Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková dítě nechci hned. Ale je mi 28, jsme spolu půl roku, kolem 30ti mi to přijde jako optimum…hledat pak někoho jenom na založení rodiny, tomu se chci vyvarovat. Víš, mě v našem věku ten půl rok přijde optimální, nehledě na to, že pokud si ti dva sednou, chtějí spolu trávit co nejvíce času přece, proto se spolu kolikrát stěhují…ne z nějakého pragmatismu. Ale na tenhle názor musí být dva.
Ty to máš srovnaný, snad je takový i přítel. Taky mi přijde po půl roce hledání společného bydlení v pořádku. Ale jenom ti tu radíme ze zkušenosti… Napsala si minimum, tak víš sama určitě lépe
prostě aby se pak necukal na ty děcka třeba ![]()
Jsem tady jediná, komu přijde divný, že s ní přitel nechce bydlet a má pocit, že ho někam tlačí?! Pokud mu není 18 a nebydlí u rodiců, tak to upřímně nechápu. Ten chlap by se mel snazit, abys s ním chtěla bydlet a né naopak. Dneska to mají chlapi na háku. Typek s ateliérem, co se po 5 mesicich nechce vázat. No nevim..
Zakladatelko, jak se to vyřešilo? Řeším teď de facto stejný problém, tak bych byla ráda za spřízněnou duši
(poslala bych na sebe kontakt, pokud nechceš vypisovat sem).
Mně je 29 a žiju (resp. se stěhuju do) ve velkém městě a řeším stejný problém. Akorát já ještě studuju (časově náročnou školu) a dnes se mi podařilo najít pěkný byt, ale za 14 tisíc
(levnější slušnější byty tu člověk prostě nesežene - už hledám několikátý měsíc v podstatě (i taky kvůli tomu, že bydlím momentálně v úplně jiném městě) a chce se mi z toho stresu nad rozhodnutím ![]()
(Samozřejmě musím hned dnes dát vědět beru / ne )
Mně spolubydlení až tak nevadí, ale žila jsem teď za pár peněz sama a musela nakoupit spoustu nábytku a zařízení a do 1 pokoje ve spolubydlení to prostě nenarvu a nechci ty věci vyhazovat. Spolubydlení + pronájem garáže anebo přijít každý rok při studiu o 100 litrů? Achjo..
Což by bylo o 8 tis. mě
@Bubla_Bučková dítě nechci hned. Ale je mi 28, jsme spolu půl roku, kolem 30ti mi to přijde jako optimum…hledat pak někoho jenom na založení rodiny, tomu se chci vyvarovat. Víš, mě v našem věku ten půl rok přijde optimální, nehledě na to, že pokud si ti dva sednou, chtějí spolu trávit co nejvíce času přece, proto se spolu kolikrát stěhují…ne z nějakého pragmatismu. Ale na tenhle názor musí být dva.