Ženská ejakulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SQ
12.6.12 14:09

squirting

Přeji hezký den, mám s ženským stříkáním tedy squirtingem bohaté zkušenosti a dá se říct že je to z části i má obživa, ale to sem nepatří. Chci jen říci že naučit se to může takřka každý-á až na hooodně stydlivé vyjímky které se nedokáží uvolnit. Nepotřebujete ani otěhotnět tento jev je jen díky tomu že je tam větší tlak na stěnu břišní a o to to jde líp, moč to opravdu nením a ani to nevychází z močové trubice. způsobů jak tohoto dosáhnout nebo dokonce natrénovat squirt a praktikovat ho při běžném sexu je spousta. přeji hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.12 14:15
@SQ píše:
Přeji hezký den, mám s ženským stříkáním tedy squirtingem bohaté zkušenosti a dá se říct že je to z části i má obživa, ale to sem nepatří. Chci jen říci že naučit se to může takřka každý-á až na hooodně stydlivé vyjímky které se nedokáží uvolnit. Nepotřebujete ani otěhotnět tento jev je jen díky tomu že je tam větší tlak na stěnu břišní a o to to jde líp, moč to opravdu nením a ani to nevychází z močové trubice. způsobů jak tohoto dosáhnout nebo dokonce natrénovat squirt a praktikovat ho při běžném sexu je spousta. přeji hezký den.

Já myslím, že tato diskuse je o tom, poradit, jak na to, takže klidně můžeš návod přidat přímo sem ;)

• Citovat
  • Upravit
SQ
12.6.12 14:23
@Anonymní píše:
Já myslím, že tato diskuse je o tom, poradit, jak na to, takže klidně můžeš návod přidat přímo sem ;)

Je těžké napsat návod protože provedení samotné se pak od toho liší, jak zde již už byl řečeno s prsty do pravého úhlu a podobně tak to je asi nejznámější a efektivní způsob který je, docela záleží když to tak řeknu na agresi provádějícího pokud to řeknu lidově, když to budete jen šolíchat je to na nic, prostě se do toho musíte opřít, pomáhá to když to bude provádět partner a při tom vám s úúměrným tlakem bude tlačit druhou rukou na podbřišek(v případě polohy na zádech a zvednutýma nohama) potom už je na jeho šikovnosti jak to zvládne bude dobré když opravdu zabere a bude dělat pohyb elipsy (vajíčka :) ) a ano u ženy je třeba se uvolnit a až přijde pocit močení či pocitu stažení tak naopak zatlačit proti jako by jste v ní neco měla a chtěla to vytlačit ven.

• Citovat
  • Upravit
1291
12.6.12 14:27

Dik za navod, asi zacnem trenovat ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.12 14:30

Díky :kytka: Teorii máme zmáknutou, ale pořád to ne a nepřijít, něco holt děláme špatně :think: Uvolněná jsem dost.

• Citovat
  • Upravit
SQ
12.6.12 14:31
@jakkoli píše:
Dik za navod, asi zacnem trenovat ;o))

Přeji hodně štěstí, také pokud chce trénovat žena sama ( překvapení manže.) tak jsou k tomu dobré vibrátory tipu tvaru ´´hokejky´´ nemusí vibrovat, ale musí mít správný tvar většinou jsou hubenější s větší špičkou na konci a jak říkám zahnuté.
Přeji hezký den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.12 11:29

Tak já se také přidávám teda ještě jsem toho nedosáhla, ale při dráždění G bodu jsem vždy, už několik let zpět pociťovala silný pocit na čůrání.. A vždy jsem se toho bála a i jsem to tak nějak v sobě potlačovala, ale po přečtění této diskuze jsem zjistila, že jsem vlastně na dobré cestě :). Včera jsme na tom s manžílkem začali více pracovat a myslím, že už se to blíží :). Při dráždění G bodu a také dráždění klitorisu jsem byla strašně moc mokrá a ke konci jsem měla takové návaly tepla, které mi šly až do hlavy, ale nakonec jsme museli přestat, protože nás vyrušil syn :roll:.. Tak jsem zvědavá, jestli se k tomu také dopracujeme :)..

• Citovat
  • Upravit
sq
20.6.12 13:53

Přeji hodně štěstí všem, jen připomínám že dloouhé drážnění vede spíše k precitlivělosti a tím se oddaluje schopnost se soustředit na (stříkání) ano pokud už to máte zvládnuté tak to je jiná,ale ze začátku říkám prostě se do toho opřít. Dodávám že tekutina která se tvoří při squirtingu nejde z močové trubice, pokud někoho zajímá už i takoví detail za jak dlouho je to možné tak se možná budete divit ale se správným přístupem je to možné do 5-10 SEKUND ano ze začátku když oba neví jak tak je to horší ale jak říkám je to prostě hned a proto připomínám že pokud se tu najde někdo kdo by mněl zájem využít službu mé vedlejší práci ( učitel squirtingu) ( možné učení i páru) rád zodpovím vše na sqman@email.cz

• Citovat
  • Upravit
17
10.7.12 09:35

Bod „G“ existuje, je přítomen u každé ženy a díky němu může každá žena prožít svůj „mokrý orgasmus“.
Tím bych mohl skončit.
Jenže… tím bych pravděpodobně nikomu moc nepomohl a zařadil bych se do řady „přechytralých“, kteří jen „mlátí prázdnou slámu“.
Takže hezky od začátku.
Nepovažuji se za přeborníka v oblasti sexu. Takových „přeborníků“ běhá po světě spousta a jak říká klasik, jejich „mistrovství“ končí v momentě, když se rozestele :).
Vždy bylo mým prvořadým cílem, aby se žena se mnou cítila dobře a to jak v sexu, tak mimo něj. Ono to je totiž všechno propojené a souvisí to spolu. I když se mnou třeba nebudete souhlasit, sex se odvíjí od všeho a zároveň vše se odvíjí od sexu!
Pokud se má žena cítit dobře při sexu, tak když pomineme takovou „maličkost“, že by měla cítit, že jí muž miluje, tak další věcí je, aby cítila, že vy jste tu pro ní a né ona pro vás. Tohle by jí muž měl dávat najevo ve vztahu. Ale bavme se o sexu. To samé by žena měla cítit během milování. Všimněte si, že nepíšu „během pohlavního styku“. Mnoho mužů se totiž soustředí pouze na styk dvou pohlavních orgánů. Jenže… sex je o něčem jiném.
Sexuologové rádi píší o předehře, jako součásti sexuálního styku. Já se ptám, jaká předehra? Sexuální styk by se neměl dělit na předehry, průběhy, vyvrcholení atd. Je to jeden celek, jedna cesta. A teď pozor. Nepíšu „jeden cíl“. Cílem sexuálního styku by nemělo být vyvrcholení. Tedy nemělo by to být v hlavě. Pakli-že žena začne myslet na to, kdy už to přijde, zákonitě nepřichází nic a ještě k tomu si zkazí celé tohle nádherné splynutí těl i duší :). Ono TO nakonec zákonitě stejně přijde :).
Nenechte ženu myslet na nesmysly a zaměstnávejte její tělo i mysl podněty, které jí budou dělat dobře. Improvizujte. Vymýšlejte. Hrajte si. Smějte se při tom. Mluvte s ní o TOM. Ptejte se jí, co se ji líbí, co jí dělá dobře. Vyhněte se stereotypu! A nestyďte se!
Učte se, buďte otevření novým informacím.
Takhle jsem já před lety objevil malý článek o ženské ejakulaci. Protože rád improvizuju, začal jsem se o tohle téma zajímat. Hledal jsem články, zkouknul pár videí a hlavně jsem tyto informace převedl do praxe.
A hle, ono to okamžitě fungovalo :). Během krátké chvíle jsem bez nějaké velké znalosti anatomie našel přesně TO místo v ženském těle, které způsobí jednak ty tajemstvím opředené výstřiky, ale hlavně neuvěřitelně silné orgasmy, které prostupují celým tělem ženy a které vám obrátí váš sexuální život doslova naruby :). Takhle alespoň popisují „mokrý orgasmus“ ženy, kterým jsem měl tu čest je ukázat :). Takhle mi to dávali najevo reakcemi svého těla. Záleží jen na vašem muži, kolik takovýchto orgasmů budete mít. 10, 20, prostě kolik budete chtít. Nikdy jsem nepotkal ženu, u které by se mi TO nepovedlo! Je to jen otázka techniky, otevřenosti a zájmu o partnerku.
Neznám lepší pohled, než pohled do očí ženy, které TO uděláte poprvé :). A je krásné, že ten pohled se nemění ani po druhé, po třetí, po tisící :).
Vaše partnerka se na tomto druhu milování stane závislá a vy se stanete závislí na tom, jí takové potěšení dělat :).
Co říci na závěr.
Vy ženy, věřte, že stačí málo a můžete mít něco, co vám zpříjemní váš sex a tím pádem i život.
A vy muži, udělejte své partnerky šťastnějšími. Nic to nestojí a ještě je to pro oba příjemná zábava :). Pakli-že budou šťastnější v sexu, štěstí se odrazí i ve vztahu.
Pokud by jste někdo měl zájem o podrobnější návod, stačí napsat váš mail a já vám v rámci mého volného času rád odpovím.
A ještě něco. Prosím, nepište mi o praktické předvedení :). Mám partnerku a předvádím to momentálně pouze a výhradně jí! :)
Přeji mnoho úspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.12 09:59

Že G-bod není mýtus a ani mokrý orgasmus není mýtus, to jsem zjistila až s milencem :oops: S manželem nikdy… Opravdu záleží na šikovnosti chlapa. Když je šikovný, mokrý orgasmus je u mě otázkou minuty, dvou.

Pocity jsou to krásné a ano, je to návykové :P Můj současný milenec je z toho úplně nadšen, je schopen mi takových orgasmů „zařídit“ třeba pět za sebou, ale to už pak nemůžu ;) On by si tak hrál nekonečně dlouho 8)

Anonymně… X

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.13 13:15

Já bych se ho spíš potřebovala zbavit, nevím proč ho všichni chtějí.. není to nic tak hrozně příjemného… myslím v souvislosti s tím „bordelem“ poté.

• Citovat
  • Upravit
72725
17.8.13 13:21
@Anonymní píše:
Já bych se ho spíš potřebovala zbavit, nevím proč ho všichni chtějí.. není to nic tak hrozně příjemného… myslím v souvislosti s tím „bordelem“ poté.

ale hodně chlapů to láká.. nic si z toho nedělej.. můžeš používat např jednorázové podložky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.13 13:39

Teď po druhém porodu a po 30 to mám čím dál víc, skoro při každém sexu a nevypadá to že by z toho byl manžel odvázaný.. A už vidim jak pod sebe pokaždý šteluju ručník nebo něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
annonyymnni
17.8.13 14:01

Já si nemyslím, že ty ženy, které ho mají jsou „vyvolené“. Podle mě to jde u každé ženy, jen to některé zatím nevyzkoušely nebo jim to nejde - neví jak na to.. ona teorie je pěkná a návodů je spousta, ale člověk nesmí zapomenout na to, že každá žena je jedinečná a tudíž může mít onen bod trochu jinde - výš, níž.. Taky je možný, že je pekelně vysoko a muž (příp. sama žena) nemá dostatečně dlouhé prsty..
Já zatím mokrý orgasmus neprožila, párkrát se stalo, že jsem byla víc mokrá než obvykle a „tak jinak“ mokrá… jako voda a ne jen „mokrá“ od vzrušení.. Sem tam jsem cítila při dráždění pocit na močení, takže jsem se bála a zadržovala…a někdo tady říká NEZADRŽOVAT? no.. tak možná to zkusím.. :mrgreen: ale vážně se bojím.. :lol:
Asi to navrhnu příteli, uvidíme jak se na to bude tvářit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6230
17.8.13 16:12

Já si myslím, že jsou to chcanky :mrgreen: ženské tělo nemá žádný orgán, který by shromáždil takové množství tekutiny, aby z toho byla fontána :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To že to nesmrdí neznamená, že to moč není. Zeptejte se na to gynekologa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová