Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
VYHYBEJTE SI PORODNI ASISTENTCE ŠKULAVIKOVE-nescetne moc maminek si na tuto pani stezuje a nejenom maminky…take v pracovnim kolektivu ji nikdo nema rad.vice ctete v obsahu fora-PORODNICE HAVIROV.preji vsem bezproblemovy a pohodovy porod.
Erdito, máš osobní zkušenost? To je docela silná hana, jestli si ji nepotkala osobně…
tu osobni zkusenost jsem prave napsala v obsahu-porodnice havirov.jsem tam jako anonymni jelikoz jsem se neprihlasila
ttp://www.emimino.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=29447 muj prispeve je jako anonymni datum 27.cervna 17.34 hod
Nechci být skeptik, ale Erdita založila rychle za sebou několik diskuzí, všechny poměrně pochybné, a její příspěvky vypadají jako výplod ne zcela zdravého rozumu nebo čirá provokace (možná hodně zvláštní druh humoru)… ![]()
Podle mě nemá vůbec smysl se s ní do debaty pouštět.
Odkaz je špatně zkopírovaný, na začátku chybí h.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Judycum bouchni hlavou do zdi
i kdybych zalozila petset diskuzi to jako jsem nenormalni?vse co jsem zalůozila a co napisu je pravda a myslim to vazne
Erdi…dávej pozor co píšeš, není dobré mít ani virtuální nepřátele…
erdita píše:
Judycum bouchni hlavou do zdii kdybych zalozila petset diskuzi to jako jsem nenormalni?vse co jsem zalůozila a co napisu je pravda a myslim to vazne
Tobě asi vážně hrabe, nemáš laktační psychózu??