Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Já ale nemluvím o tom, že by letěl z baráku, ale z mého života. Protože chlapa co si válí koule na gauči a u pc po osmi hodinách práce, s tím že on chodí do práce, tak nic nemusí… Předpokládám ale že tam šel bydlet dobrovolně a nikdo ho nenutil. Je taky jasný že okolo baráku je pořád co dělat, ne jak v bytě. To asi ví taky každý.
To je to vase dobrovolne. Rodice nabidli barak a chlapovi je receno pujdeme tam a tecka, protoze jit bydlet jinam je nerozum a rodice urazit taky nechce. To je to dobrovolne.
@arinecka píše:
Forma trucu? Tak s tím dojde opravdu daleko, počítám že pod nejbližší most
Chodi do prace, tak muze jit do najmu nebo kam chce. Presne pro tyhle povysenecke chytre kecy bych nikdy nesel bydlet do nemovitosti partnerky. Radsi bych byl v tom karavanu
Tak co muzu já, taky oběhám za chlapa, protoze on to odkládá, protoze se mu do toho nechce, ale nejake dluhy a placeni pokut na auto bez STK… to by ani on nedopustil. Neni hňup.
Ja bych od nej utekla, nejsou deti, tim lepe…
S takovym by ses jednou po 10ti letech s 2 detma a vdaná za něj mohla dozvedet, ze nekde dluzi miliony a nedejboze se dostanete do exekuce i s majetkem. Nechapu te.
@Pavlik Morozov píše:
Chodi do prace, tak muze jit do najmu nebo kam chce. Presne pro tyhle povysenecke chytre kecy bych nikdy nesel bydlet do nemovitosti partnerky. Radsi bych byl v tom karavanu
Povýšenecké kecy? Tak jo no, nakonec ho chudáčka politujeme ž musel jít bydlet ke tchánovcům i když nechtěl ![]()
Chodí do práce, jistě vydělá dost, tak si mohl vzít hypotéku a pro rodinu pořídit vlastní bydlení ne? No jo vlasně, to taky nejde, to by mohla být zase práce ![]()
Tak už zbývá jen ten karavan, ten moc nestojí a nikdo ho tam nebude otravovat ![]()
@Rachel_cz píše:
Chyba je většinou už na počátku v tom výběru…
Zaplaťpánbůh za to, co mám doma. Má taky někdy své mouchy, ale když to tu pak člověk čte…
Samozrejme, chyba je vzdy ve vyberu.
Ale to se zde nikdy od zadne zakladatelky nedoctes, protoze nac by pak zakladala diskuzi, kdyz by neslysela jakej je ona chudak a ten jeji ha*jzl ![]()
Co na tom, ze zakladatelka pos*ala uz vyberko na tatinka a ten se ani o pid nezmenil po narozeni ditete. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,omlouvám se za anonymitu,ale kdo dočte až do konce,pochopí.Můj přítel je lempl-nemyslím to slovo hanlivě,ale nevím jak to jinak nazvat.Přítele miluju,je to dobrý člověk,pracovitý,v práci ho chválej,opravdu dře i 12-15 hod.děnně včetně víkendů,je hodnej,dává mi peníze na domácnost,pomáhá atd.Problém je ten,že NIC jiného kromě práce nezvládá.Skoro 3 roky nemá zaplacené zdr.ani soc.poj.,Stejnou dobu nemá odevzdané daně,do práce jezdí starým autem bez technický(už ani nebrzdí),další jeho auto stojí už přes 2 roky na parkovišti,protože je rozbitý a stejnou dobu na něj neni zaplacený povinný ručeníTakhle bych mohla pokračovat dál.Já jsem jeho pravý opak,všechno mám v pořádku,nikde nic nedlužím na zdr.poj.mám dokonce radši přeplatek a vůbec jsem taková pořádná,opatrná a jak se říká pintlich.Jeho chování nechápu,nejde mi to na rozum,protože jen za ty všechny ZBYTECNY penále,by jsme měli krásnej zájezd k moři
Kolikrát jsem mu nabízela,že mu to všechno oběhám a vyřídím,ale jen mi řek,že si to udělá sám.Děti ještě nemáme,bojím se jak by to všechno bylo.Přítele opouštět nechci,výborně si rozumíme,vím že to bude jednou skvělej táta,krásně se chová k dětem mý ségry,hraje si s nima atd.ale štve mě jak je mu všechno jedno.Máte doma někdo podobný exemplář?Co s tím?Holky,poradte
Nechápu jak ho můžeš s klidem nazvat hodným, pracovitým člověkem, takovýho lempla pohledat
btw: to vstane sám do té práce? Nebo ho musíš zvednout, obléknout a vypravit.. nezodpovědný lempl, nemohla bych s takovým být ani minutu, docela se tobě poctivce divím. Protože mě by strach za něj nedovolil v klidu spát. Absolutně si neumím s takovým představit život, mít dítě a hospodařit.
My s partnerem máme hypotéku 3 milióny, penězi nám ručí naši rodiče, říkám ti, že v naprostém klidu v noci spím s víc než 1000% si mohu dovolit říct, že by nikdy nedovolil, aby se něco pokazilo. Jinak bych do toho nikdy nešla a nešli by ani rodiče. Chodí do práce, stará se o chod baráku, výdaje s tím spojené, obstará naše dvě auta, veškeré pojistky, jídlo. Všechno. Já jsem s ním úplně ve všem, máme společny účet, společne peníze, hospodaříme takto spolu. Já obstaram výdaje v domě nákupy, hygiena, vše kolem, internet, telefony. Na všem se radíme. Šetříme, Užíváme. Čekáme miminko ![]()
Na takovýho vodičzaručicku celej život se vykašli a najdi si někoho, kdo s tebou potáhne za jedno. Co nevidět začne chlastat, hulit. Bude-li pokračovat tímto životem nemá smysl jeho dluhy splácet..bude se flákat životem jako budiž k hov*u celej život. Ani by tě nemohl odvést do porodnice na kontroly kamkoliv, nulová opora…
Anonym, info.
@Anonymní píše:
Ahojky holky pardón za anonym.
Chtěla bych se zeptat.
Jsem s přítelem 2 roky, v bytě bylo vše v pohodě pak jsme se museli přestěhovat a rodiče(moji) nám dovolili jít na barák co mají.
A pak to začlo vše si musím dělat sama
Dřevo, nádobí, vařit starat se o 8 měsíčního syna…
Do práce chodí na 8 hod. Denně víkendy má volný…
Přijde z práce dá si kafe, cígo, nají se to je v pohodě to mi nevadí
Mně vadí to že si pak zapne notabook a hraje si až do večera a o vše se musím starat já… Když mu to řeknu tak hned ze on chodí do práce a já jsem doma…Jednou řekl že když se rozjedeme tak že si malýho vezme on…
Přitom kdyby odešel z baráku tak nemá kde být atd… Už mne to fakt nebaví a popravdě ani nevim co dělat…
Děkuju za odpovědi
Hele, tohle je to téměř dnes a denně. A stejně mě to nikdy nepřestane udivovat
. Já nevím, ale to přece musíte vidět hned, co se s tím člověkem sestěhujete, jak funguje/nefunguje, jaké má návyky, co je ochoten změnit, jak funguje vzájemná domluva. A pokud tohle všechno nevidíte, nebo nechcete vidět, no tak se pak nedivím, že vám zbudou jen oči pro pláč a emimino
. Vůbec nezmiňuji to, že si do takového vztahu někdo přivede dítě… Nebo mi tu snad chtějí zdejší hořekovaltelky tvrdit, že jejich partner byl ochota, laskavost a pracovitost sama, ale najednou se lusknutím prstu změnil? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,omlouvám se za anonymitu,ale kdo dočte až do konce,pochopí.Můj přítel je lempl-nemyslím to slovo hanlivě,ale nevím jak to jinak nazvat.Přítele miluju,je to dobrý člověk,pracovitý,v práci ho chválej,opravdu dře i 12-15 hod.děnně včetně víkendů,je hodnej,dává mi peníze na domácnost,pomáhá atd.Problém je ten,že NIC jiného kromě práce nezvládá.Skoro 3 roky nemá zaplacené zdr.ani soc.poj.,Stejnou dobu nemá odevzdané daně,do práce jezdí starým autem bez technický(už ani nebrzdí),další jeho auto stojí už přes 2 roky na parkovišti,protože je rozbitý a stejnou dobu na něj neni zaplacený povinný ručeníTakhle bych mohla pokračovat dál.Já jsem jeho pravý opak,všechno mám v pořádku,nikde nic nedlužím na zdr.poj.mám dokonce radši přeplatek a vůbec jsem taková pořádná,opatrná a jak se říká pintlich.Jeho chování nechápu,nejde mi to na rozum,protože jen za ty všechny ZBYTECNY penále,by jsme měli krásnej zájezd k moři
Kolikrát jsem mu nabízela,že mu to všechno oběhám a vyřídím,ale jen mi řek,že si to udělá sám.Děti ještě nemáme,bojím se jak by to všechno bylo.Přítele opouštět nechci,výborně si rozumíme,vím že to bude jednou skvělej táta,krásně se chová k dětem mý ségry,hraje si s nima atd.ale štve mě jak je mu všechno jedno.Máte doma někdo podobný exemplář?Co s tím?Holky,poradte
Nejsem holka, ale poradím ti. Pro muže je práce to nejdůležitější, takže pokud zvládá práci, ze svého pohledu zvládá všechno. O zbytek se prostě postarej ty. Jak to uděláš, na to musíš přijít sama. Nechceš přece mít za muže svůj klon ![]()
@malay píše:
Nejsem holka, ale poradím ti. Pro muže je práce to nejdůležitější, takže pokud zvládá práci, ze svého pohledu zvládá všechno. O zbytek se prostě postarej ty. Jak to uděláš, na to musíš přijít sama. Nechceš přece mít za muže svůj klon
Myslím, že za ty 4 roky si už zakladatelka asi poradila
![]()
@yocheved píše:
Myslím, že za ty 4 roky si už zakladatelka asi poradila![]()
Neozývá se, tak asi ano. Určitě už maká jako kuna, aby měl všechno v cajku, a mohli na tu dovču
![]()
@arinecka píše:
Povýšenecké kecy? Tak jo no, nakonec ho chudáčka politujeme ž musel jít bydlet ke tchánovcům i když nechtěl
Chodí do práce, jistě vydělá dost, tak si mohl vzít hypotéku a pro rodinu pořídit vlastní bydlení ne? No jo vlasně, to taky nejde, to by mohla být zase práce
Tak už zbývá jen ten karavan, ten moc nestojí a nikdo ho tam nebude otravovat
Nerikam ze ho mame litovat, jen pochopit jeho situaci. Ve sve podstate tam jit bydlet musel pokud chtel s dotycnou pokracovat ve vztahu. Jinak to udelat neslo. Budes se divit, ale hodne muzu vcetne me by radeji zilo v karavanu, nez v baraku s rodici ci od rodicu partnerky. To je hrozny pres pro chlapa. Nepatri ti tam ani klika, ale vyzaduje se po tobe udrzba a vsechny nalezitosti. Kdyz zacnes odmitat, prijde ze si muzes jit po svych. Nechtel bych. To radsi ten karavan.
@Anonymní píše:
Nechápu jak ho můžeš s klidem nazvat hodným, pracovitým člověkem, takovýho lempla pohledatbtw: to vstane sám do té práce? Nebo ho musíš zvednout, obléknout a vypravit.. nezodpovědný lempl, nemohla bych s takovým být ani minutu, docela se tobě poctivce divím. Protože mě by strach za něj nedovolil v klidu spát. Absolutně si neumím s takovým představit život, mít dítě a hospodařit.
My s partnerem máme hypotéku 3 milióny, penězi nám ručí naši rodiče, říkám ti, že v naprostém klidu v noci spím s víc než 1000% si mohu dovolit říct, že by nikdy nedovolil, aby se něco pokazilo. Jinak bych do toho nikdy nešla a nešli by ani rodiče. Chodí do práce, stará se o chod baráku, výdaje s tím spojené, obstará naše dvě auta, veškeré pojistky, jídlo. Všechno. Já jsem s ním úplně ve všem, máme společny účet, společne peníze, hospodaříme takto spolu. Já obstaram výdaje v domě nákupy, hygiena, vše kolem, internet, telefony. Na všem se radíme. Šetříme, Užíváme. Čekáme miminko
Na takovýho vodičzaručicku celej život se vykašli a najdi si někoho, kdo s tebou potáhne za jedno. Co nevidět začne chlastat, hulit. Bude-li pokračovat tímto životem nemá smysl jeho dluhy splácet..bude se flákat životem jako budiž k hov*u celej život. Ani by tě nemohl odvést do porodnice na kontroly kamkoliv, nulová opora…
Anonym, info.
Takovych totiz je na kazdym rohu tucet, kdyz radis, at si najde takoveho. Ne vsichni muzi jsou tohle ochotni delat. Spis vyjimky.