Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Žienky dajte nejaký tip čo dnes uvariť. Ja som sa ráno zobudila úplne mimo, nič ma nenapadá
Kedže sa u nás varí každý deň, tak už mi dochádzajú nápady.
Ďakujem za rady ![]()
Ja dnes varim burtgulas a koprovku. Varim denne az na vyjimky a vzdy si sednu posledni den v mesici a napisu den po dni co budu varit. Takze se mi nestava ze nevim co budu varit. ![]()
@el009 taky si to takhle píšu a podle toho pak nakupuju, ušetřím si nervy s vymýšlením jídel a nejezdím furt nakupovat jak blázen ![]()
Já dělám kuře na paprice s knedlíkem a bude i na zítra. V sobotu budou palačinky a v neděli zapečené kuřecí prsa se sýrem a smetanou.
Mrkněte sem, tady vždycky najdu inspiraci… ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/1535/?…
Mimochodem tenhle muj jidelnickovy system mi usetri cca 2000 mesicne protoze si napisu i presny seznam co na ta jidla potrebuju koupit plus kupuju i veci na snidane a vecere a svaciny. Udelam na zacatku mesice nakup a pak jen kupuju pecivo a ovoce a zeleninu. Ale to je mimo tema. ![]()
@Verca1989
Presne tak. Zajimalo by me kolik to dela lidi. Moc jich neznam.
@el009 a nechceš se podělit o svůj měsíční rozpis? Je to super, už jsem o tom slyšela.
@el009 já taky ne, většina lidí na mě kouká jako na exota, že by takhle nemohli fungovat ale já na tom nic divného nevidím, ušetří to čas, nervy a i peníze, jak jsi psala. Neřídím se tím úplně striktně, jídla nevařím přesně na den podle toho, jak je mám napsané ale prostě já si to bez toho neumím představit a přítel by mě asi zabil, kdybych jezdila 5× týdně do obchodu, jak některé mé kamarádky, protože prostě vymýšlí jídla za pochodu a většinou doma vždy něco chybí…
Dneska bude jáhlová kaše se zeleninou. odpoledne budu péct celozrnné sušenky. já chodím nakupovat denně a nevadí mi to. nerada nakupuju do zásoby.
Tak u nás dneska bramborový guláš a večer langoše, takže jídlo i na zítřek a v neděli sezamové řízky s hranolkama a k večeři zeleninovou směs v listovém těstě.
@Verca1989 presne jsi na to trefila. Vzdy doma neco chybi a je to k zblazneni. Taky se neridim presne na den jidly co mam psane ale drzim se seznamem obecne. Navic jak je clovek v obchode a nema psany seznam tak kupuje pel mel a pak zjisti ze nic nenese a fura prachu v tahu.