Bolesti a tvrdnutí se stupňují. Blíží se porod?

447
31.5.14 15:45

Zeby se blizil porod?

Krasny den holky. Bude to muj treti porod, mala v terminu a malej ve 37tt. Ted jsem v 37u, vcera u lekare na 1cm, hlavicka uz hodne naleha. Uz tri dny zeme de hlen, dnes opravdu hodne moc ale takovy nazelenali. Bolesti a tvrdnuti kazdou chvilku. Na krivce uz zaznamenane nepravidelne kontrakce. Nekdy mam takove tlaceni tam dole, parkrat i do konecniku.. Vite ja se i bojim abych to nejak vychytala a dojela vcas. Jak jste natom byly vy. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
31.5.14 15:48

Zatka mi odesla u jednoho ditka i mesic pred porodem, kontrakci jsem mela i 40 a nic. Delala jsem vse normalne a az to prislo, poznala jsem rozdil mezi nepravidelnymi i pravidelnymi. I kdyz u jednoho porodu nebolely a hotovo bylo za 1,5h po prijezdu do porodky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.5.14 15:51

Jestli teče zelená, tak bych jela do porodnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.5.14 15:56
@Etcetera78 píše:
Jestli teče zelená, tak bych jela do porodnice :think:

To neni voda, natu delaly vcera test. Jeto velice hojny nazelenali hlen. Slysela jsem ze zatka muze mit i takovou barvu, ne jen naruzoveli a hnedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.5.14 15:58

@Veronikax aha, já myslela, že i když je zátka zelená, není to dobře :) tak jestli je to normální, tak nic :) I když teda s občasným tlakem do konečníku bych asi jela taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.5.14 16:15

U první nevím kdy odešla zátka, že to jsem ani nevěděla že něco takového je, u druhé, odešla po hamiltnovi, u třetího taky začala odcházet po hamiltnovy, trvalo to asi 3 dny tak nějak postupně a ten den co odešla poslední, tak mi se jakoby ulevilo, podezřele mi bylo dobře, jinak co odcházela mě pápily stehna, bolelo v zádech, pobolíval spodek, unavená a pak prostě jak když utne to přestalo pár hodin, manžel mi pořád volal z práce jak se cítím, co teda bude, kdy pojedeme rodit, ještě jsem mu říkala já nevím, nic necítím jdu vysávat, já dovysávala a začala jsem cítit takový tlak ale lehký jak když někdo šťouchne do mě, tak jsem mu volala ať to v práci zabalí že rychle zabalím pár věcí holkám a raději pojedeme, že cítím, že už to brzo začne :lol:
A fakt že jo, stihli jsme dojet z domu v Hodoníně do porodnice do Zlína, že já chtěla opět rodit tam, v autě před Zlínem už jsem zatínala zuby, že to nestihneme, stihli jsme, ale jen díky tomu, že jsme vyjeli hned, jak jsem měla divný pocit, že už to začíná.

Rodíš po třetí, poznáš až ti dá tělo správný signál, že je čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
31.5.14 16:15

Já jsem otevřená na 4 prsty, kontrakce byly na monitoru u 100ky, hlavička naléhá, zátka odešla před týdnem a něco…A NIC :zed:

• Citovat
  • Upravit
447
31.5.14 16:34
@Kelsey píše:
U první nevím kdy odešla zátka, že to jsem ani nevěděla že něco takového je, u druhé, odešla po hamiltnovi, u třetího taky začala odcházet po hamiltnovy, trvalo to asi 3 dny tak nějak postupně a ten den co odešla poslední, tak mi se jakoby ulevilo, podezřele mi bylo dobře, jinak co odcházela mě pápily stehna, bolelo v zádech, pobolíval spodek, unavená a pak prostě jak když utne to přestalo pár hodin, manžel mi pořád volal z práce jak se cítím, co teda bude, kdy pojedeme rodit, ještě jsem mu říkala já nevím, nic necítím jdu vysávat, já dovysávala a začala jsem cítit takový tlak ale lehký jak když někdo šťouchne do mě, tak jsem mu volala ať to v práci zabalí že rychle zabalím pár věcí holkám a raději pojedeme, že cítím, že už to brzo začne :lol:
A fakt že jo, stihli jsme dojet z domu v Hodoníně do porodnice do Zlína, že já chtěla opět rodit tam, v autě před Zlínem už jsem zatínala zuby, že to nestihneme, stihli jsme, ale jen díky tomu, že jsme vyjeli hned, jak jsem měla divný pocit, že už to začíná.Rodíš po třetí, poznáš až ti dá tělo správný signál, že je čas :kytka:
Dekuji za informace
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.5.14 16:36
@Ettelwen píše:
Já jsem otevřená na 4 prsty, kontrakce byly na monitoru u 100ky, hlavička naléhá, zátka odešla před týdnem a něco…A NIC :zed:

Ty blaho, tak to nezavidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
31.5.14 17:16

Ahoj, těžko v tomto radit, budu rodit po třetí a taky se bojím že to nepoznám. U prvního mě praskla voda a jelo se u druhého pidi bolesti v podbřišku, pravidelný po 5ti minutách a bylo to ono. Otevírám se s pidi bolestma, aspoň to tak u obouch bylo takže doufám že to poznám. Jinak zátka mi odešla v obouch případech až těsně před porodem. Myslím že máš ještě čas, pokud jsi v 37tt tak by to ještě mohlo vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.5.14 17:37
@Zacharova píše:
Ahoj, těžko v tomto radit, budu rodit po třetí a taky se bojím že to nepoznám. U prvního mě praskla voda a jelo se u druhého pidi bolesti v podbřišku, pravidelný po 5ti minutách a bylo to ono. Otevírám se s pidi bolestma, aspoň to tak u obouch bylo takže doufám že to poznám. Jinak zátka mi odešla v obouch případech až těsně před porodem. Myslím že máš ještě čas, pokud jsi v 37tt tak by to ještě mohlo vydržet.

Maleho jsem take rodila ve 37tt, byla jsem trikrat v nemocnici protoze seto uz chystalo. Dnes mam i takove boleni tam dole, jakoby na cipku. Takovy talak, nebo jak to popsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
31.5.14 17:52

Zavidim hned bych sla rodit hned zas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.5.14 17:59

@Veronikax ale tlačit tě to nenutí. Takže nerodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
31.5.14 18:05

@Veronikax Heh mám to stejně, ani už nevím kolik su (3.porod - už to nepočítám), ale pár dní po termínu, jinak se zátkou to mám taky stejné, i barvu - akorát už to vše trvá 2 týdny. Předevčírem se mi i pustilo mlíko, že proteklo na tričko :-P A furt su po kupě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.5.14 18:16
@berry4 píše:
@Veronikax ale tlačit tě to nenutí. Takže nerodíš.

ne to nenuti, tobych asi uz rodila doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky