Zdražování a válka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
ty jsi na to kapla. Doted jsem mela zato, ze Cimrmanovy stopy konci v roce 1914 u Liptakova. A on misto toho hleda druzku na epipi.
a já myslela, že v Kaprouni, kde ho (Cimr.) vyhodili z vlaku.
a jeho socha tam proto leží na zastávce. člověk se stále učí
Příspěvek upraven 10.03.22 v 13:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@větvička1 píše:
Jak chces bez znalosti minulosti porozumet tomu, co se deje ted, a najit duvody, proc se to deje?Jinak srovnavani pritomnosti s pritomnosti pobavilo, hluboke moudro.
Ano…příčina a následek… Pro někoho to vypadá jako moudro a pro některé normální a běžné v životě.
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
Tak proč tady taháte křivdy z dob SSSR??? Nejsem Putinovec, ale dívám se na to nezaujatě. A to je Váš problém.
@PetaOV píše:
Tak proč tady taháte křivdy z dob SSSR??? Nejsem Putinovec, ale dívám se na to nezaujatě. A to je Váš problém.
Afghánistán, Kuvajt apod.tady připomínáte jenom furt vy. Já na to reaguju. Neshodneme se v tom, nevadí, přeju hezký slunečný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Vstup do EU a NATO ma Ukrajina v ustave od roku 2019. Vlozeno na zaklade demokratickych principu. Ty propagando.
A anexia krymu bola 2014, takže to iba potvrdzuje čo píšem, reakcia na Ruskú agresiu. Ale OK, mea culpa. Ja som sledovala primárne EU - kde už majú podpísané aj nejaké dohody.
Cítiť sa ohrozený tým, že by UA mohla niekedy za pár (desiatok) rokov začať proces vstupu, ktorý ďalšie dlhé roky potrvá a preto dnes bombardovat nemocnice mi príde stále veľmi pritiahnuté za vlasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
peta je hoch, na epipi prisel se seznamovaci diskuzi, ver mi, sam sebe vnima uplne jinak nez jeho okoli.
A pak ze je dokonaly. Je nasssssiraci jak sfin a to neberu nazory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Mě nezajímá kdo a jak to má nastavené… Myslíš si že v USA je to vše super??? Všude je chleba o dvou kůrkách…jen záleží v které kategorii jsi. Pokud máš peníze máš se dobře…pokud jsi obyčejný člověk…tak pracuješ aby jsi zaplatil měsíc svého života. Korupce jsou ve všech vládách. Tady je to podobné… Jen si vzpomeň jak to bylo vždy po volbách.
Ty jsi uplne mimo, vubec nechapes, o cem mluvim.
Příspěvek upraven 10.03.22 v 13:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Nemyslim si, ze inflace 20% je nerealna
Taky se bojím, že to číslo je reálné, ale nedokážu si to úplně představit v praxi. Co všechno to ovlivní? Předtím říkala ČNB, že musí zvednout úrokové sazby, aby se snížila inflace. Tak je zvedli a inflace se zvyšuje dál. Přitom teď říkají ekonomové, že to co se děje na Ukrajině se ještě do těch cen nemohlo stihnout pořádně promítnout. Tak tomu úplně nerozumím. V okolních zemích mají inflaci nižší a ještě stát nějak pomáhá, aby ten růst cen nebyl tak rychlý a velký. Jak dlouho to může trvat asi taky nikdo neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
A proc by ho nepustili domu? Proc by proboha mel byt v nemocnici, kdyz nemusi? Pusti i toho Covid pozitivniho, kdyz tam nebude muset byt…
Tak proč tam není v karanténě a proč mu neudělají test a proč ho následně neléčí a proč lidé nemají křídla? A proč už se neplatí za lůžka 5ti násobek za covid pozitivního?
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
Dám ti názorný příklad. Manželský pár je u vztahového poradce…myslíš si, že bude stát za jedním z nich? Nebude…aby mohl posoudit a porozumět situaci…tak je nestranný.
Haleť, a když manžel bude třískat manželku, tak za kym bude ten poradce stát?
Jako ty pro to budes hledat omluvu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Giovanna1 píše:
Afghánistán, Kuvajt apod.tady připomínáte jenom furt vy. Já na to reaguju. Neshodneme se v tom, nevadí, přeju hezký slunečný den
Protože to jen informace pro Vás a argumentujete minulostí SSSR. Možná to třeba pochopíte.
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
ty jsi na to kapla. Doted jsem mela zato, ze Cimrmanovy stopy konci v roce 1914 u Liptakova. A on misto toho hleda druzku na epipi.
To nemuze bejt Jara. Ten vymejslel koniny, ale rozhodne ne voloviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Tak proč tam není v karanténě a proč mu neudělají test a proč ho následně neléčí a proč lidé nemají křídla? A proč už se neplatí za lůžka 5ti násobek za covid pozitivního?
Od kdy jsou lide v karantene v nemocnici? Mmch, vsiml sis, ze karanteny uz nejsou? Odkud pochazi tvoje zarucena informace o petinasobne uhrade za Covid pozitivniho, kteremu nic neni? ![]()
Příspěvek upraven 10.03.22 v 13:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chelsinka1988 píše:
Haleť, a když manžel bude třískat manželku, tak za kym bude ten poradce stát?Jako ty pro to budes hledat omluvu?
Třeba ho ta manželka podvádí, nebo chlastá a on zase bude násilník.
- Citovat
- Upravit
@PetaOV píše:
Dám ti názorný příklad. Manželský pár je u vztahového poradce…myslíš si, že bude stát za jedním z nich? Nebude…aby mohl posoudit a porozumět situaci…tak je nestranný.
To je hodně špatný příklad. Vztahovy poradce vyslechne obě strany, ale neznamená to, že je nestraný ty situace se vesměs opakují a řešení je casto dost podobné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit