Zdražování a válka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
10.3.22 17:37
@PetaOV píše:
@mroeNěco jiného je člověk který má 75 let, ležák na 1/2 těla ochrnutý s cukrovkou.

Tak kdyz ho pustili domu, tak asi domu mohl. A nekdo v takovem stavu byl jiste ockovan. Mmch, netvrd mi, ze se o tvou mamu v takovem stavu do te doby doma staral tvuj 85lety otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
10.3.22 17:40
@PetaOV píše:
@mroeNěco jiného je člověk který má 75 let, ležák na 1/2 těla ochrnutý s cukrovkou.

Bez očkování? To asi holt umře, no… :think:

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 18:16
@Giovanna1 píše:
Tak to se omlouvám, zapomněla jsem, že to byla zrovna vaše matka. V tom případě se o podrobnostech s vámi hádat nebudu. Jenom by mě zajímaly důkazy, že za Covid pacienty se v nemocnici dřív platilo zlatem, jak se pořád tvrdí. Já třeba nějaké výpisy z pojišťoven neviděla. A jasně, pokud někdo ležel na ventilátoru nebo jestě něčem horším, tak to lezlo do peněz, to je jasne. Kvůli tomu ho ale z nějakého mimotělního oběhu neodpojili. Vaše zkušenost mě mrzí, ale můj názor je, že to stojí a padá na lidech v nemocnici. Jsou doktoři blb.ci a doktoři dobří nebo aspoň o něco lepší.

Nic se neděje. V pohodě.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 18:17
@mroe píše:
Tak kdyz ho pustili domu, tak asi domu mohl. A nekdo v takovem stavu byl jiste ockovan. Mmch, netvrd mi, ze se o tvou mamu v takovem stavu do te doby doma staral tvuj 85lety otec.

Ano, staral.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 18:19
@Alriga píše:
Bez očkování? To asi holt umře, no… :think:

Nemalujte čerta na zeď. Mám v rodině člověka důchodce kterému je 65 let a má tři očko a ještě proti chřipce a málem zemřel.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
10.3.22 18:23
@Giovanna1 píše:
To je podobný argument s tím mlácením zeny (jedná se o agresi) jako s válkou na Ukrajině (jedna se taky o agresi). Mně už ty jeho názory do sebe začínají zapadat. Holt uvažování ve stylu, že pro agresi existuje nějaké rozumné vysvětlení, zdůvodnění…

Nic o tom nevíme…jen to co se nám řekne. Nic víc k tomu nemám co dodat. V Iráku taky se vědělo, že tam nejsou žádné zbraně a celou dobu nám USA tvrdilo, že tam jsou.

• Citovat
  • Upravit
12988
10.3.22 18:30
@PetaOV píše:
Máš pravdu…UK může být Spojené království, UK Univerzita Karlova. To není o tom, že by byl někdo omezený, ale píše to podle sebe. Pro Tebe tedy UKR.

Ja bych zkusila pouzivat UA, to je podle ISO 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.3.22 18:34
@PetaOV píše:
Ano, staral.

Takze jestli uz kvuli zdravonimu stavu nemusela lezet v nemocnici, nebyl duvod ji nepustit domu, kdyz se tam o ni nekdo postara. A kdyz maji Covid oba, proste se o ne postaras ty, uplne stejne, jako kdyby ho chytli v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
12.3.22 11:54
@mroe píše:
Takze jestli uz kvuli zdravonimu stavu nemusela lezet v nemocnici, nebyl duvod ji nepustit domu, kdyz se tam o ni nekdo postara. A kdyz maji Covid oba, proste se o ne postaras ty, uplne stejne, jako kdyby ho chytli v obchode.

Pokud si myslíš, že člověk kterému je 75 let, má cukrovku a je ochrnutý na 1/2 těla je naprosto v pohodě???

• Citovat
  • Upravit
1724
12.3.22 12:20
@PetaOV píše:
Pokud si myslíš, že člověk kterému je 75 let, má cukrovku a je ochrnutý na 1/2 těla je naprosto v pohodě???

Nechtěla jsem do toho ještě zasahovat, ale musim. Nechci se s tebou hádat, jak na tom tvoje matka byla nebo je. Každopádně napíšu svůj náhled na věc. Tvoje matka byla hospitalizovana v nemocnici s něčím jiným než s Covidem. To se vyřešilo, takže ji propustili. Nevim, kdy přesně chytla Covid..ten test na Covid jí udělat jako mohli. Ale v den, kdy ji propouštěli, to vyhodnotili tak, že hospitalizaci už nepotřebuje, tak ji pustili. Já chápu, že není zdravá (cukrovka, ochrnutí). Ale pokud neměla ohledně Covidu v den propuštění příznaky, které by byly nutné k hospitalizaci (obtížné dýchání atd.), tak ji prostě pustili. Nebo mela? Měla v den, kdy ji pouštěli, nějaké výrazné problémy (kromě těch, co měla před umístěním do nemocnice?) Promiň, zní to drsně, ale nemocnice není zaopatřovací ústav. Samozřejmě kdyby se stav tvojí matky ohledně Covidu zhoršil, tak věřím, že by ji zpátky do nemocnice vzali. Promiň mi to, ale podle mě je teď hodně lidí, co potřebuji hospitalizaci právě z důvodu odložených operací kvůli covidu, takže každé lůžko se hodí. Samozřejmě je to nemocnice od nemocnice, ne všude mají narvano, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.3.22 07:54

Bojim se zdrazovani i valky…

Velke zdrazovani nas nemine a pocitime ho hodne a vsichni. Ale porad je to proti valce na UA „nic“.
Valky se taky bojim a pevne doufam, ze jakehokoliv statu NATO se nedotkne a UA valku vyhraje a Putinovi konecne nekdo utne tipec :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat