Zaklánění hlavičky u 13měsíční

475
22.9.13 22:25

Zaklaneni hlavicky u batolete (13 mesicu)

Ahoj devcata, potrebovala bych se poradit. Mam cca 13i mesicni batole a zhruba mesic mi nadmerne zaklani hlavicku. Nejdrive to holcina delala jen kdyz se vztekala, tj. sedi na zemi, zacne se vztekat (kdyz ji neco vemu napriklad, nastesti ne samovolne), extremne zakloni hlavu a spadne dozadu. Takze ji musim vzdy chytit a polozit na zem. Ted uz to dela i pri chuzi, jde a zakladni hlavu. Prijde mi, ze to neni spravne. Delaji to tez Vase deti? Doktorky se samozrejme pri pristi kontrole zeptam. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt a co s tim? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
22.9.13 22:45

Myslím, že to dělá velmi vědomě a zkouší se koukat na svět z jiné perspektivy, svět se zakloněnoiu hlavou vypadá jinak. Nech ji..a nechytat, když nedrží balanc, jen zabránit nějakému ošklivému pádu na něco, jinak se pasat nenaučí a budeš jí zachraňovat celé dětství. Zaklánění není dobré u uplně malých dětí, u 13m m to už je normální pohyb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
22.9.13 22:47

Mne to dcera dela taky (16m) a hrozne se tomu smeje, prijde mi, ze nasla jiny uhel pohledu a libi se ji to. Stejne tak zacla „mlatit“ hlavou o polstar apod. Myslim si, ze to je normalni vyvoj, objevuji sve telo a co vsechno dokaze. Dnes jsem ji treba pozorovala, ze si sedla a snazila se nohy polozit na kus latky, proste si vymyslela takovou hru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
22.9.13 22:50

Jj u 13mesicniho ditete uz bych to tak nehrotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
23.9.13 09:29

Holky, dekuji za nazory, jsem trochu klidnejsi. Ale preci jen si myslim, ze je to neco jineho, Vase decka to delaji vedome a smejou se tomu a koukaji na svet jinak. Mne to prtě dela v afektu, urcite nesleduje strop, ma hlavu uplne vyvracenou, vetsinou i zavrene oci. A dela to velmi velmi casto, treba i 50× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí