Zdražování a válka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey píše:
To mi teda víc děsí tuberkulóza a jiné choroby. Které byly nějakou dobu pod kontrolou. Teď se můžou četněji vrátit. Ale co chceš dělat? Nechat je tam, ať je postřílí nebo nechají vyhladovět a padnout žízní? Tam ty zásoby dochází. Teď tu pomoc potřebují. Za půl roku ji můžeme potřebovat taky.
Bylo to myšleno ironicky. @matkabagristy měla dost problém s neockovanymi proti covidu a nejspíš by je rada lyncovala, tak si říkám, jak se asi tváří na neockovane uprchliky, kteří dokonce při útěku před válkou nedodržují protiepidemicka opatření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina2 píše:
Bylo to myšleno ironicky. @matkabagristy měla dost problém s neockovanymi proti covidu a nejspíš by je rada lyncovala, tak si říkám, jak se asi tváří na neockovane uprchliky, kteří dokonce při útěku před válkou nedodržují protiepidemicka opatření
jsi normalni, proc o mne lzes?
Na epipi jsem svymi nazory na covid a opatreni vseobecne znama. Tvoji potrebu si o mne neco vymyslet nechapu. Asi mas nejvyssi cas obratit se na odbornika, ktery se zabyva dusevnim zdravim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina2 píše:
Bylo to myšleno ironicky. @matkabagristy měla dost problém s neockovanymi proti covidu a nejspíš by je rada lyncovala, tak si říkám, jak se asi tváří na neockovane uprchliky, kteří dokonce při útěku před válkou nedodržují protiepidemicka opatření
Pro Covid očkování jsem taky. Dál?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy @Kelsey Přeji vám, děvčata, ať vám víra ve světlou budoucnost vydrží co nejdéle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlleennkkaa píše:
Ahoj, vim, že témat kolem války je tady hodně a ani nevíme, jestli tu třeba zítra ještě budeme..
Ale mám velký strach, co to přinese pro nas obyčejné lidi. Velké zdražování, spousta nezaměstnaných, protože firmy budou propouštět ve velkém, když nemají materiál na výrobu…
Hlavně to zdražování, budeme si moci ještě dovolit třeba dovolenou nebo oběd v restauraci.?
Kolik bude stát pečivo atd…
Obyčejný člověk hodně zapláče. A víte proč? Vláda potřebuje peníze…pro UK. Naftu a benzín zastropovat nebudou…uvažují o slevách na dálničních známkách a nebo…že se nebude přidávat biosložka do benzínu a nafty…A víte kdo dodává biosložku? Pan Babiš… Ten teď bude kopat jako blázen…protože ho ten polepenec pěti stran vyšachoval z jeho kšeftu. Potraviny budou drahé. Nakonec vezmeme kramle do sousedních zemí… Třeba do Maďarska. Orbán chce pro své lidi jen to nejlepší. Zastropoval pohonné hmoty, posílá humanitární pomoc ukrajině v podobě jídla a léků…vyjednal pro svůj lid levnější plyn.
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
Obyčejný člověk hodně zapláče. A víte proč? Vláda potřebuje peníze…pro UK. Naftu a benzín zastropovat nebudou…uvažují o slevách na dálničních známkách a nebo…že se nebude přidávat biosložka do benzínu a nafty…A víte kdo dodává biosložku? Pan Babiš… Ten teď bude kopat jako blázen…protože ho ten polepenec pěti stran vyšachoval z jeho kšeftu. Potraviny budou drahé. Nakonec vezmeme kramle do sousedních zemí… Třeba do Maďarska. Orbán chce pro své lidi jen to nejlepší. Zastropoval pohonné hmoty, posílá humanitární pomoc ukrajině v podobě jídla a léků…vyjednal pro svůj lid levnější plyn.
Já se nikam nehnu. Maďársky se učit nehodlám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Obyčejný člověk hodně zapláče. A víte proč? Vláda potřebuje peníze…pro UK. Naftu a benzín zastropovat nebudou…uvažují o slevách na dálničních známkách a nebo…že se nebude přidávat biosložka do benzínu a nafty…A víte kdo dodává biosložku? Pan Babiš… Ten teď bude kopat jako blázen…protože ho ten polepenec pěti stran vyšachoval z jeho kšeftu. Potraviny budou drahé. Nakonec vezmeme kramle do sousedních zemí… Třeba do Maďarska. Orbán chce pro své lidijen to nejlepší. Zastropoval pohonné hmoty, posílá humanitární pomoc ukrajině v podobě jídla a léků…vyjednal pro svůj lid levnější plyn.
ty jsi maďar?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
ty jsi maďar?
Péťa je ze severu Moravy a shání děvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV co v Maďarsku? oni tam nějak mají hlad po českých uprchlících?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Péťa je ze severu Moravy a shání děvu.
tak ale když mu všechny zdrhnem do Maďarska, tak to bude mít dost daleko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
tak ale když mu všechny zdrhnem do Maďarska, tak to bude mít dost daleko
To jo. Jela bych do termálů. Co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Do Maďar jdi hned.. já se nikam nechystam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
https://www.idnes.cz/…hranicni_dtt
Do Madarska už proudí davy dávno, myslím si, že už se tam nedostaneš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Pokud tvůj intelekt končí u určování cen státem, tak kdo ti brání se odstěhovat do Maďarska, Ruska či Severní Koreji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
To jo. Jela bych do termálů. Co ty?
já jsem byla nedávno ![]()
akorát s malým děckem se člověk nedostane do té „léčivé“ části ani do saunového světa, ale i tak to bylo dobré, byly jsme v Bukfurdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit