Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaJeli já též doporučuju, pokud jsi před porodem cvičila s Epi-no nebo s Aniball, tak k tomu můžeš použít i je ![]()
Oživuji téma
přečetla jsem tady skoro vše, ale je tu toho vážně hodně
tak vám přispěju i já. O tomto druhu orgasmu jsem četla už kdysi. S bývalým přítelem jsme se o to několikrát pokusili, ale bez nějakého většího výsledku. Normálně zažívám spíše povrchový orgasmus (přes klitoris), ale ten vnitřní je fakt věda. Včera jsem si však domů vzala kamaráda a ženský
nechápu to vůbec…jestli šikovné ručičky doktora, nebo léta praxe
kdo ví. Zjistila jsem však, že není chyba až tak na mé straně, ale chce to pouze potkat kouzelníka, nebo ho ty čáry naučit
ještě bych chtěla podotknout, že jsem docela mladice, takže až tak na věku nezáleží ![]()
@chiquittas já to zažila až skoro ve 40 se svým současným mužem, je to jednak rukama a taky o tom jak se ženská umí uvolnit. Já už teď cíleně umím mokrý potlačit nebo tomu pomoct správnou prací s pánevním dnem. Faktem, ale je, že když jsem lehce připitá tak to má v režii jen a pouze můj chlap
. Navíc jsem poprvé s chlapem zažila víc orgasmů za sebou což je vlasně už teď pravidlem…
Nicméně souhlas, že je to hodně o chlapovi, jak je šikovný a jak se s ním ženská uvolní.
Přesně
souhlasím s Vámi. Jak říkávala moje babi
není to ani tak o kašpárkovi, ale o rukách
však i s malým se dá zahrát dobré divadlo ne
když je ten chlap šikovnej
![]()
@chiquittas Ten můj je šikovný i jinak a kašpárka má velmi dobrého ![]()
Anonymní 15:08
@chiquittas píše: však i s malým se dá zahrát dobré divadlo nekdyž je ten chlap šikovnej
![]()
![]()
to sice muzes, ale tak na podiu malych forem, jak budes mit smulu a narazis na amfiteatr, tak nevim, nevim, ani silna divadelni kukatka nezvysi umelecky dojem
![]()
@chiquittas píše:
Oživuji témapřečetla jsem tady skoro vše, ale je tu toho vážně hodně
tak vám přispěju i já. O tomto druhu orgasmu jsem četla už kdysi. S bývalým přítelem jsme se o to několikrát pokusili, ale bez nějakého většího výsledku. Normálně zažívám spíše povrchový orgasmus (přes klitoris), ale ten vnitřní je fakt věda. Včera jsem si však domů vzala kamaráda a ženský
nechápu to vůbec…jestli šikovné ručičky doktora, nebo léta praxe
kdo ví. Zjistila jsem však, že není chyba až tak na mé straně, ale chce to pouze potkat kouzelníka, nebo ho ty čáry naučit
ještě bych chtěla podotknout, že jsem docela mladice, takže až tak na věku nezáleží
Jo doktori vědí jak si hrát na doktory ????
@JanaJeli asi to chce nějaký grif a třebas zrovna člověk, co studuje lidské tělo ví, co dělat
nebo prostě jenom léta praxe kurevníka
každopádně na všem se dá pracovat ![]()
@chiquittas píše: prostě jenom léta praxe kurevníka
to je nejaka nova profese, kurevnik, podle trideni v EU ![]()
@Pesimistaa píše:
to je nejaka nova profese, kurevnik, podle trideni v EU
Do které platové tabulky spadá? ![]()
@Tinuvien píše:
Do které platové tabulky spadá?
to by me take zajimalo, jak je to honorovano, jesli na to budou take dotace z EU jako na capi hnizda
![]()
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale je tady nějaká, která má squirt bez orgasmu? Přijde mi vždy, že ačkoliv mám pocit tlaku a pak samozřejmě následný výstřik nepřijde mi to jako orgasmus.
@Sailah píše:
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale je tady nějaká, která má squirt bez orgasmu? Přijde mi vždy, že ačkoliv mám pocit tlaku a pak samozřejmě následný výstřik nepřijde mi to jako orgasmus.
Já!
Taky mi to vůbec nepřijde jako orgasmus, téměř ani nic necítím, jen prostě vystříknu a nic. Žádná extáze slasti, omdlévání z nejlepšího orgasmu a podobně, jak to často ostatní popisují.
![]()