Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U me to funguje, musim byt teda uvolnena a nevyjde to pokazdy. Na me to funguje lip s dildem, asi mam ten bod trosicku dal a nebo chlap nevydrzi tak dlouho tam solichat
. Ale poznas ten bod urcite, kdyz budes u toho vzruseni citit jako by pocit na curani, pak vim, ze u toho vrcholu mam takovej stah v pochve a pak to jde ven, ja si vic vychutnam samotnej orgasmus ted, ale tak neni to spatny na spestreni
.
mmch. jsem se tak jak to devce netrepala, asi ma silnejsi ejakulace ![]()
Si hledam na internetu informace jak mala holka!!! ![]()
Psali, ze pravdepodobnejsi je to treba u druheho orgasmu, kdyzje zenska vice uvolnena, coz u me nehrozi ![]()
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime. ![]()
BaraDolezal píše:
Si hledam na internetu informace jak mala holka!!!
Psali, ze pravdepodobnejsi je to treba u druheho orgasmu, kdyzje zenska vice uvolnena, coz u me nehrozi
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime.
Ja u toho ani pred tim orgasmus nemela
, ale asi by to mohlo pomoct, ale alespon v mem pripade to slo i bez, a zkusila bych si podlozit zadecek
a snazit se nemyslet na to co by melo prijit
.
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis ![]()
Weru píše:BaraDolezal píše:Ja u toho ani pred tim orgasmus nemela
Psali, ze pravdepodobnejsi je to treba u druheho orgasmu, kdyzje zenska vice uvolnena, coz u me nehrozi
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime., ale asi by to mohlo pomoct, ale alespon v mem pripade to slo i bez, a zkusila bych si podlozit zadecek
.
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis
Snazit se nemyslet na to co ma prijit, kdyz vlasdtne kvuli tomu to delam! ![]()
No, zas bude treba nejake maturity, kazdopadne pokud neco vychytame, podelim se! ![]()
BaraDolezal píše:Weru píše:Snazit se nemyslet na to co ma prijit, kdyz vlasdtne kvuli tomu to delam!BaraDolezal píše:Ja u toho ani pred tim orgasmus nemela
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime., ale asi by to mohlo pomoct, ale alespon v mem pripade to slo i bez, a zkusila bych si podlozit zadecek
.
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis
No, zas bude treba nejake maturity, kazdopadne pokud neco vychytame, podelim se!
![]()
Ja jsem vcera propadla
, ale co by po mne taky chtel v 8 mesici ![]()
zkusím poradit, mám to pokaždé a je to nádhera. Chce to jen abys byla uvolněná a on empatický. Můj chlap přede mnou klečí a hlavou nebo rukou mi tlačí zvenku na podbřišek nad stydkou kostí a druhou rukou mi tlačí, nebo vybruje proti=zevnitř=směrem k břišní stěně. Nevím, kde se to ve mně bere, ale cítím ohromně příjemné vlny tepla. Říká, že mu to stříká až na stehna. Oba jsme z toho nadšení, pod námi rybník, ale ta pohoda v duši je k nezaplacení. Trénink dělá mistra, ale pozor: Je to návykové! Hodně štěstí!
aknellka007 píše:
zkusím poradit, mám to pokaždé a je to nádhera. Chce to jen abys byla uvolněná a on empatický. Můj chlap přede mnou klečí a hlavou nebo rukou mi tlačí zvenku na podbřišek nad stydkou kostí a druhou rukou mi tlačí, nebo vybruje proti=zevnitř=směrem k břišní stěně. Nevím, kde se to ve mně bere, ale cítím ohromně příjemné vlny tepla. Říká, že mu to stříká až na stehna. Oba jsme z toho nadšení, pod námi rybník, ale ta pohoda v duši je k nezaplacení. Trénink dělá mistra, ale pozor: Je to návykové! Hodně štěstí!
vyzdvihla bych empatického chlapa, protože ON to musí také cítit, aby ti to ukočíroval, od slasti k bolesti je tam hrozně tenká hranice, proto já tohle moc ráda nemám, protože velmi brzy mi to přechází do bolesti…
ale strašně ráda bych někdy zažila jen slast, ale to bych musela změnit partnera ![]()
NiKi
Holky, tak já taky přidám svoji trošku do diskuse
Mokrý orgasmus jem poprvé zažila… no už dávno, hned při svém prvním milování
Nějak jsem absolutně nechápala co se děje, prvotní šok, že jsem se po…
Mě tenkrát bylo 20, jemu 34, no asi věděl jak na to
No a pak dlooouho nic a teď se současným partnerem pokaždé
Je to fakt úžasné, no až na ty mokré prostěradla ![]()
Já tedy zažila první mokrý orgasmus až ve 25ti a to jen při marturbaci drážděním klitorisu. Ale teď už to jde i od partnera i při sexu.
Včera se to podařilo 5× za sebou, myslela jsem, že bouchnu
. ![]()
LenkaPT píše:
Anonymní
závidím![]()
![]()
![]()
![]()
Já přišla na to, že jsem ho mohla mít dávno dříve, ale zastavovala jsem to tělem, nevím, jak to říct..
Bránila jsem se tomu, jelikož ono to ze začátku vyvolává pocit, že se chce čůrat:D. Ale pak..
Ahoj holky, ten odkaz na video, co sem byl vložený, je smazaný, neposlala byste mi ho prosím některá?? Díky ![]()
Bavili jsme se o tom s přítelem..Kolik tý tekutiny přibližně je? četla jsem,že cca lžička..On tvrdí,že o hódně víc… Tak jak.. ? ![]()