Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo zkušenost s takovým tím parním systémem? Něco jako používají v čistírnách - jak se to zavěsí a jen se po tom projíždí takovou hadicí jak od vysavače a ono to párou všechno narovná. Taky se snažím pověsit rovně, máme i sušičku, ale prostě je to zmačkané. A hlavně teda z té sušičky ![]()
@Nimie píše:
Máte někdo zkušenost s takovým tím parním systémem? Něco jako používají v čistírnách - jak se to zavěsí a jen se po tom projíždí takovou hadicí jak od vysavače a ono to párou všechno narovná. Taky se snažím pověsit rovně, máme i sušičku, ale prostě je to zmačkané. A hlavně teda z té sušičky
per to s octem, co ho dávám ke každému praní, tak už žehlit tolik nemusím - prádlo je výrazně měkčí a vyvěsí se samo o sobě
@dalmati píše:
per to s octem, co ho dávám ke každému praní, tak už žehlit tolik nemusím - prádlo je výrazně měkčí a vyvěsí se samo o sobě
S octem nemůžu, smrdí mě i muži úkrutně, fakt mi to pak připadá dost nechutné
začala jsem teď změkčovat sodou, ale spíš, že když to dosuším, tak suché to prádlo je, ale prostě muchlík je z toho, i když tam mám ty míčky ![]()
Ubrusy, prostěradla, povlečení, košile-všechno bavlněné a lněné, co se špatně žehlí-NAKROPIT! Žádná napařovací žehlička vám prádlo nevyžehlí tak, jako, když si ho předem nakropíte, stočíte a necháte několik hodin provlhčit.
Malej má 17 měsíců a žehlim mu všechno a světě div se. Začala jsem i to naše ![]()
holky, prosím, kolik hodin denně nebo týdně strávíte žehlením? a děláte to s dětmi nebo až děti usnou? díky:)
@Niemeyer týdně tak půlhodinu, umím žehlit rychle, žehlím jen u televize a přes den, večer už nedělám vůbec nic ![]()
@Niemeyer píše:
holky, prosím, kolik hodin denně nebo týdně strávíte žehlením? a děláte to s dětmi nebo až děti usnou? díky:)
tak maximlane hodinku tydne,vecer u telky.I kdyz ted uz jsou deti vetsi,tak obcas i pres den,do cca 2let jsem se bala pripadneho svrzeni stolu ci zehlicky na dite.
@Niemeyer kdyz jsem jeste zehlila, zabralo mi to tak hodku tydne. nekdy v klidu kdyz uz deti spaly, nekdy s nimi, strezila jsem je a moc dobre vedely, ze se nesmi priblizit. ted mam pres rok susicku a ani nevim, kde skoncila zehlicka ![]()
Tak hodinu měsíčně. Pětiletá mi nijak nepřekáží, ale většinou se k tomu dokopu spíš až pozdě večer, nebo když jsem sama doma.
Nežehlím. Mám sušičku na prádlo. Když se poskládá za tepla, je jako vyžehlené ![]()
@Niemeyer žehlím tak kolem 4h týdně a jak se mi zrovna chce, někdy dopoledne, někdy až večer.
Já zehlim tak 3 hodiny týdně. Mám to jako relax. Zehlim téměř vše. I když mám sušicku, stejně to potřebuje vyzehlit. A zehlim normálně s dětma, když jsou vzhůru.
Zehlim max půl hodiny tydne a to jen věci, které se mi nelíbí ze susicky - primárně manželovi košile a moje šaty. Zbytek rovnou skladam a neřeším