Zimní boty Demar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
3.10.13 21:50

Ahoj, ja je taky chtela, ale segra je ma pro synovce a rikala, ze je v nich kosa v mrazech, jsou pry dobre do snehu, kdyz je nula nebo i lehce plus…

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
3.10.13 21:51

Malá měla loni sněhule a hrozně v nich šmajdala.. A nohy má zmrzlý ve všech botech, dneska ráno měla zimní Superfity a nohu ledovou. To má po mě. Asi neexistují boty, co by nás zahřály :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
3.10.13 21:52
@purcel píše:
@Vrtul No já jsem právě ještě boty přes net nikdy neobjednávala. Ale tyto se mi hoodně zamlouvají. Tak proto se ptám, abych nešlápla vedle :D.

Take jsem pres net nikdy neobjednavala, ja mam zas strach aby mu nebyli uzke mame siroke lytko. Treba u gumaku dost problem. Ale jsou stahovaci tak si ríkam ze by to i slo. A jsou pevne v kotniku.

Kupovala jste nektera na krame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.10.13 21:52

@anickadomnik No dobrý jak v čem :D. Starší se rád vozil, tak to byla pohoda, ale mladší chce objevovat svět a vzteká se, když má být v kočáře a nemůže jít tam kam chce :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.10.13 21:54

@Sibyla0 Tak já mám taky ledové nohy, i v létě. U mě to na zimu vyřešily Salomon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.10.13 21:56

@purcel ty mám taky :pankac: Jako je fakt, že v nich jsem jak v pokojíčku, ale hrozně mě z nich bolí nohy. Vypadají spíš jako boty na snowboard, ale to máš pravdu, ty zahřejou. Ale chodím v nich jak v lyžákách. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
3.10.13 22:50

@purcel Kamarádka nekupuje synům nic jiného na zimu, jen tuhle značku a nemůže si je vynachválit. Já letos taky koupím zn. demar, jen nevím, které z těchto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.10.13 23:02

@Libza malá měla ty pravé :-) podle mě na ty šńůrky to jde víc stáhnout než na ten sucháč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.10.13 23:25

Ahoj,
syn je měl jako druhé boty..jsou super na hory, nebo když je hodně sněhu. noha teplá.
až budeš objednávat, dej si pozor na velikosti, najdi si někde jejich velikostní tabulku a měř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
3.10.13 23:42

Měli jsme je loni a byly super, letos je budu objednávat znova. Uvnitř je kožíšek a i když měly holky jen tenké punčocháče, nožky měly teplé. A nikdy se nestalo, že by bylo uvnitř mokro. Kupovala jsem je původně jako druhé boty, nakonec jsem z nich byla tak nadšená, že holky nosily převážně Demarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.10.13 07:00

Dcera měla loni ty s ovčí vlnou a tkaničkami a super. Jsou super teplé, nohy neměla studené ani v -10. V suchém sněhu měla uvnitř sucho, ale na chození v loužích tedy nejsou :-). Jsou prostě jak sněhule pro dospělé, teplé, ale ne dost pevné na túru.
Měla i zimní Superfity, ty nejsou ani zdaleka tak teplé, ale do louží a na delší pochody jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.10.13 07:25

Holky poraďte. Syn má teď velikost cca 27, někdy 28. Nevypadne z těch 28/29? Nebo to spraví teplé ponožky? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
4.10.13 07:40

Já jsem s nima byla spokojená u tříleté dcery, na horách byly perfektní, ale pro začínajícího chodce bych je nekupovala. Dcera je listopadová a kupovali jsme první boty právě zimní a vyzkoušeli jsme jich dost v kamenném obchodě. V některých radši ani nešla, v jiných chodila jak robot. Nakonec jsme koupili Superfity a v těch hcodila normálně…

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.10.13 07:55

@TerezkaW mělo by to být ok. Malá má teď nosí 24 (už tam teda nemá žádné místo) vzala jsem zimní 25 a s termoponožkou jsou malý. Takže je nosí už teď, když vyrážíme třeba ráno, to už je fakt kosa no a objednala jsem ještě 26..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
4.10.13 08:12

Ahoj, dceři jsme je koupila minulou zimu, má extra úzkou nohu a je věčná zmrzlina… no a nijak odvařená jsem nebyla. na obrázku vypadají super a když jsem je vybalila tak to bylo jak od ťamanů, fakt se mi nelíbili-ale o tom to není, že? :) musím říct že ve sněhu nepromokly ale… holka vždy ledovou nohu i když měla termopunčochy, nedaly se pořádně stáhnout (měla ty šněrovací od prstů až po lýtko.) kotník na volno takže v tom plavala a šmajdala (neučí se chodit, jsu jí 3) a pořádně vyčistit se ta bot taky nedá-díky té vlně je do pračky nedáš a strašně dlouho schnou, až zplesniví.
letos jsem ráda že jí noha vyrostla a už je nebude mít, znovu pořizovat je opravdu nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák