Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
12.1.12 14:29

Z vlastni zkusenosti je toho o hodne vic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.1.12 14:49
Eneer píše:
Ahoj holky, ten odkaz na video, co sem byl vložený, je smazaný, neposlala byste mi ho prosím některá?? Díky :)

Mě taky prosííííím!!! :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 14:55
Cmochy píše:
Eneer píše:
Ahoj holky, ten odkaz na video, co sem byl vložený, je smazaný, neposlala byste mi ho prosím některá?? Díky :)
Mě taky prosííííím!!! :mrgreen: :oops:

I já prosím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.12 15:29

Narazila jsem na tuto diskuzi a zaujalo mě to .

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela .
Na internetu jsem si o tom našla článek co a jak ;) .
No přiznám se na chlapa jsem nečekala a šla jsem si to zkusit sama zda se mi to povede.

Holky povedlo se mi to :oops: . Fakt jsem se vystříkala :oops: . Nikdy jsem to nezažila :andel: . Tak Vám kterým to nejde nevzdávej te se , četla jsem že to dokáže víc žen než se říká :pankac: .

Anonymka třeba : Líza :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27281
13.1.12 08:23
Anonymní píše:
Narazila jsem na tuto diskuzi a zaujalo mě to .

No přiznám se na chlapa jsem nečekala a šla jsem si to zkusit sama zda se mi to povede.

Holky povedlo se mi to :oops: . Fakt jsem se vystříkala :oops: . Nikdy jsem to nezažila :andel: . Tak Vám kterým to nejde nevzdávej te se , četla jsem že to dokáže víc žen než se říká :pankac: .

Týýýjo… hele a mohl aby jsi sem hodit odkaz na ten chytrej článek? Fakt by mě ten „návod“ :mrgreen: taky zajímal… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.12 12:13
Cmochy píše:
Anonymní píše:
Narazila jsem na tuto diskuzi a zaujalo mě to .

Týýýjo… hele a mohl aby jsi sem hodit odkaz na ten chytrej článek? Fakt by mě ten „návod“ :mrgreen: taky zajímal… :palec:

Tady to je http://www.hrackydopostele.cz/…boli-squirt/ .

Pomohlo mi to zjistit jak na to ;) .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.12 12:52

holky, kterým se to povedlo, stříká to z vás jako u chlapa nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
33916
30.1.12 13:38

Už se nám to taky s manžou povedlo..nepopsatelná zážitek :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
30.1.12 20:15

Tak koukám, že tu chybím :lol: :lol: :lol:
Jdu tedy pohledat ten odkaz,snad se mi to podaří a Admin ho zas nesmázne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
30.1.12 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 20:38

Tak ženská je něčím nadopovaná????? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2667
30.1.12 21:19
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.3.12 07:01

Ahoj holky, jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi. S manželem jsme 4 roky, máme dvě mimča. Sex máme cca 3 x týdně. Ale včera se mi při milování přihodilo pro mě něco dost nezvyklého. Když jsme se milovani, byla jsem už, už u svého když drahý tempo zpomalil a dráždil pomalu. Měla jsem pocit že už budu ale že zároveň se mi chce na malou. ( před spaním si vždy odskočím na wc ) A pak to přišlo - jak když pod nás někdo vylil kýbl vody. Tak nevim jestli to byl mokrý orgasmus nebo mi jen povolil svěrač? ( jsem 3 měs po druhém porodu ) každopádně jsem se fakt styděla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.12 15:06

Holky, myslíte si, že to může zažít každá žena :think: :?: S partnerem zkoušíme, ale zatím nic a já bych tak ráda zažila :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.12 18:38
Anonymní píše:
Tak ženská je něčím nadopovaná????? :mrgreen: :mrgreen:

nene, takhle prožívá orgasmus… chlap ji dvěma prsty silně dráždí na horní straně pochvy.. jednou jsem měl takovou ženskou.. nebyl problém, aby měla mokráčky třeba 5× po sobě, obzvlášt, když se trošku napila, to bylo mokro jako v titanicu… ovšem nevýhoda je, že je vše pak mokrý až hnusně… takže mě to přestalo časem bavit.. jako občas jo, dobrý, ale když máte skoro po každým sexu pocit, že pod váma praskla trubka,navíc to studí, tak nic moc… no a ještě mi říkala, že to nejde s každým chlapem, že jim měla ale 10, ale povedlo se ji to jen asi se 4ma.. záleží jaký má na to kdo grif a jak je šikovnej… radši anon..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová