Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Malá měla loni sněhule a hrozně v nich šmajdala.. A nohy má zmrzlý ve všech botech, dneska ráno měla zimní Superfity a nohu ledovou. To má po mě. Asi neexistují boty, co by nás zahřály ![]()
@purcel píše:
@Vrtul No já jsem právě ještě boty přes net nikdy neobjednávala. Ale tyto se mi hoodně zamlouvají. Tak proto se ptám, abych nešlápla vedle.
Take jsem pres net nikdy neobjednavala, ja mam zas strach aby mu nebyli uzke mame siroke lytko. Treba u gumaku dost problem. Ale jsou stahovaci tak si ríkam ze by to i slo. A jsou pevne v kotniku.
Kupovala jste nektera na krame?
@anickadomnik No dobrý jak v čem
. Starší se rád vozil, tak to byla pohoda, ale mladší chce objevovat svět a vzteká se, když má být v kočáře a nemůže jít tam kam chce
.
@Sibyla0 Tak já mám taky ledové nohy, i v létě. U mě to na zimu vyřešily Salomon.
@purcel ty mám taky
Jako je fakt, že v nich jsem jak v pokojíčku, ale hrozně mě z nich bolí nohy. Vypadají spíš jako boty na snowboard, ale to máš pravdu, ty zahřejou. Ale chodím v nich jak v lyžákách. ![]()
@purcel Kamarádka nekupuje synům nic jiného na zimu, jen tuhle značku a nemůže si je vynachválit. Já letos taky koupím zn. demar, jen nevím, které z těchto:
@Libza malá měla ty pravé
podle mě na ty šńůrky to jde víc stáhnout než na ten sucháč
Ahoj,
syn je měl jako druhé boty..jsou super na hory, nebo když je hodně sněhu. noha teplá.
až budeš objednávat, dej si pozor na velikosti, najdi si někde jejich velikostní tabulku a měř…
Měli jsme je loni a byly super, letos je budu objednávat znova. Uvnitř je kožíšek a i když měly holky jen tenké punčocháče, nožky měly teplé. A nikdy se nestalo, že by bylo uvnitř mokro. Kupovala jsem je původně jako druhé boty, nakonec jsem z nich byla tak nadšená, že holky nosily převážně Demarky.
Dcera měla loni ty s ovčí vlnou a tkaničkami a super. Jsou super teplé, nohy neměla studené ani v -10. V suchém sněhu měla uvnitř sucho, ale na chození v loužích tedy nejsou
. Jsou prostě jak sněhule pro dospělé, teplé, ale ne dost pevné na túru.
Měla i zimní Superfity, ty nejsou ani zdaleka tak teplé, ale do louží a na delší pochody jsou lepší.
Holky poraďte. Syn má teď velikost cca 27, někdy 28. Nevypadne z těch 28/29? Nebo to spraví teplé ponožky? Díky.
Já jsem s nima byla spokojená u tříleté dcery, na horách byly perfektní, ale pro začínajícího chodce bych je nekupovala. Dcera je listopadová a kupovali jsme první boty právě zimní a vyzkoušeli jsme jich dost v kamenném obchodě. V některých radši ani nešla, v jiných chodila jak robot. Nakonec jsme koupili Superfity a v těch hcodila normálně…
@TerezkaW mělo by to být ok. Malá má teď nosí 24 (už tam teda nemá žádné místo) vzala jsem zimní 25 a s termoponožkou jsou malý. Takže je nosí už teď, když vyrážíme třeba ráno, to už je fakt kosa no a objednala jsem ještě 26..
Ahoj, dceři jsme je koupila minulou zimu, má extra úzkou nohu a je věčná zmrzlina… no a nijak odvařená jsem nebyla. na obrázku vypadají super a když jsem je vybalila tak to bylo jak od ťamanů, fakt se mi nelíbili-ale o tom to není, že?
musím říct že ve sněhu nepromokly ale… holka vždy ledovou nohu i když měla termopunčochy, nedaly se pořádně stáhnout (měla ty šněrovací od prstů až po lýtko.) kotník na volno takže v tom plavala a šmajdala (neučí se chodit, jsu jí 3) a pořádně vyčistit se ta bot taky nedá-díky té vlně je do pračky nedáš a strašně dlouho schnou, až zplesniví.
letos jsem ráda že jí noha vyrostla a už je nebude mít, znovu pořizovat je opravdu nehodlám.
Ahoj, ja je taky chtela, ale segra je ma pro synovce a rikala, ze je v nich kosa v mrazech, jsou pry dobre do snehu, kdyz je nula nebo i lehce plus…