Zdražování a válka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cecetka píše:
Vite nekdo, jaka je cena bioslozky v benzinu?
Má to zlevnit asi o 2 Kč za litr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judy Hopkava píše:
@Zumpa Myslela jsem si, že tady budu vždycky reagovat jen slušně a zatím se mi to dařilo, ale to, co tady teď předvádí pár exotu, to fakt nedávám. Opravdu se omlouvám, ale tahle stvoření jsou taaaaaaaak hloupá. Má cenu na to reagovat? Jako kazdej nemůže být génius, ale tohle je síla.
Jo. Já jsem si myslel, že je @Lucie_Sx v pohodě, ale ty příspěvky daty, to je po hodně destruktivní lobotomii. To prosně normální člověk psát nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Vite nekdo, jaka je cena bioslozky v benzinu?
Nevím, ale tahle srajda tam nemá co dělat. Důsledek impotence EU.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Pokud tvůj intelekt končí u určování cen státem, tak kdo ti brání se odstěhovat do Maďarska, Ruska či Severní Koreji?
Pokud Tvůj intelekt končí tam, že ti je jedno jak dopadnou domácnosti obyčejných lidí zde v ČR…tak se nikam nestěhuj a když…tak do USA.
- Citovat
- Upravit
@free333 píše:
https://www.idnes.cz/…hranicni_dttDo Madarska už proudí davy dávno, myslím si, že už se tam nedostaneš…
To je škoda… ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
já jsem byla nedávno
akorát s malým děckem se člověk nedostane do té „léčivé“ části ani do saunového světa, ale i tak to bylo dobré, byly jsme v Bukfurdo
Já naposledy Miškolc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx Já tě obdivuju, že na to máš nervy. Vykasli se na to, podívej, co se tu schází. Poslechnou si večer masírku ve zprávách, nepochopí ani, co tu píšeš a ego má většina až do nebes. Jen ti tu budou nadávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
Pokud Tvůj intelekt končí tam, že ti je jedno jak dopadnou domácnosti obyčejných lidí zde v ČR…tak se nikam nestěhuj a když…tak do USA.
Přestane jí to být jedno, jakmile se jí to začne dotýkat. A to začne, a to sakra hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaOV píše:
To byl jen názorný příklad, že jsou země, kde jim jde o střední a chudou třídu.
Jim jde o chudou a střední třídu? Inu někomu holt stačí kobliha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina2 píše:
Přestane jí to být jedno, jakmile se jí to začne dotýkat. A to začne, a to sakra hodně.
To vis, ze zacne. Tech narku, ze nemaji na dovolenou, tady bude pribyvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
To vis, ze zacne. Tech narku, ze nemaji na dovolenou, tady bude pribyvat
Kdyby na dovolenou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina2 píše:
@Lucie_Sx Já tě obdivuju, že na to máš nervy. Vykasli se na to, podívej, co se tu schází. Poslechnou si večer masírku ve zprávách, nepochopí ani, co tu píšeš a ego má většina až do nebes. Jen ti tu budou nadávat.
Ano, zato vaše pravda je jediná správná, že? Hlavně že nejste ty ovce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Rusove od zacatku chteji zaruku bezpecnosti.
Ja to beru jako uplne relevantni pozadavek jakekoliv zeme.
A jak uz jsem psala jinde, pote, co bez kecu vojensky opustili komplet cely vychodni blok, aby ho zcela prenechali NATO, jim tu zaruku/dohodu konkretne my s
akra dluzime.
@Lucie_Sx
Rozjebat cely svet kvuli tomuhle, nemam slov.
Nahlaseno.
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Nahlaseno.
neměla mít nhodou z jiné diskuse ban? Nebo si ji pletu s někým jiným?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit