Žiju s lemplem...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
21.1.11 12:20

Já měla doma to samý. Měl formu, fungoval normálně, ale jak mu firma šla do háje, nějak se bloknul. Měl byt, ale neobyvtelnej (vyžaqdoval, ale jen pár úprav) a do dneška není schopný ho dát dopořádku a žít, tak žije v podnájmu, co jsme se rozešli, jeho auto stojí už 3 roky na parkovišti, firmu - nebytový prostor pořád má, ale jen tak tam stojí, bez využití v centru města - prostě se nějak psychicky bloknul. Taky jsem mu nabídla, že to všechno za něj vyřídít a dám do pořádku, když jsme ještě byli spolu, ale ne - udělá si to sám… nic se nezměnilo a já pochopila, že je to ztráta času. Je to snad nějaká doagnoza nebo co. Nakonec jsme se rozešli. Dneska mám 10měs holčičku a jsem šťastná a on? Je na tom pořád stejně - nemá práci, dluhy se kupí, nebyt prostor bez využití, byt rozbouraný..... žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13275
21.1.11 12:48
lenkal123 píše:
Já měla doma to samý. Měl formu, fungoval normálně, ale jak mu firma šla do háje, nějak se bloknul. Měl byt, ale neobyvtelnej (vyžaqdoval, ale jen pár úprav) a do dneška není schopný ho dát dopořádku a žít, tak žije v podnájmu, co jsme se rozešli, jeho auto stojí už 3 roky na parkovišti, firmu - nebytový prostor pořád má, ale jen tak tam stojí, bez využití v centru města - prostě se nějak psychicky bloknul. Taky jsem mu nabídla, že to všechno za něj vyřídít a dám do pořádku, když jsme ještě byli spolu, ale ne - udělá si to sám… nic se nezměnilo a já pochopila, že je to ztráta času. Je to snad nějaká doagnoza nebo co. Nakonec jsme se rozešli. Dneska mám 10měs holčičku a jsem šťastná a on? Je na tom pořád stejně - nemá práci, dluhy se kupí, nebyt prostor bez využití, byt rozbouraný..... žádná změna.

Takhle popsané to vypadá skoro na syndrom vyhoření :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.1.11 12:57

Jo přijde mi tojako diagnóza a že je zralej na odbornou pomoc. Ale on si to nepřipustí. Řekla jsem že tady budu, kdyby něco potřeboval, tak tam budu… ale on se neozve. Přerušil kontakty i s rodinou, ti ani nevědí, kde žije a jestli vůbec… Prostě na hlavu. Nechápu to. Řeší problémy tím, že je neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13275
21.1.11 13:16
lenkal123 píše:
Jo přijde mi tojako diagnóza a že je zralej na odbornou pomoc. Ale on si to nepřipustí. Řekla jsem že tady budu, kdyby něco potřeboval, tak tam budu… ale on se neozve. Přerušil kontakty i s rodinou, ti ani nevědí, kde žije a jestli vůbec… Prostě na hlavu. Nechápu to. Řeší problémy tím, že je neřeší.

http://www.syndrom-vyhoreni.psychoweb.cz/…aky-vyhoreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.11 13:27
lenkal123 píše:

Jéé,není to můj přítel?Ten taky přerušil veškerý kontakty s rodinou,nezavolá jim,nenapíše,nevědi co s ním je a jestli vůbec žije.Nemá kontakt ani se sourozencema,změnil si číslo a řek,že domů pojede,až něco dokáže a bude mít pěkný auto,aby se nemusel tydět.Jo a taky podnikal a zkrachoval.To je náhod.Myslím,že ten syndrom vyhoření měl taky.Bloknul se a nechodil týden do práce,nezvedal tel.a nikdo o něm v práci nic nevěděl.A já mu to pak v práci žehlila,protože pak už volali i mě.Jinak přítel do práce chodí a dost maká,kolikrát i o víkendech a 12-15 hod.denně.

• Citovat
  • Upravit
8911
21.1.11 15:02
Anonymní píše:
lenkal123 píše:
Jéé,není to můj přítel?Ten taky přerušil veškerý kontakty s rodinou,nezavolá jim,nenapíše,nevědi co s ním je a jestli vůbec žije.Nemá kontakt ani se sourozencema,změnil si číslo a řek,že domů pojede,až něco dokáže a bude mít pěkný auto,aby se nemusel tydět.Jo a taky podnikal a zkrachoval.To je náhod.Myslím,že ten syndrom vyhoření měl taky.Bloknul se a nechodil týden do práce,nezvedal tel.a nikdo o něm v práci nic nevěděl.A já mu to pak v práci žehlila,protože pak už volali i mě.Jinak přítel do práce chodí a dost maká,kolikrát i o víkendech a 12-15 hod.denně.

Neřekla bych, že je to až tak syndrom vyhoření, ale spíš rozčarování z vlastního selhání (zkrachovalé podnikání). Tohle chlapi strašně blbě nesou a ještě hůř si to přiznávají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
21.1.11 15:10
Wiolla píše:
Anonymní píše:
lenkal123 píše:
Neřekla bych, že je to až tak syndrom vyhoření, ale spíš rozčarování z vlastního selhání (zkrachovalé podnikání). Tohle chlapi strašně blbě nesou a ještě hůř si to přiznávají… :think:

Přesně tak. Živě si pamatuju co to udělalo s tátou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.1.11 16:35

Je to uz docela smutny, nektery prispevky, az je mi tech chlapu lito … Myslim to tak, ze proste podnikat nemuze kazdy, podnikat se musi umet (ja nepodnikam, ani manzel - kdyby snad nekdo myslel, ze se chci vytahovat :mrgreen: ).
Byl o tom jednou hezky dil u Pohlreicha, kdyz nejaka zenska-hospodska brecela, jak je to mozny, ze hospode dava vsechno, svuj cas, svoje penize, jeste si pujcila, vari od nevidim do nevidim, furt neco vylepsuje, a furt ji hospoda nevydelava - a on ji na to rekl „protoze to se proste musi umet, a kazdej holt nemuze byt hospodskej“ no a kdyz jeste navic ctu, jak ti chlapi uz rezignovali a o nic se uz vlastne nesnazi…
Ale to uz jsem daleko tematu, omlouvam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.1.11 17:15
Anonymní píše:
Koukám,že se to tu nějak rozjelo :-D Chmeldo,nežiju náhodou s tvým bratrem?Z tý podobnosti mě opravdu až mrazí :think: Jinak díky za názory,všechno si to uvědomuju,ale bohužel kolikrát srdce nechápe to co mozek :nevim:domluvili jsme se,že přítel odjede za prací do zahraničí a z prvních peněz co vydělá,hned poplatí dluhy a resty,musí si to dát do kupy!Slíbila jsem mu,že mu s tím pomůžu a že tyhle věci budu řešit já.Dá mi peníze a já to poplatím.Snad se z toho vyhrabe.Prý je ta cizina jeho poslední šance :potlesk: Lasičko a ten tvůj bratranec má děti?Někdo se tu ptal,jak dlouho jsme spolu.2,5 roku a žijeme ve společný domácnosti

A pak se vrátí a začne to nanovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.1.16 22:29
Plus penále za kazdy den kdy auto nebylo pojisteno samozrejme @Daniella82
@Daniella82 píše:
3 roky nezaplacené zdravotní-to bude pěkná pálka,povinné ručení bude taky muset doplatit zpětně.
Pokud s ním chceš zůstat do budoucna,oběhala bych to za něj co nejdřív sama.
:pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
29.11.17 12:43

Ahoj, jestli tu po těch letech ještě zakladatelka je, jak to dopadlo? Já v tu dobu žila s něčím podobným, jen neměl auto :-D Ještě s ním žiju a čekám s ním mimčo, ale to bude tím, že prostě přijal moje pravidla hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 10:53

Ahojky holky pardón za anonym.
Chtěla bych se zeptat.
Jsem s přítelem 2 roky, v bytě bylo vše v pohodě pak jsme se museli přestěhovat a rodiče(moji) nám dovolili jít na barák co mají.
A pak to začlo vše si musím dělat sama
Dřevo, nádobí, vařit starat se o 8 měsíčního syna…
Do práce chodí na 8 hod. Denně víkendy má volný…
Přijde z práce dá si kafe, cígo, nají se to je v pohodě to mi nevadí
Mně vadí to že si pak zapne notabook a hraje si až do večera a o vše se musím starat já… Když mu to řeknu tak hned ze on chodí do práce a já jsem doma…Jednou řekl že když se rozjedeme tak že si malýho vezme on…
Přitom kdyby odešel z baráku tak nemá kde být atd… Už mne to fakt nebaví a popravdě ani nevim co dělat…
Děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
7571
30.12.20 11:13
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat.
Jsem s přítelem 2 roky, v bytě bylo vše v pohodě pak jsme se museli přestěhovat a rodiče(moji) nám dovolili jít na barák co mají.
Mně vadí to že si pak zapne notabook a hraje si až do večera a o vše se musím starat já… Když mu to řeknu tak hned ze on chodí do práce a já jsem doma…Jednou řekl že když se rozjedeme tak že si malýho vezme on…
Přitom kdyby odešel z baráku tak nemá kde být atd… Už mne to fakt nebaví a popravdě ani nevim co dělat…
Děkuju za odpovědi

Mas dite s chlapem, co odvedl naproste maximum toho co on dokaze. Udelal ti dite a bohuzel proste uz nic vic od nej cekat nemuzes.
Proste je to herni paran a je v zivote zcela spokojenej. Na praci doma, kolem baraku a vse kolem ditete ma totiz tebe.

A kdyby se chtel odstehovat, proc pises, ze nema kam jit? On snad nezvladne zaplatit najem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35300
30.12.20 11:49
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat.
Děkuju za odpovědi

Klasika, on chodí do práce, ty si doma tak ty musíš vše, on jen jít do té práce. Jak tohle asi dopadne žejo. Buď začnete fungovat jako rodina se vším všudy, nebo se rozejděte.
Jak by se mu líbilo, kdybys třeba v šest vstala, dělala co je třeba a ve dvě bys to zapíchla, hodila nohy na stůl a už nic nedělala? Však bys taky měla odmakaných 8 hodin tak co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.12.20 11:56
@arinecka píše:
Klasika, on chodí do práce, ty si doma tak ty musíš vše, on jen jít do té práce. Jak tohle asi dopadne žejo. Buď začnete fungovat jako rodina se vším všudy, nebo se rozejděte.
Jak by se mu líbilo, kdybys třeba v šest vstala, dělala co je třeba a ve dvě bys to zapíchla, hodila nohy na stůl a už nic nedělala? Však bys taky měla odmakaných 8 hodin tak co :mrgreen:

Přesně tak, lépe bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria