Žehlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
12.9.18 20:31

Tak půl hodiny týdně, přes den, kdyz si děti hrají, koukají na pohádku nebo jsou ve školce. Večer chci mít klid a nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
12.9.18 20:52

Nežehlím, jen skládám ;) Pouze na nutné a hodně mačkavé věci vytahuji žehličku, takže tak max. 1× 5 minut týdně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
12.9.18 20:56

Nula, nežehlim :mrgreen: většinu oblečení máme buď nemačkavou, nebo třeba trika těsně na tělo, takže se to stejně natáhne když si to člověk obleče :nevim: žehlila jsem akorát sem tam partnerovi košili k nějaké příležitosti, nebo synovi oblečení když byl novorozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3193
12.9.18 21:00

Nežehlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
12.9.18 21:04

Co chodím si práce, žehlí mi paní na úklid. Jen manželovy košile, nosí denně, a některé moje halenky. Hodinu týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
12.9.18 21:11
@Kriss Tina píše:
Nula, nežehlim :mrgreen: většinu oblečení máme buď nemačkavou, nebo třeba trika těsně na tělo, takže se to stejně natáhne když si to člověk obleče :nevim: žehlila jsem akorát sem tam partnerovi košili k nějaké příležitosti, nebo synovi oblečení když byl novorozenec.

Mam to stejne. Druhemu synovi jsem uz nezehlila ani veci do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
12.9.18 21:29
@Niemeyer píše:
holky, prosím, kolik hodin denně nebo týdně strávíte žehlením? a děláte to s dětmi nebo až děti usnou? díky:)

Nejsem schopna se dokopat k pravidelnému žehlení, takže to prostě jednou za čas vytáhnu a pak u toho sedím 3 - 4 hodiny :zed: sušičku máme, ale oblečení z ní se mi nelíbí, je prostě vidět, že to není vyžehlené :nevim: takže z oblečení žehlím skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122073
12.9.18 21:49

Nežehlím a ani to neumím.Toto je jediná činnost, kterou bych přenechal ženě. Doma mám ale jen tříletou princeznu. Ono taky - když se prádlo dobře pověsí, nemusí se žehlit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
13.9.18 07:16

no já právě žehlím, až když koš s prádlem ze sušičky je uplně plný, což je tedy prádlo za 1 týden a přestože zdaleka nežehlím vše, tak jsem u toho za týden strávila skoro dvě hodiny, a trávit u toho dvě hodiny týdně mi přijde krutý..
ale počítala jsem do toho i skládání, třídění a odnášení o skříně, věšení n ramínka… to možná zabralo nejvíc času z toho, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
13.9.18 08:50

@Niemeyer jj, taky čekám na plný koš, akorát se mi naplní za delší dobu bohužel :mrgreen: asi bych to měla zavést jako pravidelnější činnost, ale vytažení žehličky, žehlícího prkna, filtrační konvice a takových nesmyslů je strašnej opruz (a pak se to musí ještě sklidit, protože není místo to někde nechat ladem), tak mě to odradí pokaždé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
13.9.18 10:03

@Nimie no my jsme 3 a manzel kazdy den odlozi jedno tricko a ja uz tyhle mynyry chytam taky takze obcas skonci v kosi leccos co jsem na sobe mela jen jeden den. A protoze mame mensi pracku tak je to za tyden 7 panskych tricek, deset paru ponozek, 14 spodaru mych i jeho, ze… a par mych kousku odevu xo pres tyden unosim. Do toho neco z obleceni maleho a uterky a plenky za tyden, no a jednou tydne povlikam i periny a povleceni, tak i to, no. A i kdyz povleceni a rucniky nezehlim tak je to prace na hodinu a pul…( 3 dily sexu ve meste, mam to spocitany :))) a pripada mi to jako desnej zrout casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný