Zimní boty - opravdu festovní

40
5.11.14 10:38

Zimní boty - opravdu festovní

Dobrý den, maminky, poradily byste mi, prosím, opravdu pořádné fest boty na zimu, i do hor - vysoké, s membránou, pevné, nezničitelné? Nemyslím oteplené gumáky. Zatím nejlépe hodnotím Superfity, ale cena už je příliš vysoká. Máme dva kluky 5 a 7 let. Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
5.11.14 10:48

Kluci mají Fare, kupuji je přímo z jejich stránek a jedny ted stály 1280,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.11.14 10:55

@Pavlaaa Tak sezenes i ve Sportissimu. Napr. Columbie nebo Loap. Jen si to chce vycihnout slevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
5.11.14 11:20

My mame radi DPK s membranou. Ale o moc levnejsi nez Superfity nejsou

• Citovat
  • Upravit
6024
5.11.14 11:25

Viking, kupuje je kazdy rok. Drahy jako blazen, ale vyplati se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.11.14 11:26

Taky hlasuju pro Superfitky (nosi obe deti kazdou zimu), i kdyz letos ma starsi dcera Vikingy a prijdou mi snad jeste lepsi. Ale hodnoceni na stopro dam az po zime ;) Dvouletacka ma Superfitky, pro mensi dite mi prijdou mekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
5.11.14 11:32

Viking :palec: Superfit :palec: v tomto pořadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.11.14 12:06

@monrom Užší. Pokud má dítko širší nohu, tak DPK moc nedoporučuji.

Jinak za mě taky Superfit. Je teda pravda, že u těch větších velikostí je ta cena teda potom už dost šílená, ale nedám na ně dopustit. Hodně si chválí i Viking, osobní zkušenosti nemám, kupuji děckám právě Superfit. Ale s cenou je to všechno podobné. Fajn jsou i Loap. Nevím jak dětské, ale loni jsem si koupila pro sebe právě Loap a jsou vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.11.14 14:35

@Fima Loap mam pro mladsi dvouletou jako nahradni k Superfitkam - mame barak, tak je mi lito Supefitek do bahna a Loapky jsem sehnala velmi levne v akci. Ale k detskym zdravotnim botam maji dost daleko, jsou hodne siroke a neforemne. Takze je nakonec davam velmi vyjimecne, fakt jen na bahneni kolem baraku, kdyz neujde vic jak deset kroku. Ma tyhle: http://www.sportisimo.cz/…achos/72251/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala-eva
5.11.14 16:54

Ahoj,
já mýmu 9-letýmu synkovi koupila teď na zimu tyhle http://bit.ly/1x3YPSy … hledala jsem kde mohla ale nikde nic značkovýho pod tisícovku nenašla, a taky jsme měli hroznej problém aby se mu líbily, ale nakonec jsme teda našli :) plus jsem je ještě koupila přes tohle: http://bit.ly/1AiHveQ .. tak nás nakonec s tou cenou pod tisíc vyšly :)

• Citovat
  • Upravit
80
20.11.14 07:11

@mala-eva taky bych ráda ušetřila nějakou korunku… :lol: :lol: :lol: koukala jsem na ten tvůj odkaz na tu Plnou Peněženku a docela se mi to líbí. nakoupila jsme na Mall.cz a mám připsaných 83 Kč. co potom? opravdu to vyplatí, když budu mít 100 Kč nasbíráno? zkoušel jste to někdo? sice to je zdarma, ale nechci dělat něco zbytečně… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.14 11:36

Superfitky jsou skvělý a my máme vybrány ještě Richter, Viking, KTR s pravým beránkem, tak se musíme rozhodnout.
Ale to až na místě v obchodě, kde to pořádně vyzkoušíme. Třeba přes net to není moje parketa, to se bojím, jelikož už se mi to několikrát nepovedlo a já už jsem pak otrávená z výměn, posíláním zpátky a pak zase čekám, jestli se to teda už konečně trefím.
Pro děti zásadně do obchodu a vyzkoušet. Co se týče obutí, tak to je moje zásada.
S oblečením se to celkem dá, na Aukru nakupujem levně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.11.14 11:43

@lentilka79 koukám, že jsme všechny stejné… :D :D taky jdu do obchodů pouze na čumendu. :D :D a nakupuji na netu, kde to je levnější a to často o pořádný kusanec. mám ráda ten Mall, tam se mi nakupuje asi nejlépe, i když není už úplně nejlevnější, jak býval dřívejc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.11.14 14:23

@monrom Mně se zase zdá, že právě ty Superfity mají dost úzkou špici a ty Richtery, co jsem viděla se mi zdály docela prostorné i ve špici.
No, však vyzkoušéme, uvidíme. Právě ty KTR mě dost nadchly a mají membránu, takže ještě nevím.
Když teď je takový výběr, ža je to až hrozný :lol:
Viking máme právě teď podzimní a nemají absolutně chybu a krásně se nazouvají i s tlustou ponožkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková