Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tety
Zítra ráno jdu na screening, měla bych být 13+1. Myslíte, že by mohl už poznat pohlaví? Můj Dr. má hodně dobrý ultrazvuk, ale nevím, jestli to ještě není brzo? Některé maminky tady psali, že už to ve 14.týdnu věděli. U mého prvního syna mi to řekl až ve 20.týdnu.
Mě to Dr. řekl ve 14.tt - " bez záruky " - že holka a holka to je…
Ahoj,u prvního těhotenství viděl už pohlaví ve 12tt,nechtěla jsem to vědět,narodil se kluk.U dvojčat už taky ve 12tt jedno pohlaví viděl,tak mi bylo jasný,že jednoho chlapečka čekáme,nakonec jsme si to říct nechali a to co viděl,byl kluk a druhá je holčička.Takže pokud bude pohlaví vidět,tak se to zítra dozvíš.
Ahojky, mě to dokonce na nejisto řekl doktor v 11. týdnu a ve 14. by mi to řekl určitě, ale malej se až do 25. týdne nechtěl ukázat, takže pokud bude špuntík dobře natočenej, tak se to zítra nejspíš dozvíš ![]()
i mě doktor ve 14-tém týdnu řekl, že to bude holka a je to holka, tak ať se vám tam mimísek natočí a hlavně, ať je vše v pořádku ![]()
Nám to doktor nechtěl říct dřív než ve 20 tt. Asi záleží na kvalitě ultrazvuku a ochotě doktora se případně splést.
No říct ti to může, pokud bude mimi dobře natočené. Ale mě od 16 tt tvrdili holčičku a na 3D ve 24 tt mi řekli, že je to kluk jak buk
A mám i fotku pindíka takže já bych to brala s velkou rezervou takle brzo ![]()
Mě řekl ve 13tt že kluk, ale nikde to radši neříkejte. tak jsem to řekla všude a byl to kluk. Myslím, že pokud se natočí, tak to vidět půjde:-))))
Brala bych to s velkou rezervou, ale vidět to být může.
Já jsem to v tomto období věděla u prvního dítěte - kluka.
U druhého mi řekl ten sám dr.,že je to fakt něco mezi, že to z pusy nevypustí, že by to bylo věštění z koule. Narodila se holčička, což jsem věděla od 20.týdne.
Teď u třetího to bylo úplně stejné, jako u jednoho z předchozích dětí. Pohlaví odpovídá.
Tedy, má se narodit za pár týdnů, ale bylo to potvrzené ve 30.týdnu na genetickém UTZ, kde už jdou vidět i vnitřní pohlavní orgány. Tam už nepředpokládám, že by se někdo spletl.
Záleží na vybavení a zkušenosti doktora. U nás v Brně v Prenatalu se seknou jen málokdy. Bylo to tak krásně vidět, že i já a manžel bysme museli být slepý, kdybychom toho pindíka neviděli ![]()
Od 13 týdne nám tvrdí holku
včetně 4D ultrazvuku . Pak kdyžtak napíšu co se narodilo rodim za 6 týdnů ![]()
@jessikka píše:
Záleží na vybavení a zkušenosti doktora. U nás v Brně v Prenatalu se seknou jen málokdy. Bylo to tak krásně vidět, že i já a manžel bysme museli být slepý, kdybychom toho pindíka neviděli
Já jedu teď ve středu do Prenatalu. Budu 13+5 tt. Ani ve snu by mě nenapadlo, že by mi řekli pohlaví. To by byla paráda.
@jaja445 píše:
Já jedu teď ve středu do Prenatalu. Budu 13+5 tt. Ani ve snu by mě nenapadlo, že by mi řekli pohlaví. To by byla paráda.
v Prenatalu ti ho pravděpodobně řeknou maj dobrý mašiny ![]()
když se dobře mimi natočí tak si myslím, že to vidět určitě bude…
mě to řekla dr také ve 14 týdnu… ![]()