Ženská ejakulace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
20.8.11 21:44

U me to funguje, musim byt teda uvolnena a nevyjde to pokazdy. Na me to funguje lip s dildem, asi mam ten bod trosicku dal a nebo chlap nevydrzi tak dlouho tam solichat :mrgreen: . Ale poznas ten bod urcite, kdyz budes u toho vzruseni citit jako by pocit na curani, pak vim, ze u toho vrcholu mam takovej stah v pochve a pak to jde ven, ja si vic vychutnam samotnej orgasmus ted, ale tak neni to spatny na spestreni :).
mmch. jsem se tak jak to devce netrepala, asi ma silnejsi ejakulace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.8.11 22:44

Si hledam na internetu informace jak mala holka!!! :oops:
Psali, ze pravdepodobnejsi je to treba u druheho orgasmu, kdyzje zenska vice uvolnena, coz u me nehrozi :-(
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.8.11 23:32
BaraDolezal píše:
Psali, ze pravdepodobnejsi je to treba u druheho orgasmu, kdyzje zenska vice uvolnena, coz u me nehrozi :-(
Kazdopadne, pritele to nadchlo, tak uvidime. :oops:

Ja u toho ani pred tim orgasmus nemela :nevim: , ale asi by to mohlo pomoct, ale alespon v mem pripade to slo i bez, a zkusila bych si podlozit zadecek :-P a snazit se nemyslet na to co by melo prijit :mrgreen: .
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.8.11 09:34
Weru píše:
BaraDolezal píše:
Ja u toho ani pred tim orgasmus nemela :nevim: , ale asi by to mohlo pomoct, ale alespon v mem pripade to slo i bez, a zkusila bych si podlozit zadecek :-P a snazit se nemyslet na to co by melo prijit :mrgreen: .
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis :-P

Snazit se nemyslet na to co ma prijit, kdyz vlasdtne kvuli tomu to delam! :mrgreen:
No, zas bude treba nejake maturity, kazdopadne pokud neco vychytame, podelim se! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.8.11 21:30
BaraDolezal píše:
Weru píše:
BaraDolezal píše:
Vsak jestli najdes lepsi trik, tak budu rada, kdyz se podelis :-P
Snazit se nemyslet na to co ma prijit, kdyz vlasdtne kvuli tomu to delam! :mrgreen:
No, zas bude treba nejake maturity, kazdopadne pokud neco vychytame, podelim se! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ted jsi me rozesmala :-) . No jsem zvedava za kolik slozis maturitu. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.8.11 21:57

No, my uz se doma bavime dva dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.8.11 09:05

:lol:
Ja jsem vcera propadla :lol: , ale co by po mne taky chtel v 8 mesici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.11 00:33

jak na ženskou ejakulaci?

zkusím poradit, mám to pokaždé a je to nádhera. Chce to jen abys byla uvolněná a on empatický. Můj chlap přede mnou klečí a hlavou nebo rukou mi tlačí zvenku na podbřišek nad stydkou kostí a druhou rukou mi tlačí, nebo vybruje proti=zevnitř=směrem k břišní stěně. Nevím, kde se to ve mně bere, ale cítím ohromně příjemné vlny tepla. Říká, že mu to stříká až na stehna. Oba jsme z toho nadšení, pod námi rybník, ale ta pohoda v duši je k nezaplacení. Trénink dělá mistra, ale pozor: Je to návykové! Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.8.11 07:59
aknellka007 píše:
zkusím poradit, mám to pokaždé a je to nádhera. Chce to jen abys byla uvolněná a on empatický. Můj chlap přede mnou klečí a hlavou nebo rukou mi tlačí zvenku na podbřišek nad stydkou kostí a druhou rukou mi tlačí, nebo vybruje proti=zevnitř=směrem k břišní stěně. Nevím, kde se to ve mně bere, ale cítím ohromně příjemné vlny tepla. Říká, že mu to stříká až na stehna. Oba jsme z toho nadšení, pod námi rybník, ale ta pohoda v duši je k nezaplacení. Trénink dělá mistra, ale pozor: Je to návykové! Hodně štěstí!

vyzdvihla bych empatického chlapa, protože ON to musí také cítit, aby ti to ukočíroval, od slasti k bolesti je tam hrozně tenká hranice, proto já tohle moc ráda nemám, protože velmi brzy mi to přechází do bolesti… :think: ale strašně ráda bych někdy zažila jen slast, ale to bych musela změnit partnera :nevim:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.11 09:51

Holky, tak já taky přidám svoji trošku do diskuse :lol: Mokrý orgasmus jem poprvé zažila… no už dávno, hned při svém prvním milování :oops: Nějak jsem absolutně nechápala co se děje, prvotní šok, že jsem se po… :mrgreen: Mě tenkrát bylo 20, jemu 34, no asi věděl jak na to :lol: No a pak dlooouho nic a teď se současným partnerem pokaždé :oops: Je to fakt úžasné, no až na ty mokré prostěradla :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 16:30

Já tedy zažila první mokrý orgasmus až ve 25ti a to jen při marturbaci drážděním klitorisu. Ale teď už to jde i od partnera i při sexu.

Včera se to podařilo 5× za sebou, myslela jsem, že bouchnu :lol::oops:

• Citovat
  • Upravit
2667
22.11.11 13:30

Anonymní
závidím :oops: :oops: :palec: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 14:24
LenkaPT píše:
Anonymní
závidím :oops: :oops: :palec: :oops: :oops:

Já přišla na to, že jsem ho mohla mít dávno dříve, ale zastavovala jsem to tělem, nevím, jak to říct.. :think: Bránila jsem se tomu, jelikož ono to ze začátku vyvolává pocit, že se chce čůrat:D. Ale pak..

• Citovat
  • Upravit
2939
12.1.12 13:36

Ahoj holky, ten odkaz na video, co sem byl vložený, je smazaný, neposlala byste mi ho prosím některá?? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
12.1.12 14:03

Bavili jsme se o tom s přítelem..Kolik tý tekutiny přibližně je? četla jsem,že cca lžička..On tvrdí,že o hódně víc… Tak jak.. ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová