Žena u policie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucy75 píše:
@Zumpa jj, kde ti nováčci berou to extra rozbujelé sebevědomí… je mi záhadou
jak říká většina mých vrstevníků a plus : Vojna jim chybí, vojna…
Sebevědomí je super, pokud máš co ukázat. Co je zarážející je, že spousta nováčků chce hned na kriminálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou
tak to už nekomentuju vůbec
neumí napsat ani úřeďák a chtěli by hned sdělovat? to bych jednou chtěla vidět ![]()
ale jo, pár bočních vstupů z právnické fakulty kdysi smysl mělo, jinak beru bočáky na skpv na okte na znalce, tam to má opodstatnění, hlavně na IT je teď hodně velký problém s posudky a lhůtami..
ale to fakt není případ zakladatelky.. o kriminálce naštěstí nepsala, to bych byla trochu příkřejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Sebevědomí je super, pokud máš co ukázat. Co je zarážející je, že spousta nováčků chce hned na kriminálku.
Asi moc koukají na televizní detektivky, kde se to honí samými sebevědomými kriminalistkami, co objasní vraždu na počkání.
Mmch, dnes dávají 1.odd.Moc se těším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to tak trochu chápu. Taky bych nechtěla na SDP. Ale jak píše @Lucy75 vys, všechno bude nakonec jinak.
Jinak co se týká sebevědomí a pletichareni, asi všichni máme zkušenost s kolegy, co se hned cítili na víc. A ti teda fakt respekt nezískali. Tady je důležitá pokora. Vím, o čem mluvím. 15 let na OOP… a stejně se na SKPV necítím ani teď, kdy už „musim“. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já to tak trochu chápu. Taky bych nechtěla na SDP. Ale jak píše @Lucy75 vys, všechno bude nakonec jinak.
Jinak co se týká sebevědomí a pletichareni, asi všichni máme zkušenost s kolegy, co se hned cítili na víc. A ti teda fakt respekt nezískali. Tady je důležitá pokora. Vím, o čem mluvím. 15 let na OOP… a stejně se na SKPV necítím ani teď, kdy už „musim“.
to dáš
po 15 letech už máš fakt dost zkušeností.. a jdeš na operativu nebo rovnou na vyšetřování? dívala ses včera na první oddělení!!??? Naprostá paráda z praxe! Včetně tabulek a řešení znalečného ![]()
moooc pobavila ta obvodní ředitelka.. státní zástupkyně říká : Jo to je táá - co jí říkají krizová manažerka, prý kam vleze, tam je krize
a začínala u kopírky..
jak signifikantní a pravdivé
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
to dášpo 15 letech už máš fakt dost zkušeností.. a jdeš na operativu nebo rovnou na vyšetřování? dívala ses včera na první oddělení!!??? Naprostá paráda z praxe! Včetně tabulek a řešení znalečného
moooc pobavila ta obvodní ředitelka.. státní zástupkyně říká : Jo to je táá - co jí říkají krizová manažerka, prý kam vleze, tam je krize![]()
a začínala u kopírky..
jak signifikantní a pravdivé![]()
Jdu shánět ten včerejší díl, díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 Bohužel zase nestihla. Ale musím si udělat čas. To je vlastně edukační seriál. ![]()
Vyšetřování. 15 let samozřejmě s rezervou, protože děti. Ty děláš kde?
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 píše:
to dášpo 15 letech už máš fakt dost zkušeností.. a jdeš na operativu nebo rovnou na vyšetřování? dívala ses včera na první oddělení!!??? Naprostá paráda z praxe! Včetně tabulek a řešení znalečného
moooc pobavila ta obvodní ředitelka.. státní zástupkyně říká : Jo to je táá - co jí říkají krizová manažerka, prý kam vleze, tam je krize![]()
a začínala u kopírky..
jak signifikantní a pravdivé![]()
Jojo, to je přesně ta policejní práce… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Zumpa byl dokonalý a z praxe!!
proto to pár lidí nebavilo.. páč ta administrativa a vztahy jsou někdy ![]()
Příspěvek upraven 14.09.22 v 06:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
@Zumpa byl dokonalý a z praxe!!
proto to pár lidí nebavilo.. páč ta administrativa a vztahy jsou někdy
ale díl mne velmi inspiroval k hovoru s kolegyní, kde on je na ni taky alergický, ale naopaka na mne NE, tak jsem vymyslela fintuněkdy je i po 30 letech cizí inspirace dobrá
jsem zvědavá, jestli mi to ten cik. n položí…
a dnes byla v Krnově i vražda a kdo se s nimi tahá, tak holt holka umřelasmutný příběh a rip..
zrovna z vedle v kanclu má kolega specializaci na krizového interventa, tak jel uklidňovat tu matku holky…ne, že bych někdy úmrtí neoznamovala, ale tohle už je MOC
vrátil se ok, její brácha je prý dost pravicový, tak se v Krnově asi čekají nepokoje.. šílené, když ti někdo zabije nožem dítě…
https://www.blesk.cz/…a-ulici.html#…
Holka bohužel přišla o život, ale když žila dobrovolně s násilníkem a alkoholikem, tak je to její problém. Čím ženské myslí, než ne hlavou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Lucy75 Bohužel zase nestihla. Ale musím si udělat čas. To je vlastně edukační seriál.
Vyšetřování. 15 let samozřejmě s rezervou, protože děti. Ty děláš kde?
tak na tohle snad SZ, ne? a prva se podívej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 Hele, někdo mi sáhnout na dítě, tak se mi zatemní mozek a bude zle, aniž bych domyslel následky svého jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit