Zdražování a válka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Giovanna1 píše:
Ano, zato vaše pravda je jediná správná, že? Hlavně že nejste ty ovce
Nemám potřebu tě o něčem přesvědčovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víte co si myslím?
Že Putinovi přeložili a dali přečíst nějakou diskuzi, kde přispívali podobní sobečtí hlupáci.
A on řekl. Jsem do toho. Takováhle společnost nic nevydrží.
Díky bohu diskuze na internetu nedoráží plně stav naší společnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Rusove od zacatku chteji zaruku bezpecnosti.
Ja to beru jako uplne relevantni pozadavek jakekoliv zeme.
A jak uz jsem psala jinde, pote, co bez kecu vojensky opustili komplet cely vychodni blok, aby ho zcela prenechali NATO, jim tu zaruku/dohodu konkretne my sakra dluzime.Rozjebat cely svet kvuli tomuhle, nemam slov.
My jim něco dlužíme?
Tvl, kolik Ti platěj?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
A jak uz jsem psala jinde, pote, co bez kecu vojensky opustili komplet cely vychodni blok, aby ho zcela prenechali NATO, jim tu zaruku/dohodu konkretne my sakra dluzime.Rozjebat cely svet kvuli tomuhle, nemam slov.
To jsou mi filutove, tim ze to mydli do obytnych domu, nemocnic ci porodnic, tim je bezpecnost jiste zarucena. Jak chytre! ![]()
A ta propaganda, co jede v Rusku, ze jdou vycistit Ukrajinou od fasistu? A vis, ze stejna propaganda tam jela v 68 o nas?
Nejak mi tp do te tvoji vize o spravedlnosti nepasuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Giovanna1 píše:
Ano, zato vaše pravda je jediná správná, že? Hlavně že nejste ty ovce
Pravdu hledejte někde uprostřed. Většina lidí neumí si najít jiné zprávy než ty…co jim dají přímo pod nos. A proč? Je to lenost a v druhém případě omezenost myšlení lidí. Podívejte se na některou komunikaci tady na chatu. Jeden se snaží toho druhého napadat a urážet. A přitom se dá diskutovat na danou věc bez toho na někoho útočit. Pravda je, že tato situace co je na UK není dobrá pro Evropu…potažmo pro nás. Už máme za sebou masáž ohledně roušek, tisíců umírajících lidí na ulicích a špitálech, plných mrazácích a přeplněných spaloven. To podobné se děje i dnes… je válka, Rusko zabere Slovenskou a Českou republiku atd.. Je to hloupost. Zase jen bludy a strašení. Tak jak nemocnice vydělávaly na covidových pecientech, výrobci dezinfekcí, výrobci roušek, dodavatelé testů, vakcín atd…tak dnes jsou to benzínky, zbraně, neziskovky. Zas na nás číhá smrt, ne covidová, ale z Ruska.
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
Pravdu hledejte někde uprostřed. Většina lidí neumí si najít jiné zprávy než ty…co jim dají přímo pod nos. A proč? Je to lenost a v druhém případě omezenost myšlení lidí. Podívejte se na některou komunikaci tady na chatu. Jeden se snaží toho druhého napadat a urážet. A přitom se dá diskutovat na danou věc bez toho na někoho útočit. Pravda je, že tato situace co je na UK není dobrá pro Evropu…potažmo pro nás. Už máme za sebou masáž ohledně roušek, tisíců umírajících lidí na ulicích a špitálech, plných mrazácích a přeplněných spaloven. To podobné se děje i dnes… je válka, Rusko zabere Slovenskou a Českou republiku atd.. Je to hloupost. Zase jen bludy a strašení. Tak jak nemocnice vydělávaly na covidových pecientech, výrobci dezinfekcí, výrobci roušek, dodavatelé testů, vakcín atd…tak dnes jsou to benzínky, zbraně, neziskovky. Zas na nás číhá smrt, ne covidová, ale z Ruska.
Někteří lidé jsou tak hloupí a líní, ze si ani neumějí zjistit, co znamená zkratka UK, viď Peťulko?
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:Čistá pravda je, že se ráno probudíme bez války. To je důležité. Oproti tomu cena benzínu není důležitá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Promiňte, ale já osobně nehltám informace z ČT nebo ze Seznamu apod. Přečtu si je, ale hledám zdroje i jinde. A jak si můžete být jistá, že Rusko nezaútočí i na nás? Jako je to málo pravděpodobné, ale tu jistotu nemáte. Nebo jste v soukromí mluvila s Putinem? Znáte jeho plány? Taky si nemyslím, že by zaútočil zrovna na nás, protože v cestě má např. Polsko nebo Slovensko nebo se může zaměřit na Pobaltí a to už z toho bude třetí světová. Ale věřím, že pokud by Ukrajinu dostal zadarmo bez větších bojů a sankcí, tak bude v dobývání pokračovat dál, otázka by jenom byla, jakým směrem. Jo, taky se mluvilo, že Rusko nenapadne Ukrajinu, že je to blbost, a jak to dopadlo… Chápu, že se vydělává na strachu lidí z války, taky se mi to nelíbí… ale v těch soudech bych být vámi byla opatrnější. A ano, strašení Covidem bylo v některých případech hnusné, na druhé straně se taky v určitých fázích epidemie na Covid ve velkém umíralo, nejvíc od druhé svetove u nás, tak bych to být vámi tady taky nebagatelizovala. A názor, jak nemocnice vydělávaly na Covid pacientech… tak ten mluví za vse. Běžte to říct sestrám a doktorky tento názor, napr.do špitálu u nás, napr.moji kamarádce, sestřičce. Ještě v lednu by někteří z nich se možná neudrželi a za tento názor vám jednu vrazili. Promiňte, jsou to moje názory, nevnucuju, nechci být agresivní, jen mám potřebu je vám tu vypsat. Presvedcovat vás nebudu, ale nechávat tady vase názory bez odezvy nechci. A když někdo napíše „pravda je někde uprostřed“, tak to už se dopředu pokřižuju, že je to zas další obhájce hodného Ruska. A souhlas s vámi, diskutovat by se mělo v klidu, bez urážení. Jen když se zpochybňují nebo bagatelizují do očí bijící zločiny na nevinných lidech, tak někteří lidi už můžou reagovat agresivně. Není to pro ně omluva, na druhou stranu se moc nedivím…ale souhlas, že i tak by se měla zachovat chladná hlava. Přeju hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Obyčejný člověk hodně zapláče. A víte proč? Vláda potřebuje peníze…pro UK. Naftu a benzín zastropovat nebudou…uvažují o slevách na dálničních známkách a nebo…že se nebude přidávat biosložka do benzínu a nafty…A víte kdo dodává biosložku? Pan Babiš… Ten teď bude kopat jako blázen…protože ho ten polepenec pěti stran vyšachoval z jeho kšeftu. Potraviny budou drahé. Nakonec vezmeme kramle do sousedních zemí… Třeba do Maďarska. Orbán chce pro své lidi jen to nejlepší. Zastropoval pohonné hmoty, posílá humanitární pomoc ukrajině v podobě jídla a léků…vyjednal pro svůj lid levnější plyn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
No ty vole ty máš dost…Rusům něco dlužíme jo?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, Rusům něco dlužíme,, proto teď bombardují na Ukrajině nemocnice, porodnice, ostřelují civilisty v DOHODNUTÉM humanitárním evakuačním koridoru.
A nemocnice rejžovaly na covidovych pacientech.
Co se tady člověk všechno nedozví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
neměla mít nhodou z jiné diskuse ban? Nebo si ji pletu s někým jiným?
Pletes, to je jina.
ale stejna pisnicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Jo. Já jsem si myslel, že je @Lucie_Sx v pohodě, ale ty příspěvky daty, to je po hodně destruktivní lobotomii. To prosně normální člověk psát nemůže.
To sis jen nevsiml, ze stejne inteligentne se vyjadrovala i u Covidu. Po lobotomii je uz davno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina2 píše:
@Lucie_Sx Já tě obdivuju, že na to máš nervy. Vykasli se na to, podívej, co se tu schází. Poslechnou si večer masírku ve zprávách, nepochopí ani, co tu píšeš a ego má většina až do nebes. Jen ti tu budou nadávat.
Koukam, ze jsi jen zmenila diskusi tema, ale prispevek zustal prakticky nezmenen. Z boje proti Covid ockovani na podporu Ruska. Tak tomu rikam veletoc. Porad potrebujete byt v opozici, ti chytrejsi, co jsou za svuj nazor utiskovani, nebo je v tom jen hloupost a studium dezinformacnich stranek? Mmch, asi porad stejnych, takze o umeni hledat „jine“ zdroje, jak tu pisete, to asi nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím…