Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak předně - pan manžel by ti tu „svíčkovou“ měl vařit třeba každý den, pokud ti chutná!
.. A jako „kuchař“ by měl být hrdý na to, že ti chutná „svíčková“ zrovna od něj!
..
Pokud ty jsi už přejedená, pak je něco špatně.. Třeba manžel dává do „svíčkové“ zbytečně velké množství ingrediencí na úkor chuti.. Nesmí zapomínat například na špetku tymiánu a trochu citrónové šťávy!
..
A samozřejmě kvalitní ubrus pod talíře!
..
To je jak ten vtip.. Kdybys měl na výběr, chtěl bys s Katkou nebo dvakrát.. No.. Katka je Katka.. ale dvakrát je dvakrát ![]()
ETIKU V EROTICE DĚLAJÍ JE ZKUŠENÍ MISTŘI…JE TO JEDNODUCHÉ A VELMI ÚČINNÉ…ALE UČIT SE TO MUSÍ OBA…NIC NENÍ SKVĚLEJŠÍHO…VÍM TO…
@JOHN123 píše:
PROČ JEN DVAKRÁT…PROČ NE DVANÁCTKRÁT…
Poněkud velké číslo, ne? Ale proč ne ![]()
Ahoj všem,
mokrý orgasmus mám pravidelně, ale zajímá mě, jestli po ejakulaci máte některá pocit neustálého nutkání chodit na malou a cítite takové zvláštní teplo? Pro někoho možná divný dotaz, ale za odpovědi předem díky ![]()
@wiwienn na malou nucení nemám, ale chodím, kvůli prevenci zánětu močáku. Teplo cítím, dokonce i partner, když je uvnitř.
Pro mě je mokry orgasmuj asi o mnoho lehci nez ten klitorisarni (nebo jak se to pise)
…Trošku zkusím navod i když mysím že každá to mame jinak: Mě stačí když mě partner draždní v přechodu mezi poštěvákem a pruchodem do vnitř, nejlepší je když děla kmitavé pohyby..rychleji… a pak jen tak naznačuje že by chtel prstama dovnitř a to je vždy mokré uplně vše a netrvá mi to než k tomu dojde déle než 30 sekund!!! hlavní je nebat se mluvit!! Říct potrnerovy co a jak, jak by jste to chteli
Jako draděni poštěváčku..to je zase uplně jiný druh orgasmu ten je procitenejsi to je jasný ale není mokrý
pro mě
… Ale mokrý orgasmuj se memu partneroy mooooooooc líbí a kolikrát nechapu kde se ve mě ty „tekutiny berou“..fakt je to silaaaa…proto radší vždy nad podlahou která se dá vytřit ne na posteli
Přeji Vám nebo doufám že už jste to v této diskuzi zaždá zažila je to hlavnwěw zažitek pro chlapa
![]()
Já za sebe můžu říct, že se to dá naučit, zkusila jsem to s vibrátorem a po čase tréninku to vyšlo a od té doby to jde i přes klitoris, bohužel k absolutní spokojenosti mě vadí to, že je mě to celkem dost cítit jako moč, někdy ne někdy jo, zřejmě se přitom i lehce počůrám ![]()
Po druhém porodu jsem začala mít mokré orgasmy, dost mě to překvapilo a mám dotaz. Zdá se mi to, nebo je ten orgasmus úplně jiný? Hlavně hodně toho ze mě teče už před samotným orgasmem a hlavně ho nedosahuji při dráždění bodu G, ale při orálním sexu.
Snažím se něco načíst na netu, ale všude to spojují s bodem G. Máte některá mokrý orgasmus bez dráždění bodu G?
Protože je toho moc, dělá to bordel a jak tu už někdo psal.. i svíčková podávaná každý den se přejí.. Já to beru tak jak to je, ale panu manželovi by se to mohlo přestat líbit