Žijeme vedle sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
16.2.18 15:05

@Proximus prosim? To si trosku vedle..jestli sem z neceho vydesena tak akorat z toho jestli kdyz ted navic platim najem vyjdu do vejplaty pri dnesnich cenach..a ti co by si skrtli tech je dost to se zas nebojim..jen vsichni jsou jako ty jen si uzivat jen nic vaznyho abych nahodou neprisel o svy pohodlicko :P slusnyho chlapa aby clovek hledal lupou..

P. s.a on nebyl milda tedy milenec..on byl partner od zacatku, ale necekam ze zrovna ty pochopis zasadni rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.2.18 16:07
@Černá vdova píše:
Co třeba tak, že to u kamarádů v rodině vypadá jinak?
Dám zjednodušený příklad. V jedné rodině se jí tak, jak kdo přijde. Nikdy rodina nesedí pohromadě a to ani o víkendu, když jsou všichni doma. My jsme třeba zvyklí s dětmi, že si po jídle prostě u stolu potlacháme. Někdy jsme snídali i hodinu a půl (ano, moje děti nejsou batolata a dokážou se představit ve dvou světových jazycích). A pak takové dítě přijde ke kámošovi na noc, ráno všichni v poklidu posnídají…
Nebo jinak. Děti se baví ve škole o přestávce, kdo kde byl o víkendu. Někdo jezdí na výlety a někdo je pořád doma. Pak se dítě dostane s kamarádovou rodinou na výlet…
Jsou to drobnosti, ale nemysli si, že to ty děti nevnímají. A začnou porovnávat. Všichni porovnávají. Jak to mám já a jak to má kámoška ;).

Tak u kamaráda všichni jedli spolu, jezdili na výlety, ale rodiče se k sobě neměli (mimochodem jsou stále spolu)… co si z toho odnést? To dítě na návštěvě to prožívá a vidí často jinak než to, co v tom žije.
Mně taky někdy přišli rodiče kamarádů úžasní… s odstupem mohu říct, že to byla dost naivní představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
15.9.25 20:12

@marek1977

Zajimalo by me, jak se ti daří. Sedm let stara diskuze, deti uz určitě chodí do skoly. Jak se mas ty?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky