zapadat. Holt uvažování ve stylu, že pro agresi existuje nějaké rozumné vysvětlení, zdůvodnění…

Z toho človeka jde až strach 8o on by hledal duvody nad tyranou zenou, ale dovetek napise, ze mlatit zenu je spatne. Alibismus jak prase. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
10.3.22 13:50
@PetaOV píše:
Pokud onemocní v nemocnici a má covid…tu přece smrtelnou a nebezpečnou nemoc co zabíjí důchodce, nemocné a především děti? Popíráte slova ministra zdravotnictví a jeho poradců??? V jste zapomněl na zdravotníky ve skafandrech???

S covidem se leci v nemocnicich lide s podobnymi problemy jako treba u chripky. Napr. s pneumonii. Pokud lide zvladaji covid/chripku s kaslem a zvysenou teplotou, je pobyt v nemocnici zbytecny.
Jo, a mas o sobe hodne falesne mineni. Otevres pusu a pravda se projevi naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.3.22 13:51
@PetaOV píše:
Právě že mu je…kašel, teploty. A takového člověka pošlou domů?

Kde to žijete? Jak by asi vypadaly na podzim naše nemocnice, když tu řædila delta, kdyby každého Covid pozitivního s kašlem a teplotou nechali v nemocnici na lůžku? Vždyť by pro to nebyly kapacity!!! V nemocnici byli Covid pozitivní, až když byli na tom špatně - problemy s dýcháním apod. Proč to tady překrucujete? A i teď, pokud měla ta paní jen kašel a teplotu, tak proč by ji nechávali v nemocnici? Poslali ji na léčení domů. Hele, já ležela v nemocnici před x lety s podezřením na otřes mozku, a po pár dnech pozorování mě pustili domů. Poslední noc v nemocnici jsem měla zimnici, dali mi Paralen a druhý den ráno mě pustili domů, i když jsem se necítila skvěle. Ale tu původní diagnózu, proč jsem tam ležela, v nemocnici vyřešili (otřes mozku se nepotvrdil) a poslali mě domů…dolecovala jsem se potom z nějaké té virózy sama doma. A taky jsem za tím neviděla nějaké spiknutí doktorů. Nic o té domnělé paní tady my všichni nevíme (kromě paní, která o ní psala, tuším, že to je její matka, ale nevím to jistě…), ale už se tady křičí, že ji měli v nemocnici nechat. Tak ji holt poslali do domácího léčení a pokud by se její stav zhoršil, tam by ji zpátky hospitalizovali, tentokrát kvůli covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.3.22 13:57
@chelsinka1988 píše:
Z toho človeka jde až strach 8o on by hledal duvody nad tyranou zenou, ale dovetek napise, ze mlatit zenu je spatne. Alibismus jak prase. :poblion:

Jo, týrané ženě by mohl říct, že si za to může sama - neměla partnera provokovat, měla držet hubu a krok apod. On kdyby byl terapeut, tak by ta týranæ žena si hodila provaz ze zoufalství…pomoci by se jí včas nedostalo, protože on by furt řešil obě strany, kdo je víc v právu, aby byl přece nestranný… Jsou prostě v životě situace, kdy je něco evidentni a musí se říct, že bílá je bílá a černá je černá. A netvrdit, že to není jisté a další vytáčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
10.3.22 13:59
@Giovanna1 píše:
Jo, týrané ženě by mohl říct, že si za to může sama - neměla partnera provokovat, měla držet hubu a krok apod. On kdyby byl terapeut, tak by ta týranæ žena si hodila provaz ze zoufalství…pomoci by se jí včas nedostalo, protože on by furt řešil obě strany, kdo je víc v právu, aby byl přece nestranný… Jsou prostě v životě situace, kdy je něco evidentni a musí se říct, že bílá je bílá a černá je černá. A netvrdit, že to není jisté a další vytáčky…

Nedivím se, že je sám a zakládá diskuze o seznámení, žena asi veděla, proč zdrhla. Chudák, kdo ví, co jí dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
10.3.22 14:04
@PetaOV píše:
Právě že mu je…kašel, teploty. A takového člověka pošlou domů?

A proc ne? Pokud nema zapal plic? Od kdy se s kaslem a teplotou lezi v nemocnici? Vtipne. Ockovat se nenechali, ale pak by chteli lezet v nemocnici s kaslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
10.3.22 14:06
@PetaOV píše:
Pokud onemocní v nemocnici a má covid…tu přece smrtelnou a nebezpečnou nemoc co zabíjí důchodce, nemocné a především děti? Popíráte slova ministra zdravotnictví a jeho poradců??? V jste zapomněl na zdravotníky ve skafandrech???

Ale ti starali o vazne nemocne, zlato. Ne o lidi s kaslem u omikronu. Ten dela pneumonie opravdu malokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
10.3.22 14:07
@mroe píše:
A proc ne? Pokud nema zapal plic? Od kdy se s kaslem a teplotou lezi v nemocnici? Vtipne. Ockovat se nenechali, ale pak by chteli lezet v nemocnici s kaslem.

Pánovi asi nedochází, že nemocnice není nafukovací hrad. A že člověk s kašlem a teplotou zabírá lůžko člověku, který ho OPRAVDU potřebuje. Někdy bych si přála být tupá, žilo by se hned veseleji 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.3.22 14:29
@chelsinka1988 píše:
Nedivím se, že je sám a zakládá diskuze o seznámení, žena asi veděla, proč zdrhla. Chudák, kdo ví, co jí dělal…

No, tak tady bych byla opatrná…úplně bych ho neobvinovala bůhví z čeho…každopádně máš pravdu, že jeho názory jsou svérázné. A jsou mi proti srsti, právě kvůli tomu, jak pod obhajobou jakési ala vyváženosti a objektivity pak může člověk s takovými názory odsouhlasit agresi…kdyby obrana státu stála jenom na těchto lidech, tak to se rovnou můžeme vzdát a jít vítat okupanty s vlajeckami a úsměvem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
10.3.22 14:30

On bude nejaky chudinka… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20774
10.3.22 14:35
@Giovanna1 píše:
No, tak tady bych byla opatrná…úplně bych ho neobvinovala bůhví z čeho…každopádně máš pravdu, že jeho názory jsou svérázné. A jsou mi proti srsti, právě kvůli tomu, jak pod obhajobou jakési ala vyváženosti a objektivity pak může člověk s takovými názory odsouhlasit agresi…kdyby obrana státu stála jenom na těchto lidech, tak to se rovnou můžeme vzdát a jít vítat okupanty s vlajeckami a úsměvem…

Nevěřím mu. A opravdu bych se nedivila, kdyby v jeho domácnosti to nebylo nastaveno tak, že co řekne, přes to vlak nejede. Já být muž a žena mi říct, že ji její manžel týrá, ukopnu mu hlavu na místě. Tihle sr*ači si dovolí jen na slabšího. A opravdu bych nezačala. Hm hm hm, a paní Vomáčková, opravdu si to nezasloužíte? Zapátrejte v paměti. Času máme dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
10.3.22 17:04
@Alriga píše:
Někteří lidé jsou tak hloupí a líní, ze si ani neumějí zjistit, co znamená zkratka UK, viď Peťulko?

Máš pravdu…UK může být Spojené království, UK Univerzita Karlova. To není o tom, že by byl někdo omezený, ale píše to podle sebe. Pro Tebe tedy UKR.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 17:07
@Giovanna1 píše:
Kde to žijete? Jak by asi vypadaly na podzim naše nemocnice, když tu řædila delta, kdyby každého Covid pozitivního s kašlem a teplotou nechali v nemocnici na lůžku? Vždyť by pro to nebyly kapacity!!! V nemocnici byli Covid pozitivní, až když byli na tom špatně - problemy s dýcháním apod. Proč to tady překrucujete? A i teď, pokud měla ta paní jen kašel a teplotu, tak proč by ji nechávali v nemocnici? Poslali ji na léčení domů. Hele, já ležela v nemocnici před x lety s podezřením na otřes mozku, a po pár dnech pozorování mě pustili domů. Poslední noc v nemocnici jsem měla zimnici, dali mi Paralen a druhý den ráno mě pustili domů, i když jsem se necítila skvěle. Ale tu původní diagnózu, proč jsem tam ležela, v nemocnici vyřešili (otřes mozku se nepotvrdil) a poslali mě domů…dolecovala jsem se potom z nějaké té virózy sama doma. A taky jsem za tím neviděla nějaké spiknutí doktorů. Nic o té domnělé paní tady my všichni nevíme (kromě paní, která o ní psala, tuším, že to je její matka, ale nevím to jistě…), ale už se tady křičí, že ji měli v nemocnici nechat. Tak ji holt poslali do domácího léčení a pokud by se její stav zhoršil, tam by ji zpátky hospitalizovali, tentokrát kvůli covidu.

Hele, je rozdíl žena ve středním věku a nebo důchodkyně 75let s cukrovkou a na půl těla ochrnutou.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 17:12
@mroe
@mroe píše:
Ale ti starali o vazne nemocne, zlato. Ne o lidi s kaslem u omikronu. Ten dela pneumonie opravdu malokdy.

Něco jiného je člověk který má 75 let, ležák na 1/2 těla ochrnutý s cukrovkou.

• Citovat
  • Upravit
1724
10.3.22 17:34
@PetaOV píše:
Hele, je rozdíl žena ve středním věku a nebo důchodkyně 75let s cukrovkou a na půl těla ochrnutou.

Tak to se omlouvám, zapomněla jsem, že to byla zrovna vaše matka. V tom případě se o podrobnostech s vámi hádat nebudu. Jenom by mě zajímaly důkazy, že za Covid pacienty se v nemocnici dřív platilo zlatem, jak se pořád tvrdí. Já třeba nějaké výpisy z pojišťoven neviděla. A jasně, pokud někdo ležel na ventilátoru nebo jestě něčem horším, tak to lezlo do peněz, to je jasne. Kvůli tomu ho ale z nějakého mimotělního oběhu neodpojili. Vaše zkušenost mě mrzí, ale můj názor je, že to stojí a padá na lidech v nemocnici. Jsou doktoři blb.ci a doktoři dobří nebo aspoň o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat