Že by až teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
9.8.09 16:53

Tak dnes je neděle zavřené lékárny, tak zítra nakluš do první kterou potkáš a za prvním rohem to počůrej, bude to tam uvidíš!!!!! Držím pěstičky i na nohách…a dej vědět dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.8.09 07:44

Milé maminky i aktivní snažilky, všem děkuji za podporu, moc mne to potěšilo. Dnes je pondělí, tak já do té lékárny tedy zajdu…
Samozřejmě dám vědět, ale ten pocit naděje si nechám až do zítřejšího rána :o)
Všem snažilkám přeju, ať brzy otěhotní, protože to je to nejnormálnější, co se může stát, já jen potvrzuji pravidlo :o) nebojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
10.8.09 08:01

Equinko držím pěsti i na nohách a snad se ti splní sen a budou // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.8.09 08:21

Ach jo, šéf se vrátil z dovolené, já sdo té lékárny dostanu snad až při obědě! To je děs. Jak jste poznaly, že jste v tom? No, že se ptám… testem :oops: všechny příznaky se totiž dají vysvětlit i jinak, na to se koukat moc nedá. Moje ségra třeba neměla vůbec nic, kamarádka zase úplně všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
10.8.09 09:35

Equi, moc ti přeji, aby jsi našla // :D Doufám, že to vyjde a dáš nám vědět. Budu na tebe myslet, opravdu by sis to zasloužila a držím pěsti, ať je to tak :wink: :evil: Na šéfa se vykašli, to já bych šla, šéf nešéf. Po tolika letech mít naději…běžela bych do lékárny jak o život a trhla bych světovej rekord :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.8.09 10:58

Děkuji za všeobecnou podporu, test negativní :cry: Hned jsem zase raději na světě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.8.09 11:29

Equinko, ale jestli chápu dobře, stejně budeš testovat až zítra ráno? :P
tak ať to vyjde..a příznaky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
10.8.09 11:30

tak to se omlouvám, ten poslední příspěvek jsem nečetla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.8.09 11:57

Na pozitivní test takle brzy po vynechání MS je ještě brzy, pokud netestuješ vyloženě z ranní moči!!! Nic není ztraceno, fakt testni ráno a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí