Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Any83 njn, nemáš, tak aspoň vyvracíš. Jako nic proti, ale za mě o moč 100% nejde. Zejména, když partner cítí teplou tekutinu „zevnitř“.
Spíš bych to dala do kategorie nepopsaných fyziologických jevů. Pro doktory nedůležitý - nepojí se s nemocí nebo s něčím takovým. O půl litru tekutiny nemluvím, ono stačí deci, aby to udělalo dost bince, zejména, když se to opakuje.
@Tinuvien nepopsaných fyziologických jevů? Něco takového v dnešní době, co se týče v podstatě běžných funkcí lidského těla, existuje? ![]()
Možná bys měla zapřemýšlet o vedení přednášek na medicíně, studenti v prváku by byli jistě nadšení ![]()
Mimochodem, tekutina uvnitř… víš, že onen mokrý orgasmus nepochází z vaginy? Dokonce ani z klitorisu?
Mokré jsme uvnitř při sexu snad všechny ne, někdy je to fakt potopa, ale onen záhadný fyziologický jev pochází ze žláz, která mají malinkatá ústí vedle močové trubice a dále podél ní vedou a nejsou zakončeny žádným dalším měchýřem.
Nevím, jak moc seriózní to pro vás bude, ale někde jsem četla, že udělali studii, při které sledovali močový měchýř, děvčata se před aktem vymočila, takže byl prázdný, před orgasmem už v něm byla tekutina (logicky) a po něm byl opět prázdný. Zkusím to najít. Těžko bude někde na těle nějaká neprozkoumaná žláza ![]()
@ireeenka a další věc, např. bod G je založen na tom, že se přes vaginu tlačí prstem na močový měchýř, což vyvolává velice příjemné pocity.
Dá se to přirovnat k dráždění prostaty u mužů přes konečník.
Už se s tím holky fontánky smiřte, prostě při sexu učůrnete ![]()
Jinak při sexu muž samozřejmě cítí jak ženský močový měchýř (s teplou tekutinou!), tak i hnědá embéčka v zatáčce.
@Any83 tady si někdo přečetl anču a je z něj profík, co? ![]()
nebudu se hádat, jakého složení je tekutina u mokrého orgasmu, neb jej nevlastním, ale tvrdit, že dráždění bodu G je vlastně dráždění měchýře a to že je příjemné a ještě to srovnat s drážděním prostaty…zřejmě proto je lékařství obor 6tiletý..nastudovat jednu kapitolu z anatomie na interpretaci věcí totiž nestačí.
jednak ohledně bodu se pořád vedou diskuze, co přesně to je a zda ho má každá atd.
druhak k učebnici anatomie je zapotřebí ještě trocha embryologie a zjistí se, že parauretrální žlázy (Skeneho) jsou v podstatě ze stejného základu jako prostata (stejně jako je klitoris analog penisu) a s největší pravděpodobností za vaginální orgasmus může buď dráždění skeneho žláz, nebo klitorisu (skrytý části klitorisu vedou taky blízko), nebo nahromadění vzrušivé tkáně..rozhodně to není dráždění moč měchýře..ten jaksi postrádá tkáň, která by reagovala na dráždění eroticky
a ještě bych řekla, že není tak jisté, že skeneho žlázy nejsou schopny ve stavu vzrušení produkovat větší množství tekutiny- nebo učebnice fyziologie to snad říká striktně, jaký je limit? dokážu si představit, že buňky žláz se vzrušením překrví a rychle filtrují tekutinu z krve..(jednoduše řečeno)
@wifi.. tak tady máš G bod názorně
https://www.youtube.com/watch?…
A že močový měchýř nemá s erotikou nic společného? A proč teda některé ženy při sexu čůrají? Dokonce si to i nacvičují a ve správnou chvíli zatlačí, uvolní „tekutinu“ a nádherně a blaženě se jim uleví? Neumíš přijmout realitu? Bod G je v podstatě fikce. Někomu přijde dráždění ústí močáku vzrušivé a jinému ne.
Skeneho žlázy produkují 2-3 lžičky mléčného sekretu podobného mužskému ejakulátu bez spermatu. Žlázy jsou probádány stejně jako močový měchýř nebo vagina. Člověk v nich může mít zánět, takže se lékaři zaměřili „kupodivu“ i na ně.
Nebo chceš říct, že buněčná filtrace vyprodukuje půl litříku na opakovaný střik fontánou?
To by ta žena skončila na kapačkách.
@Any83 ty voe, ještě, že při análním sexu se nevylučuje h**no.
Moc to rozebíráš, prostě to někdy při souloži víc stříká než obvykle a taky ne z každou.
@Any83 no, takovýhle video je k prdu, já třeba G bod nemám..ať ve mě šťourat bude kdo chce jakkoli, orgasmus z toho nebude..nebo třeba časem, je známo, že u žen se takový věci mohou měnit věkem, porodem..
navíc mě by o přítomnosti bodu G spíš přesvědčila pitva a histologický preparát z onoho místa než video, který prostě funguje jen na některé ženy.
tys tady operovala přísně anatomickými zákonitostmi a močový měchýř prostě postrádá jakoukoli tkáň, jejíž stimulací by bylo možné dosáhnout vzrušení.
ano, orgasmu lze dosáhnout i drážděním ústí vaginy- v tom místě taky ústí skeneho žlázy(analog prostaty-tedy tkáň reagující na dráždění) a taky močová trubice…to jsi taky říkala..jen nechápu pojem"dráždění ústí močáku"- co je ústí močáku? pochybuju, že někdo cíleně třeba uchošťourem dráždí jen ústí močový trubice, tam se to mele vše dohromady a u ústí vaginy může být i dost vzrušivé tkáně dostačující k orgasmu
řekla bych, že skeneho žlázky tolik potíží se zánětem nenadělají, to spíš bartholiniho žláza
a jinak- vysvětlíš mi, prosímtě, přísně anatomicky (nebo spíš fyziologicky)- jak je možné, že v MM se opakovaně za tak krátkou dobu vyskytne takové množství moči?
protože kdyby v MM bylo 0,5l, a ženská to dejme tomu vyčůrala- kde se vezme za chvilku další várka? to je stejný nonsens
navíc pochybuju, že to někdo chytá do sklínek a měří- když je vše mokré, tak se pak může zdát, že je toho víc než ve skutečnosti.
ano, já osobně si myslím, že bod G jako takový je nonsens- ale dokážu vyjmenovat, co všechno podle mého může za vyvolání orgasmu- ale orgány v břišní dutině to nejsou, ani MM, ani střeva třeba- a přesto jsou ženy, které jsou schopny análního orgasmu..
@wifi.. dráždění ústy močáku jsem nikdy nepsala
ústy se dráždí především „knoflíček“.
Mně skeneho žlázy při orgasmu mléčnou tekutinu vylučují, takže to nepíšu z pohledu někoho, kdo tohle nezažívá.
Jinak já bod G taky „nemám“, resp. nevzrušuje mě to, chce se mi pak akorát na malou. (bod G ve vagině není - resp. není tam žádná jiná tkáň, než všude okolo - jde o tlak na to, co je za tkání a tam je ústí močového měchýře, nic moc jiného
)
Přísně anatomicky ti to ideálně vysvětlí urolog - nejfundovanější zdroj (co se týče plnění močového měchýře)
Jakmile se vyčůráš, močový měchýř se hned začne opět plnit, ledviny pracují v podstatě nepřetržitě. Pokud nevyčůráš vše, ale jen část, třeba 1dcl, tak samozřejmě můžeš za chviličku znova a znova a znova podobné objemy. Když vyčůráš vše, za chvíli bys na utz viděla, že je v močovém měchýři opět moč, jen není ještě plný.
Samozřejmě tkáň střev ani močového měchýře nemají patřičná nervová zakončení, ale tkáň okolo ano a potřebný tlak může udělat své.
@strýček sally já jen odpovídám
a souhlasím, jako nevidím na tom („střiku“) nic špatného ![]()
@Any83 píše:
@wifi.. přijde dráždění ústí močáku vzrušivé a jinému ne.
já jsem nechápala pojem ústí močáku..nepsala jsem ústy ![]()
neuznávám pojem bod G, ale ve vagině je tkáň reagující na dráždění, některé ženy dosahují orgasmu drážděním čípku, některé mají i ten jakýsi bod..taky tam vedou ramena klitorisu
proč se tak urputně držíš toho, že za všechen orgasmus je odpovědný zrovna močák?
jen proto, že v učebnici anči je zakreslený hned vedle? konečník je taky hned vedle a neznamená to, že za anální orgamus může právě on jako takový
Ahoj, cvičíte někdo po porodu Kegelovy cviky a používáte nějaké trénovací vajíčko? Hrozně se mi líbí tohle SVAKOM NOVA ale nejsem si uplně jistá, jestli to není zbytečně moc drahý? http://www.sexyshop-online.cz/index.php?…
@Any83 málo viditelný?
No u někoho možná jo, já jsem na opačném konci škály 
Jo a každý chlap z mokrého orgasmu vyjančený není, mám různé zkušenosti. Řekla bych, že je to závislé na tom, jak moc eroticky založený ten chlap je a jestli je konzervativní, nebo rád posunuje hranice nebo žádné nepotřebuje. Některým chlapům stačí jakoby strašně málo.