Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.11 12:34

teda holky ja vibrovala jen klitoris a do 5 min začlo až pálení příjemné a pak kdy mi dojde vzdy orgasmus tak misto toho plno vody. 8-o

• Citovat
  • Upravit
35029
29.7.11 12:39
Mar__tanka1983 píše:
jako jak dlouho? mě (resp. nám s partnerem) se to taky nepodaří za 5 minut :wink:
ale až tak na třetí, i čtvrtý orgasmus…

třetí čtvrtý orgasmus?? 8-o .. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc :mrgreen: (marti to ze mě jen mluví závist :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.11 12:42
ixule píše:
Mar__tanka1983 píše:
jako jak dlouho? mě (resp. nám s partnerem) se to taky nepodaří za 5 minut :wink:
třetí čtvrtý orgasmus?? 8-o .. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc :mrgreen: (marti to ze mě jen mluví závist :mrgreen: )

Já mívám taky více orgasmů, po 1, už mi pak přichází ve vlnách docela brzy, ale ejakulaci jsem „zatím“ nezažila.

• Citovat
  • Upravit
35029
29.7.11 12:46
Anonymní píše:
ixule píše:
Mar__tanka1983 píše:
třetí čtvrtý orgasmus?? 8-o .. a to trvá jak dlouho? .. já že bych na to potřebovala minimálně celej den i noc :mrgreen: (marti to ze mě jen mluví závist :mrgreen: )
Já mívám taky více orgasmů, po 1, už mi pak přichází ve vlnách docela brzy, ale ejakulaci jsem „zatím“ nezažila.

já teda po pravdě na nějaký další nemám už ani energii :nevim: .. každá holt máme tělo nastavené jinak .. a samořejmě že člověk vždycky chce to co nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.11 12:53

ja mela ejakulaci u orgasmu az nekdy kolem 20ti let, do te doby jsem myslela ze jsem frigida, byl to muj prvni orgasmus a hned takto, nechapala jsem co se deje, bylo to neco uzasnyho… do doby nez mi muj nastavajici rek fuj ty prase ty ses pochcala :cry: a bylo po orgasmech na dalsich 10 let, jak mi to bylo trapny a podvedome a snad i vedome jsem se nadale orgasmu branila. chlapa jsem vymenila, prisly dalsi orgasmy, tentokrat „normalni“, ale obcas se zadari s ejakulaci, to jen ja mela „stesti“ na takoveho vola, ktery mi sexualni zivot znechutil na dalsich par let :-x

• Citovat
  • Upravit
2667
29.7.11 13:29

Opravdu zajímavá diskuze, zrovna tohle téma řešíme doma a poctivě trénujeme :-D
Všem přeju hodně štěstí a mokrých prostěradel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
29.7.11 13:29
ixule píše:
Anonymní píše:
ixule píše:
Mar__tanka1983 píše:
já teda po pravdě na nějaký další nemám už ani energii :nevim: .. každá holt máme tělo nastavené jinak .. a samořejmě že člověk vždycky chce to co nemá :mrgreen:

s tou energií, každá to máme jinak, já se třeba jen po jednom cítím nedodělaná :mrgreen: jako přežiju to i s jedním (někdy únava přebije vše), ale celkem pravidelně mám tak ty dva, tři…takže ty máš třeba jen jeden, ale mnohem silnější…

a když je čas a nálada, tak mladej i zkouší, kolik vydržím, než začnu „plakat“ o stopku :lol:
ale to už samozřejmě není při přímém styku, to vícero opakování, to by asi nedal, ale při jiném dráždění…

jinak časově nedokážu odhadnout, někdy to přijde dvakrát za pár minut, 3× tak za 15 minut…jindy se na ten druhej „nadřem“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
29.7.11 13:31

A tady je to videiko *** :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.7.11 13:43
Mar__tanka1983 píše:
s tou energií, každá to máme jinak, já se třeba jen po jednom cítím nedodělaná :mrgreen: jako přežiju to i s jedním (někdy únava přebije vše), ale celkem pravidelně mám tak ty dva, tři…takže ty máš třeba jen jeden, ale mnohem silnější…

a když je čas a nálada, tak mladej i zkouší, kolik vydržím, než začnu „plakat“ o stopku :lol:
ale to už samozřejmě není při přímém styku, to vícero opakování, to by asi nedal, ale při jiném dráždění…

jinak časově nedokážu odhadnout, někdy to přijde dvakrát za pár minut, 3× tak za 15 minut…jindy se na ten druhej „nadřem“

je fakt, že se mi občas taky stane, že je to jakoby na půl, prostě nic moc, tak pak se i dohrabu k druhému, to je fakt .. a fakt, že k tomu jednomu se hrabeme taky docela dlouho :lol: .. no jo no, je to někdy dřina že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
29.7.11 15:05
LenkaPT píše:
A tady je to videiko *** :oops: :mrgreen:

už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez reg.
20.8.11 20:26

ejakulace

Ahoj,
přemýšlela jsem, jestli je sem takové téma vhodné, tak jsem se napřed koukla, jestli se tu náhodou něco takového už neprobíralo a koukám, že je to naopak hojné téma :lol:
No, odpověď jsem se tu už asi dočetla a to, jestli lze mít orgasmus někdy s ejakulací a někdy bez. Takže jde.
Jde o to, že při dráždění rukou orgasmus mám, bez ejakulace. No a při milování ho prostě vždycky hraju (i několikanásobně :roll: ), nikdy jsem ho takhle neměla. A zdá se, že jsem už asi objevila polohu, kde by to teoreticky mohlo možná jít :oops: A tak mám strach, že kdyby nastal, jestli nebude od těch hraných moc odlišnej, konkrétně s ejakulací. Hérečka jsem dobrá, to snad nepozná :lol: Ale kdybych náhodou ejakulovala, aby nezpozorněl „něco tu nesedí“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
20.8.11 20:44

Ncetla jsem celou diskusi, takze se mozna budu opakovat :mrgreen: .
Ja mela parkrat tzv. vystrik jednou kdysi s milencem, kterej mel zhnuty penis a drazdil TO misto a pak s partnerem , kdyz jsem byla tehotna ani jsem nevedela, ze se neco deje az kdyz tak slysim, ty vole, dobry :lol: :lol: .
Ja vim jen, ze se musi drazdit misto v pochve ( ne, bod G) , kdy mas pocit na curani + ten prijemny pocit jak pri orgasmu, proste ja vim, kde to misto je, ale asi to neumim popsat a tam te bude drazdit dokud proste nevystriknes. A moc to neni :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.8.11 20:45
LenkaPT píše:

To je presne to misto a ten postup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.8.11 20:46
lleennttiillkkaa píše:
LenkaPT píše:
už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne? :D

Nejak se nam zaklepala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.8.11 21:17
Weru píše:
lleennttiillkkaa píše:
LenkaPT píše:
už dlouho jsem se takhle nepobavila. Ta slečna byla snad něčím nadopovaná ne? :D
Nejak se nam zaklepala :lol:

To teda jo!!! Musela jsem na to kouknout trikrat, nez jsem to pochopila! :oops:
Ja to tedy neznam, holky, opravdu to tak funguje??? :think:
Musim doma nadnest, zkusit se ma vse! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky