Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mar__tanka1983 píše:
jako jak dlouho? mě (resp. nám s partnerem) se to taky nepodaří za 5 minut
ale až tak na třetí, i čtvrtý orgasmus…
třetí čtvrtý orgasmus??
.. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc
(marti to ze mě jen mluví závist
)
ixule píše:Mar__tanka1983 píše:třetí čtvrtý orgasmus??
ale až tak na třetí, i čtvrtý orgasmus….. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc
)
Já mívám taky více orgasmů, po 1, už mi pak přichází ve vlnách docela brzy, ale ejakulaci jsem „zatím“ nezažila.
Anonymní píše:ixule píše:Já mívám taky více orgasmů, po 1, už mi pak přichází ve vlnách docela brzy, ale ejakulaci jsem „zatím“ nezažila.Mar__tanka1983 píše:třetí čtvrtý orgasmus??
ale až tak na třetí, i čtvrtý orgasmus….. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc
)
já teda po pravdě na nějaký další nemám už ani energii
.. každá holt máme tělo nastavené jinak .. a samořejmě že člověk vždycky chce to co nemá ![]()
ja mela ejakulaci u orgasmu az nekdy kolem 20ti let, do te doby jsem myslela ze jsem frigida, byl to muj prvni orgasmus a hned takto, nechapala jsem co se deje, bylo to neco uzasnyho… do doby nez mi muj nastavajici rek fuj ty prase ty ses pochcala
a bylo po orgasmech na dalsich 10 let, jak mi to bylo trapny a podvedome a snad i vedome jsem se nadale orgasmu branila. chlapa jsem vymenila, prisly dalsi orgasmy, tentokrat „normalni“, ale obcas se zadari s ejakulaci, to jen ja mela „stesti“ na takoveho vola, ktery mi sexualni zivot znechutil na dalsich par let ![]()
Opravdu zajímavá diskuze, zrovna tohle téma řešíme doma a poctivě trénujeme ![]()
Všem přeju hodně štěstí a mokrých prostěradel ![]()
ixule píše:Anonymní píše:já teda po pravdě na nějaký další nemám už ani energiiixule píše:Já mívám taky více orgasmů, po 1, už mi pak přichází ve vlnách docela brzy, ale ejakulaci jsem „zatím“ nezažila.Mar__tanka1983 píše:třetí čtvrtý orgasmus??
)
.. každá holt máme tělo nastavené jinak .. a samořejmě že člověk vždycky chce to co nemá
s tou energií, každá to máme jinak, já se třeba jen po jednom cítím nedodělaná
jako přežiju to i s jedním (někdy únava přebije vše), ale celkem pravidelně mám tak ty dva, tři…takže ty máš třeba jen jeden, ale mnohem silnější…
a když je čas a nálada, tak mladej i zkouší, kolik vydržím, než začnu „plakat“ o stopku ![]()
ale to už samozřejmě není při přímém styku, to vícero opakování, to by asi nedal, ale při jiném dráždění…
jinak časově nedokážu odhadnout, někdy to přijde dvakrát za pár minut, 3× tak za 15 minut…jindy se na ten druhej „nadřem“
Mar__tanka1983 píše:
s tou energií, každá to máme jinak, já se třeba jen po jednom cítím nedodělanájako přežiju to i s jedním (někdy únava přebije vše), ale celkem pravidelně mám tak ty dva, tři…takže ty máš třeba jen jeden, ale mnohem silnější…
a když je čas a nálada, tak mladej i zkouší, kolik vydržím, než začnu „plakat“ o stopku
jinak časově nedokážu odhadnout, někdy to přijde dvakrát za pár minut, 3× tak za 15 minut…jindy se na ten druhej „nadřem“
ale to už samozřejmě není při přímém styku, to vícero opakování, to by asi nedal, ale při jiném dráždění…
je fakt, že se mi občas taky stane, že je to jakoby na půl, prostě nic moc, tak pak se i dohrabu k druhému, to je fakt .. a fakt, že k tomu jednomu se hrabeme taky docela dlouho
.. no jo no, je to někdy dřina že ![]()
LenkaPT píše:
A tady je to videiko ***![]()
už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne? ![]()
Ahoj,
přemýšlela jsem, jestli je sem takové téma vhodné, tak jsem se napřed koukla, jestli se tu náhodou něco takového už neprobíralo a koukám, že je to naopak hojné téma ![]()
No, odpověď jsem se tu už asi dočetla a to, jestli lze mít orgasmus někdy s ejakulací a někdy bez. Takže jde.
Jde o to, že při dráždění rukou orgasmus mám, bez ejakulace. No a při milování ho prostě vždycky hraju (i několikanásobně
), nikdy jsem ho takhle neměla. A zdá se, že jsem už asi objevila polohu, kde by to teoreticky mohlo možná jít
A tak mám strach, že kdyby nastal, jestli nebude od těch hraných moc odlišnej, konkrétně s ejakulací. Hérečka jsem dobrá, to snad nepozná
Ale kdybych náhodou ejakulovala, aby nezpozorněl „něco tu nesedí“ ![]()
Ncetla jsem celou diskusi, takze se mozna budu opakovat
.
Ja mela parkrat tzv. vystrik jednou kdysi s milencem, kterej mel zhnuty penis a drazdil TO misto a pak s partnerem , kdyz jsem byla tehotna ani jsem nevedela, ze se neco deje az kdyz tak slysim, ty vole, dobry
.
Ja vim jen, ze se musi drazdit misto v pochve ( ne, bod G) , kdy mas pocit na curani + ten prijemny pocit jak pri orgasmu, proste ja vim, kde to misto je, ale asi to neumim popsat a tam te bude drazdit dokud proste nevystriknes. A moc to neni
.
LenkaPT píše:
To je presne to misto a ten postup ![]()
lleennttiillkkaa píše:LenkaPT píše:už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne?
Nejak se nam zaklepala ![]()
Weru píše:lleennttiillkkaa píše:Nejak se nam zaklepalaLenkaPT píše:už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne?
To teda jo!!! Musela jsem na to kouknout trikrat, nez jsem to pochopila! ![]()
Ja to tedy neznam, holky, opravdu to tak funguje??? ![]()
Musim doma nadnest, zkusit se ma vse! ![]()
teda holky ja vibrovala jen klitoris a do 5 min začlo až pálení příjemné a pak kdy mi dojde vzdy orgasmus tak misto toho plno vody.