Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
20.6.22 05:43

Ahoj, já ho sice nezažila ale znám lidi kteří ano, takže, chce to hodně času, nepřijde to hned napoprvé, měla bys stimulovat klitoris zevnitř a najít správný bod. Na internetu bude rozhodně spouta návodu tak to můžeš zkusit i podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
20.6.22 08:49
@Anonymní píše:
Pripojuji se se svou zkusenosti, bohuzel to take znam. Bohuzel proto, ze mi to neni prijemne, mnoho let jsem se za to extremne stydela a ani ted s tim nejsem uplne srovnana. Mam to odjakziva, umim to sama i prsty, velmi rychle a muze to jit mockrat za sebou. Jsem z toho sama stale prekvapena, je z toho strasne moc vody, ackoli mam pred tim prazdny mocovy mechyr, je uplne promoceny rucnik za chvili, a jak tady uz zaznelo, je to hrozne neprakticke. Jsem z toho dost nestastna, radeji bych byla bez toho, mam hrozny problem se studem. Ten pocit neni tak ostry, jako pri klitoralnim orgasmu - u me tedy - jen takove uvolneni, o hodne jemnejsi a narozdil od klitoralniho orgasmu me tento nevycerpava. Jde to i pri sexu, ale musi se trefit spravna poloha a uvolnit se, nastesti pro me to takto mohu korigovat, kdyz nechci, aby to novy partner zjistil. Ne kazdy je z toho nadseny, mam naopak dost negat

Ahoj se zájmem jsem si přečetla co píšeš. Psala jsem o tom v této diskuzi, nevím, jestli jsi to četla:

" Četla jsem, že to stříká z takových žlázek, které jsou vedle močové trubice, takže to nestříká z pochvy. Dají se koupit, ty absorpční podložky jak se používají u starých lidí do postele. Nestojí to moc, takže se pak nemusí pokaždé převlékat postel. Můj masér to na masérský stůl také používá, když k němu jdu na erotickou masáž. To by také pořád musel převlékat prostěradlo. :D"

Poprvé jsem to zažila na tom masérském stole a pro mne to bylo naprostou úžasné. Je pravda, jak píšeš, že jsem se poprvé trochu styděla, jelikož mi to připadalo, že jsem se počůrala. Ale masér mi to vysvětlil jak píšu výše odkud se ta tekutina bere. Také to asi jako já někde vyčetl. A je z toho naprosto nadšený. Ale některým mužům se to třeba nemusí líbit, to chápu. Dost by mne zajímal trochu podrobněji, jak to u tebe probíhá. Pokud to nechceš prezentovat tady veřejně, budu ráda, když mi to napíšeš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.6.22 10:03

Já nevím ale já si třeba myslím že nejlepší chvíle pro orgasmus je ta když se vám chce co nejvíce čůrat pro mě to vždy nejkrásnější orgáč 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.6.22 10:13

Ach jo, nepodarilo se mi jej vlozit anonymne.

Jak to u me probiha? Asi standardne, jako u ostatnich, co jsem videla na par videich.

Jen u toho nemivam silne stahy nebo chveni celeho tela a neupadam do mdlob.
U me je to jen jemne uvolneni a naopak me tento typ nevycerpava - jak jsem jiz psala vyse - u me muze byt klidne 10× za sebou, po cca 20 sec, u me to jde velmi rychle, prsty nebo dildem.

O existenci Skenneho zlaz mam povedomi, ale zarazi me to velke mnozstvi tekutiny v tak rychlem sledu za sebou, alespon u me. A neni to moc, je to tekutina bez barvy a zapachu.

Ale jak jsem psala, pro me je to strasne neprakticke, otravuje me to, stydim se za to. Nevim, co se na tom muze komu libit, kdyz je z toho fakt potopa, takze odpada spontannost a ty podlozky na postel napr. do auta moc nevezmu, a pocitove neni to takova hitparada, jako klitoralni. Ten je jiny, ostrejsi, alespon u me, clovek je po nem unaveny a chce se mu spat - v tomto jsem jako muz - coz je asi kvuli prolaktinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 19:33
@Anonymní píše:
Pripojuji se se svou zkusenosti, bohuzel to take znam. Bohuzel proto, ze mi to neni prijemne, mnoho let jsem se za to extremne stydela a ani ted s tim nejsem uplne srovnana. Mam to odjakziva, umim to sama i prsty, velmi rychle a muze to jit mockrat za sebou. Jsem z toho sama stale prekvapena, je z toho strasne moc vody, ackoli mam pred tim prazdny mocovy mechyr, je uplne promoceny rucnik za chvili, a jak tady uz zaznelo, je to hrozne neprakticke. Jsem z toho dost nestastna, radeji bych byla bez toho, mam hrozny problem se studem. Ten pocit neni tak ostry, jako pri klitoralnim orgasmu - u me tedy - jen takove uvolneni, o hodne jemnejsi a narozdil od klitoralniho orgasmu me tento nevycerpava. Jde to i pri sexu, ale musi se trefit spravna poloha a uvolnit se, nastesti pro me to takto mohu korigovat, kdyz nechci, aby to novy partner zjistil. Ne kazdy je z toho nadseny, mam naopak dost negat

Někdo to vnímá negativně, ale myslím, že stydět se za to není dobrý přístup. Člověk by měl mít rád svoje tělo a přijmout ho, nemyslím tím teda pohodlnost ve smyslu třeba přibírání, že už se dotyčná/ý nevejde ani do XXXL oblečení a nebude s tím nic dělat, jelikož má rád/a svoje tělo takové, jaké je…, nicméně tato vlastnost je zkrátka nějakým způsobem zvláštní a mnoho mužů ji vítá. Zas pokud vás má někdo rád, bude mu jedno, jestli při milování máte mokrý orgasmus nebo ne. Jinak za to ani nestojí…Takže pryč se studem, i když to samozřejmě nejde na povel ;)

• Citovat
  • Upravit
67
27.6.22 13:34
@Anonymní píše:
Někdo to vnímá negativně, ale myslím, že stydět se za to není dobrý přístup. Člověk by měl mít rád svoje tělo a přijmout ho, nemyslím tím teda pohodlnost ve smyslu třeba přibírání, že už se dotyčná/ý nevejde ani do XXXL oblečení a nebude s tím nic dělat, jelikož má rád/a svoje tělo takové, jaké je…, nicméně tato vlastnost je zkrátka nějakým způsobem zvláštní a mnoho mužů ji vítá. Zas pokud vás má někdo rád, bude mu jedno, jestli při milování máte mokrý orgasmus nebo ne. Jinak za to ani nestojí…Takže pryč se studem, i když to samozřejmě nejde na povel ;)

Ano, to je pravda, stydím se za své tělo. Ale mám to tak odmalička a řešila jsem to a stále řeším terapeuticky. Prostě se šíleně stydím, za sebe, za to, jaká jsem. V tomto případě tím spíše, že jsem se s tím nikdy u nikoho nesetkala, myšleno, že by někdo z mých kamarádek toto někdy zmiňoval, nebo kdokoli jiný. Jen na Internetu. A taky jsem z toho byla dost vyděšená, když k tomu poprvé došlo.

Bohužel jsem slyšela i, že jsem nechutná a že jsem se poch… Kvůli toho (a jiným věcem týkající se intimity) jsem byla také celý život sama a doteď se za to vlastně stydím. Mám úplně hrůzu z každého nového vztahu, že to ten dotyčný zjistí a jak na mě bude reagovat :,( A to nejsem už žádná puberťačka, je mi 30+.

Špatně se to vysvětluje, když je člověk v něčem jiný a má strach, že ho druhý nepřijme. Ale bodejť, když já mám problém přijmout sebe samou. Není to ale nic příjemného - pro mě - nejraději bych to opravdu někomu věnovala. Tím více mě překvapují všechny diskuze, které jsem doteď četla, většina lidí by si to přála mít.

Ono je to i hodně povahou, jsem stydlivá, uzavřená, introvert, spíše přemýšlivý člověk. A pak když v této oblasti reaguji tak, jak reaguji, není mi to příjemné, mám pocit, že se to ke mě nehodí, že to přistane spíše člověku, který s věcmi ohledně intimity nemá problém, naopak je za ně rád a užívá si je beze studu a strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.6.22 13:53

A k tomu, jak to muži vnímají/nevnímají. To asi záleží na povaze a zkušenostech, možná věku, nevím. Nemám za sebou moc vztahů, ale nezažila jsem nikoho, kdo by z toho byl nějak nadšen. Tím spíše mě zaráží, když vidím na různých diskuzích, že by to chtělo tolik lidí zažít, myšleno můžu.

Mám opravdu negativní zkušenosti, jak jsem psala výše, které ve mě vytvořily obrovský blok, úplně, v této oblasti, jen, aby to někdo nezjistil. Nějak jsem si na to ale už snažila si zvyknout, ale je to složité. Prostě ten strach tam je. A když už to ale vzali v pohodě, tak to úplně nadšeně neznělo, spíše jako něco, co je sice otravné, ale nějak to budou muset vydržet. Velkou roli ale v tom může hrát i to, že mě ani jeden z mých partnerů neměl moc ve skutečnosti rád.

Já z toho sama nejsem nadšena, jak zaznělo výše. Nevím, jak je to u jiných, ale u mě je to opravdu hodně vody, např. 50 ml, a to mnohokrát za sebou (10× - 20×), hrubý odhad, zkoušela jsem na osušku ehm vylít určité množství vody. Mít tak pod sebou tolik vody není nic příjemného. Ta vlhkost není úplně příjemná ale také z toho důvodu, že pak tak nějak všechno vypadává a nedrží úplně tam, kde má. A to nejsem nijak široká, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
27.6.22 14:08
@elfenlied píše:
A k tomu, jak to muži vnímají/nevnímají. To asi záleží na povaze a zkušenostech, možná věku, nevím. Nemám za sebou moc vztahů, ale nezažila jsem nikoho, kdo by z toho byl nějak nadšen. Tím spíše mě zaráží, když vidím na různých diskuzích, že by to chtělo tolik lidí zažít, myšleno můžu.

Mám opravdu negativní zkušenosti, jak jsem psala výše, které ve mě vytvořily obrovský blok, úplně, v této oblasti, jen, aby to někdo nezjistil. Nějak jsem si na to ale už snažila si zvyknout, ale je to složité. Prostě ten strach tam je. A když už to ale vzali v pohodě, tak to úplně nadšeně neznělo, spíše jako něco, co je sice otravné, ale nějak to budou muset vydržet. Velkou roli ale v tom může hrát i to, že mě ani jeden z mých partnerů neměl moc ve skutečnosti rád.

Já z toho sama nejsem nadšena, jak zaznělo výše. Nevím, jak je to u jiných, ale u mě je to opravdu hodně vody, např. 50 ml, a to mnohokrát za sebou (10× - 20×), hrubý odhad, zkoušela jsem na osušku ehm vylít určité množství vody. Mít tak pod sebou tolik vody není nic příjemného. Ta vlhkost není úplně příjemná ale také z toho důvodu, že pak tak nějak všechno vypadává a nedrží úplně tam, kde má. A to nejsem nijak široká, naopak.

Ahoj psala jsem tady o tom několikrát. Možná jsi to četla třeba tady:

" Poprvé jsem to zažila na tom masérském stole a pro mne to bylo naprostou úžasné. Je pravda, jak píšeš, že jsem se poprvé trochu styděla, jelikož mi to připadalo, že jsem se počůrala. Ale masér mi to vysvětlil jak píšu výše odkud se ta tekutina bere. Také to asi jako já někde vyčetl. A je z toho naprosto nadšený. Ale některým mužům se to třeba nemusí líbit, to chápu. Dost by mne zajímal trochu podrobněji, jak to u tebe probíhá. Pokud to nechceš prezentovat tady veřejně, budu ráda, když mi to napíšeš do SZ."

Docela by mne zajímalo když z toho máš takovou hrůzu a stydíš se za to, jaké máš při tom pocity? Příjemné? Nebo nepříjemné? Zajímá mne to a jak píši výše, můžeš mi to napsat i do SZ pokud s tím máš problém.
Já to vnímám jako úžasný orgasmus mnohem lepší než ten normální. A pokud bys to prožila u mého maséra při erotické masáži, tak by tě ten pocit studu asi přešel. On byl z toho naprosto unesený a nadšený a říkal, že jsem úžasná. Popřemýšlej o tom. :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.22 01:34

Dobrý den chci se zeptat, s partnerem už jsme nějakou tu dobu je mi 15 let ale nedaří se nám dojít k mému orgasmu ani výstřiku nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
6.8.22 10:00

Je to už dávno, co jsem to četl, takže to vlastně sestavuju jako vlastní verzi z útržků v paměti:
U nějakých domorodců měli zvyk, že spolu „novomilenci“ (nevím, jestli ta měli vůbec institut manželství a jestli se to opravdu nevztahovalo i na milence ) chodili společně čůrat za vzájemné asistence -
jeden druhému musel říct, že se mu chce, on jí vsunul prsty a rozvíral, ona ho jemu přetáhla a držela. Komentář sexuologa (?) k článku byl ten, že, ač to pro někoho vypadá divně, piss hrátky jsou běžné i v naší kultuře. A pokud jde o tenhle zvyk, tak není úplně nesmyslný, protože tohle jistě odbourávalo vzájemný stud a zvyšovalo pochopení a důvěru. :nevim:
Jo, byly to devadesátky. :lol: Ale, smysl toho, proč to píšu - prostě to vypadá, že někteří se nemohou „odvázat“. Co se na na víkend inspirovat? :think:

Příspěvek upraven 08.08.22 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17733
6.8.22 11:09

Zahada zenske ejakulace vyresena : damy, jednoduse se pocuravame. :)
Jsem o tom nedavno cetla, skusim pohledat ten clanek.

Ma to dva duvody, prvni je stimulace uretry na spravne miste, tam, kde se kdysi umistnoval pomyslenej bod G, to je asi 3 - 5 cm smerem nehoru.
Druhy duvod je v mozku, kontrola nasho nauceneho socialno-kulturniho chovani je umistena ve frontalnim mozku, ( zona nad ocima), ktera se pri sexu pro dosazeni orgasmu deaktivuje a proto se nektere z nas pri orgasmu pocuravaji.
V moci ze zenske eajkulace jsou primychany vylucky skeneho zlaz v objemu 1 - 2 malych kavovych lzicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
7.8.22 12:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
8.8.22 09:29

Kávová lžička je tak 3 - 5 mililitrů. Takže to odpovídá výpočtu. 8)
Jo a proto to máme, jako někteří chlapi, tak rádi. :oops: Znamená to totiž, že se partnerka fakt báječně udělala… a my za to můžeme. :jazyk: :palec: :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 16:12

@elfenlied dobrý den, věřím, že je to velká komplikace, ale co zkusit tedy nejdřív odbourat ten stud v hlavě? Snad i na tohle jsou nějaké psychoterapie…A také si najít někoho, s kým se dokážete cítit sama sebou. Vím, že se takový člověk těžko hledá, ale jsou takoví také. Kdo vás prostě přijme se vším, co k vám patří.
Já se naštěstí nikdy nesetkala s tím, že by se to někomu nelíbilo (a kdyby nelíbilo, tak jeho smůla, já se omezovat v tomhle směru nehodlám, aby např. neměl náhodou mokrou postýlku) :mrgreen: Ale můj současný to má rád a říká tomu teda „čůrání“ :oops: Ačkoli jsem byla přesvědčená, že to není moč (je to průhledné, nikoliv žluté jako moč). Na druhou stranu,
když více dodržuju pitný režim, je toho víc… Tak asi to s močí bude souviset :think: Že by nějaký prototyp moči :mrgreen: Každopádně dokud „nestříkám“, není spokojen :oops: V začátku těhotenství mi to teda nešlo. Ale teď už zas ano, jsem 4.měsíc. Tak já fakt nevím :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit
269
17.6.23 15:53
@Anonymní píše: Že G-bod není mýtus a ani mokrý orgasmus není mýtus, to jsem zjistila až s milencem :oops: S manželem nikdy… Opravdu záleží na šikovnosti chlapa. Když je šikovný, mokrý orgasmus je u mě otázkou minuty, dvou.

Pocity jsou to krásné a ano, je to návykové :P Můj současný milenec je z toho úplně nadšen, je schopen mi takových orgasmů „zařídit“ třeba pět za sebou, ale to už pak nemůžu ;) On by si tak hrál nekonečně dlouho 8)

Anonymně… X

Chudak manzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová