Zelenožlutá stolička

160
23.9.13 09:58

zelenožlutá stolička

Ahoj maminky můj 4 měsíční chlapeček často mívá zelenou a zelenožlutou stoličku..čím to může být? sme na UM. příkrmy jestě moc nedávam..nechce. jestli si vezme 2 lžičky..
měl už stoličku krásně žlutou. kakal každý den..a teď se nemůže vykakat a když tak zeleně no..a trápí ho zase prdíky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
23.9.13 10:07

Nevím jak u miminka na UM, ale u kojeného dítěte je to úplně normální.

• Citovat
  • Upravit
8877
23.9.13 10:10

Je to normální, je to železem co se přidává do UM. Malá když byla na Bebě, tak ze začátku kadila denně, zlutě, po dvou měsících zlom, hrozně tekutý a úplně brčálový, přešli jsme na Aptamil a má to světle zelený až žlutý a konzistenci jak pasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.9.13 10:12

@Irry Mám mimčo 3 měsice. Je na UM a kadí jenom zeleně. Dávám mu BEBU H. A. a tam je to i na obalu napsaný, že může být zelená stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.9.13 10:30

Zelená stolice u dítěte na UM je způsobena železem, které se tam samoz. dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.9.13 10:31

A k těm příkrmům, co dáváte? Prdíky a bříško může být z toho. Jinak pokud jste začali, tak ta stolice se samozřejmě mění a nějaký čas trvá, než se to nějak ustálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.9.13 10:36

Moje doktorka říkala, že pokud ta zelená stolička víc a jinak zapáchá, pak to může být problém, jestli ne a dítě prospívá dobře, pak by to mělo být v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.9.13 11:18
@montinka píše:
Moje doktorka říkala, že pokud ta zelená stolička víc a jinak zapáchá, pak to může být problém, jestli ne a dítě prospívá dobře, pak by to mělo být v pořádku

Přesně. A neměla by být hodně tmavě zelená, až dočerna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí