Zítra kontrola u doktora, začínám 14.týden, pozná už pohlaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
24.5.12 20:17
@dandysek píše:
asi máte odnější miminko, náš prcek se nechtěl nechat ani změřit, pořádse různě otáčel/a, očividně nemá rád/a ultrazvuk a nebo doktory vůbec :D

Toto mimi, co ted cekame, je vylozeny exhibicionista:-) Pri kazdem UTZ roztahuje nozky na pockani:-D Pri predchozim tehu jsem se pohlavi dozvedela az po 30. tydnu, malej byl naopak strasnej stydlin a presne, jak pises, totalne nespolupracoval a kazdy ultrazvuk bojkotoval. Zato ted si to vynahrazuje a nejstastnejsi je, kdyz tu muze pobihat nahatej a prebirat si to svoje naradicko:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
25.5.12 07:27
@Leknínek píše:
Toto mimi, co ted cekame, je vylozeny exhibicionista:-) Pri kazdem UTZ roztahuje nozky na pockani:-D Pri predchozim tehu jsem se pohlavi dozvedela az po 30. tydnu, malej byl naopak strasnej stydlin a presne, jak pises, totalne nespolupracoval a kazdy ultrazvuk bojkotoval. Zato ted si to vynahrazuje a nejstastnejsi je, kdyz tu muze pobihat nahatej a prebirat si to svoje naradicko:-D

no přesně, malej (už mu je teda skoro šest let) se taky pořád hrabe v trenkách..když jsme doma, ještě budiž, ale představ si, že stojíš v obchodě ve frontě, on prostě strčí ruce to gatí a jede..nevím, co tam teda dělá, když se ho zeptám, tak říká, že se mi prý lepí na nohu :D sama to neznám, tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.5.12 13:12
@dandysek píše:
no přesně, malej (už mu je teda skoro šest let) se taky pořád hrabe v trenkách..když jsme doma, ještě budiž, ale představ si, že stojíš v obchodě ve frontě, on prostě strčí ruce to gatí a jede..nevím, co tam teda dělá, když se ho zeptám, tak říká, že se mi prý lepí na nohu :D sama to neznám, tak nevím :D

To znam moc dobre:-) Mame jeste sedmileteho a ten si ho nastesti teda jen doma, prebira vecne:-) Kdyz se zeptam, co tam porad dela, rekne mi, ze ho to tam simra:-) Myslim, ze je to asi normalni a prirozeny, nijak to neresim, jen ho samozrejme napominam, kdyz se zapomene pred lidma:-) Kazdy normalni clovek, ktery ma ddeti, to pochopi a maximalne se tomu pousmeje a kdo ne, tak ma proste smulu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
1.6.12 20:26

holky, byla jsem včera na UTZ a je to holka!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
1.6.12 21:17

No super !!!!Gratuluju :kytka: