Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer maminky.
Máte některá zkušenost se zimními boty značky Demar?
Děkuji za odpovědi ![]()
Nemam ale chystam se je obednat. Jsou na ne skvele recenze a prizniva je i cena! ![]()
Mě se líbí tyhle a asi je taky objednám http://www.babyveci.cz/…-vlnou-demar
@Vrtul No já jsem právě ještě boty přes net nikdy neobjednávala. Ale tyto se mi hoodně zamlouvají. Tak proto se ptám, abych nešlápla vedle
.
@anickadomnik Ty jsou taky nádherné, akorát mají to stahování až na hoře. Potřebuju aby byl kotník pevný
.
@purcel no tak já počítám s tím že malej v nich většinu času stráví v kočárku, je mu necelý rok, doma sice chodí ale venku zatím nechce no uvidíme zima ještě není stejně to nechám až na poslední chvíli právě abych věděla jestli se odhodlá chodit i venku nebo ne, myslíš že ta gumička ten kotník udrží?
@purcel píše:
@Januliiik A nepromokly? Opravdu je v nich teploučko?
nepromokly ani jednou a malá měla nožky dycky teplé…zrovna pár dnů zpátky jsem je vytáhla, že je pofotím a prodám. A taky jsem je objednávala po netu
Vypadají teple, ale teda asi bych je chtěla vyzkoušet, zdá se mi, že se v nich může blbě chodit ![]()
@Sibyla0 No právě, že je nemáme možnost nikde vyzkoušet. A po netu jsem ještě boty nikdy nekupovala. A přesně ani nevím jaké by byly optimální pro cca roční dítko. Tytto botky mě vcelku zaujaly, ale nevím…
@purcel a už chodí? I kdyby jo, tak stejně budete chodit ven hlavně v kočáru, ne?
@Sibyla0 JJ, chodí už asi měsíc a čím dál tím míň chce být v kočáře. Nachodí toho přes den vcelku dost a to i venku.
@purcel tak to máš dobrý ten náš potvora venku chodit nechce, jak je hubenej tak foukne vítr a už leží na zemi
holka byla úplně stejná