Zimní bunda, špatné svědomí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@TroisChéris tak já to neznám, sourozence nemám, děti mám 2 a 4 roky, a vždycky jim celou „sezonu“ jedny boty vydrží. akorát jednou se synovi rozpadly sandále po 2 měsících, bylo to už v září, na dovolený, a já tam musela kupovat nový boty za eura, jiný botky s sebou neměl, bylo mu tehdy 2,5.naštěstí jsem tam v jednom supermarketu sehnala normální botasky, jinak byhc tam musela koupit crocsky, na ty 3 dny do konce dovolený
byly myslím z deichmannu, za 300, kupovaný v červenci. tak jsem tam pak jela, o návratu, a normálně mi vrátili peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
@TroisChéris tak já to neznám, sourozence nemám, děti mám 2 a 4 roky, a vždycky jim celou „sezonu“ jedny boty vydrží. akorát jednou se synovi rozpadly sandále po 2 měsících, bylo to už v září, na dovolený, a já tam musela kupovat nový boty za eura, jiný botky s sebou neměl, bylo mu tehdy 2,5.naštěstí jsem tam v jednom supermarketu sehnala normální botasky, jinak byhc tam musela koupit crocsky, na ty 3 dny do konce dovolenýbyly myslím z deichmannu, za 300, kupovaný v červenci. tak jsem tam pak jela, o návratu, a normálně mi vrátili peníze.
To je dobře, kéž by to fungovalo normálně všude. Mám špatnou zkušenost s reklamací bot. I přes to, že se nejednalo o „módní obuv“…
- Citovat
- Upravit
@TroisChéris píše:
Záruka dva roky neznamená, že zboží má dva roky životnost. Na to pozor, plno lidí předpokládá, že automaticky musí mít uznanou reklamaci, když jim dodělají boty a ještě neuplynuly dva roky od koupě. Předpokládám, že u dětských bot dojde rychle k opotřebení, okopání, zašpinění a to je tzv. běžné opotřebení způsobené užíváním. Na to se reklamace nevztahuje, protože to není vada výroby
No právě, naše děti, hlavně osmileťačka dokáže behem dvou hodin totálně okopat boty, u těch levnějších to neřeším, ale dvakrát měla dost drahý od daichmanaa dokopala je stejně to bych vraždila, na tohle by mi reklamaci neuznali. Třeba zimní má teď čtvery který točí pořád dokola, protože jsou promáchaný, nebo totálně zasraný od bahna, nebo urvanej sucháč, prostě pořád něco, kdybych měla kupovat drahý, tak se nedoplatím.
- Citovat
- Upravit
Anoanymni v 15:41 kdybys mela kvalitni zimni boty, takt i neupadne suchac, nebudou furt promachane. Maximalne zabahnene, ale tak to snad neni problem ocistit, ne? I kdyz teda mam pro deti taky vzdy dvoje zimni. Kdyz je kupa snehu a radej, naberou snih zvrchu a to je pak nepromokavost na nic. Nicmene ctvery? Dvoje kvalitni (nebo alespon jedny kvalitni a jedny levnejsi na vystridani) by staly podle me stejne.
Jeste jsem zapomnela - boty u vietnamcu nekupuju. Ani detem ani sobe. Stejnetak superzdrave zirafove mancestrove backory. Dite ma mit zdravou kvalitni botu.
Za to ja mam ted cerstve najezene hrisne drahe zimni boty. Ale vzhledem k tomu, ze je fakt uziju, tak si je uzivam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že proti chůzi v potoce by mi nepomohli ani ty nepromokavý, mají bunkr u potoka a tak čtyřikrát do týdne se v něm vymáchá. Má kvalitní kozajdy, ty ji nechávám do školy, aby měla aspoň nějakou kloudnou obuv a stejně je musím denně drhnout, špičky měla dokopaný už první týden. Naše holčička je víc kluk než holka, tak na obuv moc nehledí.
- Citovat
- Upravit
No takale to pak neni vubec o botach, ale o tom, ze tolerujes chuzi v potoce v zimne. To je pak slozity. Kazdy ma nastavene hranice jinde, ale rozcilovat se nad dusledky toho, jak jsme hranice nastavili, je marne.
Se pak tezko muzes divit, ze boty nevydrzej. Nejsou to ponorky ani tucnaci. Aby se v mrazu koupaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomlenka Nikde jsem nepsala že jí to toleruju, je to dítě pohrk a tak trochu tele, kravěj až tam prostě vlítne a není jediná, ale o tom to tu není. Samozřejmě že jí za to nechválím, ale uznej že v tomhle případě kupovat drahý boty je holej nesmysl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Pomlenka Nikde jsem nepsala že jí to toleruju, je to dítě pohrk a tak trochu tele, kravěj až tam prostě vlítne a není jediná, ale o tom to tu není. Samozřejmě že jí za to nechválím, ale uznej že v tomhle případě kupovat drahý boty je holej nesmysl.
v tomhle pripade doporucuju original zimni Crocsy, ty se fakt nepromocej a jeste se snadno udrzuji…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
v tomhle pripade doporucuju original zimni Crocsy, ty se fakt nepromocej a jeste se snadno udrzuji…
souhlasim, mame je ja i dcera, po letech jsem sobe doprala lepsi boty (jsem samozivitelka a na sobe fakt setrim) a nemuzu si vynachvalit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me dite chdoit v zime domu ctyrikrat do tydne s promocenyma botama, tak to nejspis resim opravdu jinak. Neprijde mi to ok. Ale o tom to opravdu neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomlenka Není dítě jako dítě. Samozřejmě mě to sere, vyhrožuju, zakazuju, ale chodí jich tam banda asi 12 dětí každý den, celý rok skáčou přes potok, dělají prostě blbosti, tráví tam celé odpoledne, mám jí vyrvat z party?
- Citovat
- Upravit