Žít takhle dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.8.16 08:23
@zuzan píše:
@andelka83 no to se bojím že už si patnáctiletý syn myslí stejným způsobem jedná se sestrou i když jemu samotnému to vadí

njn, co čekáš? Bude naprosto stejný, protože v tom vyrůstá, považuje za normální chovat se jak buran :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.16 08:26
@kve-tinka píše:
Jenom na jednu věc pozor, já jsem se taky rozhodla pro rozvod a ve finále jsem více na sr. čky než manžel!!! :,(

z jakého důvodu, jestli se můžu zeptat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 09:13

Tak teď jsem si přečetla příspěvky a zatím se asi budu držet pravidla že počkám až budou děti dospělí aspoň ty velké apak ho kopnu do zadní části no Teda spíš on mě.

Při tomto mém rozhodnutí zrovna přišel a řve tady na dceru že je tele tupý že nezamkla branku. Zítra odjíždím do Krkonoš sama s dcerama už se těším na týden klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32882
5.8.16 09:16

Mam známou, taky zazobany manžel a ona učitelka, kdyz se rozešli, kvuli zvyku na nadstandard nechala kluka u otce, jeho rodina ji zpracovala, ze ona nic nemá, a že by to klukovi ublížilo.. dneska je dospělý a celý otec. Ona je šťastná, davno s někým jiným, samostatna, sebevědomá, ale kluka už nezachránila. Měla odejít když mu bylo 5, v pubertě uz to bylo komplikované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 09:22

@zuzan Takže ze syna bude stejný křupan jako z otce a dcery budou mít pošlapané sebevědomí, když jim stále nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 09:24

Ne nadává i synovi tomu možná ještě více je to jeho premiant má na něj hodně vysoké nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
5.8.16 10:02

@zuzan - to dáváš dětem divný příklad a syn bude to samé, co tatínek. Tak hejbni a něco dělej než dětem zkazíš budoucnost úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 10:12

@zuzan chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
5.8.16 10:34

@martina.se z jakého důvodu jsem více na srajdu než on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
5.8.16 10:51

Moje mamka také zůstala s otcem z pohodlí. Vztah byl asi jako u vás, my děti byly blbý telata matka blbá kráva, ale na venek ukázková rodinka :poblion:. Otce nenávidím, k matce mám vlažnější vztah a nikdy ji nezapomenu že nás nechala vyrůstat v těch srackach a neodešla, což jsem ji i x krát připomněla.
Takže zakladatelko, jestli je Ti milejší Tvé finanční pohodlí, tak ve vztahu setrvej, ale věř, že se Ti to od dětí vrátí, jako bumerang, a to zaslouženě :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.8.16 11:09

Tak teď vypadáme jak týrána rodina no není to zas tak tragicky umí být i veseléj dětem se věnuje aspoň těm větším celkem dost. Syn má ty jeho nálady jen občas jinak mu to spíš vadí a bere to celkem s nadhledem vždycky říká a jeje táta zas dělá Marušku (tchýně je taky diktátor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.8.16 12:08

ach jo

@zuzan píše:
Tak teď jsem si přečetla příspěvky a zatím se asi budu držet pravidla že počkám až budou děti dospělí aspoň ty velké apak ho kopnu do zadní části no Teda spíš on mě.Při tomto mém rozhodnutí zrovna přišel a řve tady na dceru že je tele tupý že nezamkla branku. Zítra odjíždím do Krkonoš sama s dcerama už se těším na týden klidu.

A opět-proč jsi nezasáhla a neřekla mu mezi 4ma očima, že ti to vadí, že má potřebu dceru urážet, že jestli to půjde takhle dál, tak s ním nebudeš?! Připadá mi, že odjedeš, budeš dělat raději mrtvého brouka, a pak se bude divit, že se s ním za několik let rozvedeš-nebude ani vědět proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.8.16 12:09

hm

@zuzan píše:
Tak teď vypadáme jak týrána rodina no není to zas tak tragicky umí být i veseléj dětem se věnuje aspoň těm větším celkem dost. Syn má ty jeho nálady jen občas jinak mu to spíš vadí a bere to celkem s nadhledem vždycky říká a jeje táta zas dělá Marušku (tchýně je taky diktátor)

tak rovnou zasáhni na místě, když jsi u toho a on řekne, že je dcera tele, tak řekni, že tele není, ale ať jde tu branku zavřít-a řekla bych to takhle pokaždé a před ním a ještě mezi 4ma očima s ním, že takhle to dál nejde, ať se zklidní. Vždyť jinak není nějak moc problematický ne? Prostě to tak má naučené, tak ho to nauč jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.8.16 12:13

:-(

@andelka83 píše:
Mam známou, taky zazobany manžel a ona učitelka, kdyz se rozešli, kvuli zvyku na nadstandard nechala kluka u otce, jeho rodina ji zpracovala, ze ona nic nemá, a že by to klukovi ublížilo.. dneska je dospělý a celý otec. Ona je šťastná, davno s někým jiným, samostatna, sebevědomá, ale kluka už nezachránila. Měla odejít když mu bylo 5, v pubertě uz to bylo komplikované.

Fascinuje mě, kolik lidí radí „měla dávno odejít“ nebo „máš odejít“. Přitom když vztah jinak klape, proč ho ničit a proč na něm nepracovat? Autorka očividně s tím nic nedělá, chce jen odejít, než aby to řešila „za pochodu“, v každodenním životě-měla by s ním promluvit a klidně několikrát, třeba to nezabere hned, ale časem by se snad mohl trochu zklidnit. Taky má dotyčná možnost zakročit, když je na děti zlý - nemyslím tím vyloženě vyjet proti němu (to by jen vyvolalo konflikt), ale zahrát to do outu nebo přejít v nějaký vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32882
5.8.16 12:34

@Keltka jenže lidé se nemění. Ne v tomto věku a ne doopravdy. Tebe by bavilo porad zakrocovat, hrat něco do autu, kdyz chlap ponižuje? Tenhle typ nepůjde do poradny, nenecha si domluvit. Cest výjimkám, tak jeden z milionu.
Většina žen co znám po rozchodu lituje jediného, ze to neudělaly dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí