Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
14.11.16 17:52

@JanaJeli já též doporučuju, pokud jsi před porodem cvičila s Epi-no nebo s Aniball, tak k tomu můžeš použít i je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
20.11.16 02:52
@JayLee píše:
8o :think: :lol:

chtela bys take vyrobit rybnik?
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.3.17 13:41

Oživuji téma :lol: přečetla jsem tady skoro vše, ale je tu toho vážně hodně :lol: tak vám přispěju i já. O tomto druhu orgasmu jsem četla už kdysi. S bývalým přítelem jsme se o to několikrát pokusili, ale bez nějakého většího výsledku. Normálně zažívám spíše povrchový orgasmus (přes klitoris), ale ten vnitřní je fakt věda. Včera jsem si však domů vzala kamaráda a ženský :lol: nechápu to vůbec…jestli šikovné ručičky doktora, nebo léta praxe :-D kdo ví. Zjistila jsem však, že není chyba až tak na mé straně, ale chce to pouze potkat kouzelníka, nebo ho ty čáry naučit ;-) ještě bych chtěla podotknout, že jsem docela mladice, takže až tak na věku nezáleží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.17 15:08

@chiquittas já to zažila až skoro ve 40 se svým současným mužem, je to jednak rukama a taky o tom jak se ženská umí uvolnit. Já už teď cíleně umím mokrý potlačit nebo tomu pomoct správnou prací s pánevním dnem. Faktem, ale je, že když jsem lehce připitá tak to má v režii jen a pouze můj chlap :-D. Navíc jsem poprvé s chlapem zažila víc orgasmů za sebou což je vlasně už teď pravidlem…
Nicméně souhlas, že je to hodně o chlapovi, jak je šikovný a jak se s ním ženská uvolní.

• Citovat
  • Upravit
177
1.3.17 17:55

Přesně :) souhlasím s Vámi. Jak říkávala moje babi :lol: není to ani tak o kašpárkovi, ale o rukách :lol: však i s malým se dá zahrát dobré divadlo ne :lol: když je ten chlap šikovnej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.17 19:15

@chiquittas Ten můj je šikovný i jinak a kašpárka má velmi dobrého :-D
Anonymní 15:08

• Citovat
  • Upravit
8284
26.3.17 22:19
@chiquittas píše: však i s malým se dá zahrát dobré divadlo ne :lol: když je ten chlap šikovnej :lol: :lol: :lol:

to sice muzes, ale tak na podiu malych forem, jak budes mit smulu a narazis na amfiteatr, tak nevim, nevim, ani silna divadelni kukatka nezvysi umelecky dojem
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.3.17 23:06
@chiquittas píše:
Oživuji téma :lol: přečetla jsem tady skoro vše, ale je tu toho vážně hodně :lol: tak vám přispěju i já. O tomto druhu orgasmu jsem četla už kdysi. S bývalým přítelem jsme se o to několikrát pokusili, ale bez nějakého většího výsledku. Normálně zažívám spíše povrchový orgasmus (přes klitoris), ale ten vnitřní je fakt věda. Včera jsem si však domů vzala kamaráda a ženský :lol: nechápu to vůbec…jestli šikovné ručičky doktora, nebo léta praxe :-D kdo ví. Zjistila jsem však, že není chyba až tak na mé straně, ale chce to pouze potkat kouzelníka, nebo ho ty čáry naučit ;-) ještě bych chtěla podotknout, že jsem docela mladice, takže až tak na věku nezáleží :)

Jo doktori vědí jak si hrát na doktory ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.3.17 15:51

@JanaJeli asi to chce nějaký grif a třebas zrovna člověk, co studuje lidské tělo ví, co dělat :) nebo prostě jenom léta praxe kurevníka :lol: každopádně na všem se dá pracovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.17 16:10
@chiquittas píše: prostě jenom léta praxe kurevníka :lol:

to je nejaka nova profese, kurevnik, podle trideni v EU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.4.17 20:54
@Pesimistaa píše:
to je nejaka nova profese, kurevnik, podle trideni v EU :D

Do které platové tabulky spadá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.17 23:56
@Tinuvien píše:
Do které platové tabulky spadá? :)

to by me take zajimalo, jak je to honorovano, jesli na to budou take dotace z EU jako na capi hnizda
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.4.17 16:20
:zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
31.5.17 10:59

Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale je tady nějaká, která má squirt bez orgasmu? Přijde mi vždy, že ačkoliv mám pocit tlaku a pak samozřejmě následný výstřik nepřijde mi to jako orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.5.17 16:28
@Sailah píše:
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale je tady nějaká, která má squirt bez orgasmu? Přijde mi vždy, že ačkoliv mám pocit tlaku a pak samozřejmě následný výstřik nepřijde mi to jako orgasmus.

Já! :mavam: Taky mi to vůbec nepřijde jako orgasmus, téměř ani nic necítím, jen prostě vystříknu a nic. Žádná extáze slasti, omdlévání z nejlepšího orgasmu a podobně, jak to často ostatní popisují. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová