Zítra ultrazvuk - jsem nervózní

5.10.11 18:38

zítra ultrazvuk-jsem nervózní

Ahojky holky..chci se podelit, a trochu vypsat, protoze jsem silene nervozni.
Zitra jdu na druhy ultrazvuk-na prvnim byl videt gest. a zloutkovy vacek-zatim bez plodu(to bylo 5+2tt) zitra budu v 6+3 tak jsem z toho nervozni, aby se miminko ukazalo. ale verim ze jo…
Jinak chci se zeptat. mam vytok, je belavy, ale obcas je zabarveny do svetle zluta. nesvedi, nepali…dr to zitra reknu, ale..mate s tim zkusenosti?
za dobu mého tehotenstvi jsem i 2krat lehce spinila-jela jsem do nemocnice, ale bylo vse v poradku,pry je to nekdy normalni(bolesti bricha nemam, jen mirne obcasné, je mi skoro porad nevolno…apod)…
dekuji za nazory…preju hezky vecer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
5.10.11 18:55

Mám těhotenství asi o týden mladší a dneska jsem poprvé viděla prstýnek asi 5mm. A byla jsem teda nervozní, že mi srdce málem vyskočilo z těla :-D Budu ti držet palce a těšit se na zprávu, co zítra uvidíš :palec: S výtokem ale neporadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
5.10.11 19:16

Ahoj, ja taky drzim pesticky, aby se ukazal a vse bylo v poradku…
Vytok ja mam od zacatku tehu presne jak ty popisujes, az ted se mi zmenil na bezbarvy, vodovy..
Pokud nesvedi, nepali a nijak nezapacha mel by byt ok..
V tehotenstvi je zvysena sekrece normalni zvlast zezacatku..
Doktorovi to rekni on ti udela kontrolni stery pro klid.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9219
5.10.11 20:28

Ja mela vytok velky cely tehotenstvi, jak pisou holky jestli nezapacha, nesvedi, tak se niceho nebuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
5.10.11 20:32
Sarisku a mela jsi i vodovy nebo jen ten bily, nazloutly??
Sarisek1 píše:
Ja mela vytok velky cely tehotenstvi, jak pisou holky jestli nezapacha, nesvedi, tak se niceho nebuj :hug:
  • Citovat
  • Upravit
9219
5.10.11 20:36
Lucie46 píše:
Sarisku a mela jsi i vodovy nebo jen ten bily, nazloutly??
Sarisek1 píše:
Ja mela vytok velky cely tehotenstvi, jak pisou holky jestli nezapacha, nesvedi, tak se niceho nebuj :hug:

LUCI i vodovy nosila jsem i vlozky mela jsem toho docela dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.10.11 21:24

Taky budu držet palečky ať se mimísek ukáže :-) jinak výtok je normální, já ho měla celé těhu jak píšeš a když svědil, tak mi doktorka dělala stěry a měla jsem tam infekci, tak mi dala prášky na zavádění, ale ty nepomohly… pak jsem přešla k jinému lékaři a po každodenní (několikadenní) sprchování to ustálo a pak byly testy ok :-) tak dej pak vědět, jak jsi dopadla na UTZ :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.10.11 08:00

držim palce a ty mě drž taky.jdu taky na ultrazvuk na potvrzení :srdce: tak snad tam bude jsem na nervy :lol: dej vědět papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.11 12:25

no…tak jsem přijela…ultrazvuk mi vubec neudelal, podival se dovnitr,kvuli tomu mymu vytoku,ze vse vypada v poradku a je to normalni prubeh tehotenstvi..ze ted jen musime pockat na srdecni akce,tak me objednal na pevny datum az 14dni, kdy uz by srdicko melo byt videt…ze se nemam stresovat, ze vse vypada dobre, ale nechapu, proc mi neudelal aspon ultrazvuk-ze zpravy v nemocnici se vycetl,ze je tam váček apod.a vse je v deloze…tak asi proto…ale i tak…rekla jsem mu ze jsem myslela ze se podiva, jestli aspon roste plod, ale rekl mi ze je brzo, a mam tech 14 dni byt v klidu a vydrzet…no tak jsu z toho jelen.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.10.11 14:59

čekatelko no to je blbý že ti neudělal ultrazvuk.mně udělal a srdíčko už nám tluče velikostí odpovídáme takže říkal v pořádku :dance:a podle ultrazvuku jsme 7+0 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
6.10.11 15:26

Marcii-to je super-gratuluju :-D pamatuju si že já se taky bála aby bylo a bylo tam:)!!!a to jsem byla v 6.týdnu, tak nevím proč se čekatelce nechtěl podívat?Zvláštní doktor-když vidí jak by to ráda viděla tak to měl aspon zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
6.10.11 15:37

to tedy je divny :think: to toho pozna, kdyz do tebe hrabne to nesnasim :roll: Ja mela akci srdecni V sestem tydnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.10.11 15:42

no já taky myslim že ted akouknout se mohl někdo má srdeční akci brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
6.10.11 15:44
Marciii píše:
no já taky myslim že ted akouknout se mohl někdo má srdeční akci brzo :nevim:

presne tak hlavne ted uplne v tech zacatcich je ten UZ dulezitej, co je to za doktora :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.10.11 10:24

Potřebovala bych poradit. Byla jsem dnes na UT poslední menzes 23.8.2011. Jsem tedy podle MS 6+3tt. Na ultrazvuku obal + žloutkový váček plod nikde. Když jsem přišla poprvé 23.9. moje HCG bylo 44.
Dnes mi řekl dr. že by tam měl být vidět plod a srdeční akce a nic. Že to vypadá na zamlklé těhotenství a nebo jsem otěhotněla později. Vzal mi znovu krev na zjištění HCG a v pátek další UT. No mám nervy tak pokud máte některá zkušenost sem s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí