Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnes je neděle zavřené lékárny, tak zítra nakluš do první kterou potkáš a za prvním rohem to počůrej, bude to tam uvidíš!!!!! Držím pěstičky i na nohách…a dej vědět dík…
Milé maminky i aktivní snažilky, všem děkuji za podporu, moc mne to potěšilo. Dnes je pondělí, tak já do té lékárny tedy zajdu…
Samozřejmě dám vědět, ale ten pocit naděje si nechám až do zítřejšího rána
)
Všem snažilkám přeju, ať brzy otěhotní, protože to je to nejnormálnější, co se může stát, já jen potvrzuji pravidlo
) nebojte!
Equinko držím pěsti i na nohách a snad se ti splní sen a budou // na testu.
Ach jo, šéf se vrátil z dovolené, já sdo té lékárny dostanu snad až při obědě! To je děs. Jak jste poznaly, že jste v tom? No, že se ptám… testem
všechny příznaky se totiž dají vysvětlit i jinak, na to se koukat moc nedá. Moje ségra třeba neměla vůbec nic, kamarádka zase úplně všechno ![]()
Equi, moc ti přeji, aby jsi našla //
Doufám, že to vyjde a dáš nám vědět. Budu na tebe myslet, opravdu by sis to zasloužila a držím pěsti, ať je to tak
Na šéfa se vykašli, to já bych šla, šéf nešéf. Po tolika letech mít naději…běžela bych do lékárny jak o život a trhla bych světovej rekord
![]()
Děkuji za všeobecnou podporu, test negativní
Hned jsem zase raději na světě ![]()
Equinko, ale jestli chápu dobře, stejně budeš testovat až zítra ráno? ![]()
tak ať to vyjde..a příznaky máš?
Na pozitivní test takle brzy po vynechání MS je ještě brzy, pokud netestuješ vyloženě z ranní moči!!! Nic není ztraceno, fakt testni ráno a uvidíš…