Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
15.6.21 12:13

Ahojte, rada bych se také podelila o svoji zkušenost. S partnerem zazivam mokrý orgasmus skoro pokaždé ale naučila jsem se ho i sama se sebou většinou s hračkou jelikož mám krátké prsty. Jelikož se jedna o citlivé téma nechci to více rozepisovat není mi to úplně příjemné. Každopádně je to skvěle a každé jedné z vas bych to doporučila. Děvčata rada se svama podelim o své zkušenosti ale v soukromé zprávě. Tak se nebojte napsat. Anet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.6.21 14:02
@Anet P. píše:
Ahojte, rada bych se také podelila o svoji zkušenost. S partnerem zazivam mokrý orgasmus skoro pokaždé ale naučila jsem se ho i sama se sebou většinou s hračkou jelikož mám krátké prsty. Jelikož se jedna o citlivé téma nechci to více rozepisovat není mi to úplně příjemné. Každopádně je to skvěle a každé jedné z vas bych to doporučila. Děvčata rada se svama podelim o své zkušenosti ale v soukromé zprávě. Tak se nebojte napsat. Anet.

Já jsem o tom tady také psala, nevím jestli jsi to četla?

Já to mívám také. Není to jako z hadice, ale je toho dost. Mívám to při erotické masáži. Tak jsem si to nastudovala. :oops: Je to údajně mezibuněčná tekutina, která stříká z takových 2 žlázek, které má každá žena vedle močové trubice. Ale né každá žena je schopna výronu této bezbarvé tekutiny při orgasmu. Ale pokud se to povede, je ten orgasmus o něčem jiném, než normální orgasmus.

Pokud si o tom chceš popovídat, můžeme v SZ. Zajímalo by mne jak to prožíváš a jestli to máš pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 19:55

Ahoj, je to intimní téma, tak prosím o zachování anonymu. Já mívám mokrý orgasmus pokaždé, mám to už dost let (nikoli však odjakživa, prvně se to úplně bezděčně povedlo, aniž bych něco takového chtěla, ve 23 letech). Ale mně to prostě přijde nepraktické. Vše je mokré, postel po akci postě na převlečení, neustále je potřeba mít po ruce ručník, v autě to taky nejde, neb sedačky nevyschnou… :roll: A hlavně, nejsem si jistá, zda to nebrání otěhotnění. Sice tu někdo psal, že i s tím dotyčná otěhotněla, ale mně to nejde a mám pocit, že to může souviset. Co když ta tekutina nějak zhorší pH a spermie hůř přežívají apod. Nic moc zkrátka, takže bych raději, kdybych to mohla ovládat a mít mokro jen když opravdu chci. Jinak také to není jako z hadice jako ve videích :mrgreen:
Takže za mne, není moc o co dlouhodobě stát…

• Citovat
  • Upravit
3265
15.6.21 20:40
@Anonymní píše:
Ahoj, je to intimní téma, tak prosím o zachování anonymu. Já mívám mokrý orgasmus pokaždé, mám to už dost let (nikoli však odjakživa, prvně se to úplně bezděčně povedlo, aniž bych něco takového chtěla, ve 23 letech). Ale mně to prostě přijde nepraktické. Vše je mokré, postel po akci postě na převlečení, neustále je potřeba mít po ruce ručník, v autě to taky nejde, neb sedačky nevyschnou… :roll: A hlavně, nejsem si jistá, zda to nebrání otěhotnění. Sice tu někdo psal, že i s tím dotyčná otěhotněla, ale mně to nejde a mám pocit, že to může souviset. Co když ta tekutina nějak zhorší pH a spermie hůř přežívají apod. Nic moc zkrátka, takže bych raději, kdybych to mohla ovládat a mít mokro jen když opravdu chci. Jinak také to není jako z hadice jako ve videích :mrgreen:
Takže za mne, není moc o co dlouhodobě stát…

Otěhotnění to opravdu nebrání, to se neboj😂 A že je mokrá postel? No a co jako?! Tak se převleče. Za ten pocit to stojí.
A víš co, existují i deky, které nepropouští nic🙂
Pro mě to vůbec citlivé téma není, prostě to patří k dobrému sexu.
Mívám to poměrně často, ne vždy, ale často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 20:55

@Rachel_cz Jako ze začátku jsem to tak měla taky, že jako super…Ale teď už mě to spíš štve :mrgreen: Ale jako ne že bych si mohla vybrat. Zkrátka bych uvítala, kdyby to bylo jen občas :D Deky, kupříkladu někde na dovolené nebo ve stanu…To prostě člověk nechce ;) Dříve se to teda dalo různě naimprovizovat, třeba ve sprše je to jedno, v přírodě - aspoň se pěkně zavlaží (jsme si dělali srandu). Ale při snažení nic moc pocit. Tak holt musím doufat, že se tam jednoho dne nějaký šampion přece jen dostane i přes povodňový stupeň :andel:

• Citovat
  • Upravit
3265
15.6.21 20:59
@Anonymní píše:
@Rachel_cz Jako ze začátku jsem to tak měla taky, že jako super…Ale teď už mě to spíš štve :mrgreen: Ale jako ne že bych si mohla vybrat. Zkrátka bych uvítala, kdyby to bylo jen občas :D Deky, kupříkladu někde na dovolené nebo ve stanu…To prostě člověk nechce ;) Dříve se to teda dalo různě naimprovizovat, třeba ve sprše je to jedno, v přírodě - aspoň se pěkně zavlaží (jsme si dělali srandu). Ale při snažení nic moc pocit. Tak holt musím doufat, že se tam jednoho dne nějaký šampion přece jen dostane i přes povodňový stupeň :andel:

Ale vždyť to stříká úplně odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
15.6.21 21:08
@Rachel_cz píše:
Ale vždyť to stříká úplně odjinud.

Vždyť to vše vytéká z toho otvoru, kterým se jaksi souloží, i kdyby tahle ženská tekutina vznikala a vytekla z jiného bodu, než je děložní čípek, určitě nevyteče vše beze stop ven. Už jen tím, že ona leží, tam prostě něco zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
16.6.21 11:03
@Anonymní píše:
Takže za mne, není moc o co dlouhodobě stát…

Je to mezibuněčná tekutina. Četla jsem, že to stříká z takových žlázek, které jsou vedle močové trubice, takže to nestříká z pochvy, takže myslím, že to otěhotnění nebrání. Dají se koupit, ty absorpční podložky jak se používají u starých lidí do postele. Nestojí to moc, takže se pak nemusí pokaždé převlékat postel. Můj masér to na masérský stůl také používá, když k němu jdu na erotickou masáž. To by také pořád musel převlékat prostěradlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36686
16.6.21 11:59
@xnoami píše:
Je to mezibuněčná tekutina. Četla jsem, že to stříká z takových žlázek, které jsou vedle močové trubice, takže to nestříká z pochvy, takže myslím, že to otěhotnění nebrání. Dají se koupit, ty absorpční podložky jak se používají u starých lidí do postele. Nestojí to moc, takže se pak nemusí pokaždé převlékat postel. Můj masér to na masérský stůl také používá, když k němu jdu na erotickou masáž. To by také pořád musel převlékat prostěradlo. :D
:palec: Parauretrální žlázy. Ústí do močové trubice a vytéká to tudy ven. Proto se vedly dlouho spory, co to vlastně je a proto jsou k tomu někdy pocity blízké močení.
A ne, opravdu neústí do pochvy, takže s otěhotněním nesouvisejí. :mavam:
Pod čarou: Mám pocit, že některé uživatelky uvádějící vleklé potíže při čůraní, za stavu, kdy se klinicky nic nenašlo, opravdu nemají problém s močením, ale právě s těmito žlázkami. Je to trochu pole neorané. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.6.21 12:53

Ty si zas chytrý jak rádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.21 16:35

@xnoami erotická masáž, to zní suprově :oops:
Každopádně pokud ty žlázky ale ústí do pochvy… Aspoň odtud ta tekutina celkově vytéká… Tak se přece může se spermiemi setkat? Mně to nikdy neteklo odjinud :oops:

• Citovat
  • Upravit
265
18.6.21 07:36
@Anonymní píše:
@xnoami erotická masáž, to zní suprově :oops:
Každopádně pokud ty žlázky ale ústí do pochvy… Aspoň odtud ta tekutina celkově vytéká… Tak se přece může se spermiemi setkat? Mně to nikdy neteklo odjinud :oops:

Tak to nechápu? :think: Ty žlázky přece neústí do pochvy. Jsou vedle močové trubice a ta přece neústí do pochvy. Když čůráš, tak ti přece moč neteče do pochvy. Mě to stříká při mokrém orgasmu ven jako když čůrám.

Pokud chceš něco vědět o erotické masáži napiš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36686
8.8.21 14:25
@Anet P. píše:
Ty si zas chytrý jak rádio.
:P 10/1
NJN… :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.22 13:36

Moje přítelkyně stříká při orgasmu když používáme satisfyer 2 do té doby nevěděla že to vůbec jde. teď už bez toho kouzelného stroječku nechce sex :) je to fakt úžasné, mokrého orgasmu dosahne po pár vteřinách a má jich mnoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.22 23:47

Pripojuji se se svou zkusenosti, bohuzel to take znam. Bohuzel proto, ze mi to neni prijemne, mnoho let jsem se za to extremne stydela a ani ted s tim nejsem uplne srovnana. Mam to odjakziva, umim to sama i prsty, velmi rychle a muze to jit mockrat za sebou. Jsem z toho sama stale prekvapena, je z toho strasne moc vody, ackoli mam pred tim prazdny mocovy mechyr, je uplne promoceny rucnik za chvili, a jak tady uz zaznelo, je to hrozne neprakticke. Jsem z toho dost nestastna, radeji bych byla bez toho, mam hrozny problem se studem. Ten pocit neni tak ostry, jako pri klitoralnim orgasmu - u me tedy - jen takove uvolneni, o hodne jemnejsi a narozdil od klitoralniho orgasmu me tento nevycerpava. Jde to i pri sexu, ale musi se trefit spravna poloha a uvolnit se, nastesti pro me to takto mohu korigovat, kdyz nechci, aby to novy partner zjistil. Ne kazdy je z toho nadseny, mam naopak dost negat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová