Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky,
patřím mezi vás už od svých 21 let (bude mi 40
). Absolvovala jsem snad všechno, nekonečné řady inseminací, IVF co to šlo, také 2 rozvody… prostě všechno, co neplodnost bohužel přináší. Její důvod zůstal neznámý, podle všech vyšetření vč. laparo jsem naprosto zdravá.
A teď? Po letech 26denního cyklu jeden 30 dní, pak 2 dny trochu MS, pak špinění po 20 dnech a teď už zase 30 dní nic. Z pochopitelných důvodů se bojím testovat, už jsem se naučila na TO nemyslet (ale že těch zklamání bylo…).
Co myslíte? Pročítám tu vaše příspěvky a nacházím spoustu zajímavostí, názorů i zkušeností. A, holky, o přechodu ještě neuvažuji
)))
Ahoj,
je Ti doufám jasné,že MY TADY za Tebe ten papírek počůrat nemůžeme…
![]()
Tak ŠUP-ŠUP a KDYBY JO,tak dýchej P O M A L U A hned sem napiš…
MOC
BYCH TI TO PŘÁLA
![]()
JO A JÁ NEJSEM
SNAŽILKA,tak snad neva,že jsem Ti odpovedela taky…
![]()
Ahoj, určitě testni, protože jinak se nic nedozvíš, proč by to konečně nevyšlo, když ty jsi v pořádku, když test neuděláš nic se nedozvíš, máš 2 možnosti buď jsi a nebo ne. Tak hurááááááááááááááááááááá do testu!!!!!!!!!!!!!! ![]()
nooo, maminkou ve čtyřiceti by bylo krásný. jsem na halvu, ale jsem napnutá jak kšandy. Dej vedet výsledek ![]()
Equinko…
skoro 20 let čekat… to si neumím představit, to se dá říct, že už jsi skoro až statečná- takže by to bylo přímo požehnání z nebes, kdyby se to teď zadařilo - přeju ať to vyjde
Equinko , držím moc palce, ať je to malý vetřeleček a ne menopauza.
(a jsem též napnutá k prasknutí, jak to dopadne)
Také přeji dvě čárky a jsem zvědavá jak to dopadne. Neumím si představit čekat 20 let na mimi.
Aspera píše:
Také přeji dvě čárky a jsem zvědavá jak to dopadne. Neumím si představit čekat 20 let na mimi.
No já si to taky nedovedu představit ![]()
No já doufám, že se taky podělíš o výsledek
Držím palce Desty