Život bez internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
10.7.21 17:56

Život bez internetu

Chtěla bych se zeptat na život bez internetu bez dotykového telefonu bez elektrických koloběžek bez auta jinom autobusy by byly vlaky taky tlačítkové mobily by byly jenom na SMS a volání jenom by mě zajímala vaše reakce jak by jste reagovaly budu ráda za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64841
10.7.21 17:59
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat na život bez internetu bez dotykového telefonu bez elektrických koloběžek bez auta jinom autobusy by byly vlaky taky tlačítkové mobily by byly jenom na SMS a volání jenom by mě zajímala vaše reakce jak by jste reagovaly budu ráda za odpověď :)

a koukám i bez základů češtiny. Já si to zažila, dřív to bylo úplně normální. Mobily nebyly vůbec a nemělí jsme ani pevnou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19978
10.7.21 18:06
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat na život bez internetu bez dotykového telefonu bez elektrických koloběžek bez auta jinom autobusy by byly vlaky taky tlačítkové mobily by byly jenom na SMS a volání jenom by mě zajímala vaše reakce jak by jste reagovaly budu ráda za odpověď :)

Proc anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.7.21 18:07
@lachtanice86 píše:
Proc anonym?

Stydí se za češtinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
10.7.21 18:12

Za nás to bylo běžné ani pevnou linku jsme neměli na vesnici ani budku..

Dneska to nezvládnu prostě potřebuji informace trasu kontroluji chod baráku hledám akce atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
10.7.21 18:15
@Anonymní píše:

Zeptej se lidi 45+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115491
10.7.21 18:18

Místo internetu knihovna. Zkus to. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
10.7.21 18:18

Do mých 17 nebyly mobily, pak byly, ale nějakou dobu jen na volání nebo sms :mrgreen: kolo jsem měla skladacku po mamce a prázdniny jsme lítali celé dny venku, stavěli bunkry, trhali třešně, řádili na člunech na řece a tak a když pršelo, tak jsme s kamarády hráli Dostihy a sázky. Jako starší jsme chodili v patek a sobotu na diskotéky… Bylo to naprosto super. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
10.7.21 18:20
@Anonymní píše:

Už toho světa máš taky dost co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15033
10.7.21 18:30

Jak bych reagovala? Nechtěla bych tak žít, přestože nejsem žádná mladice a dobu bez mobilu, bez internetu jsem zažila, mam ráda všechny věci které my slouží k pohodlnému životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
10.7.21 18:39
@Anonymní píše:

začínáš tím, že žiješ bez interpunkce, že jo - no nějak se začít musí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.7.21 18:41

Bez internetu bych nemohla být, jelikož mě živí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37115
10.7.21 18:48

Myslím že je to klasické dětství každého z nás :D jinak asi by mi to nevadilo, člověk by měl víc času, někomu by to teda zkomplikovalo práci a vadilo by mi, že by nebyl tak snadný přístup k informacím, ale jinak bych to přežila stejně jako naše maminky a babičky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
10.7.21 18:52
@Anonymní píše:

V tom jsem vyrostla, nááádherné časy. Kdy lidi si povídali, pomáhali, nezáviděli, nedělali věci na efekt, nelhali si tolik (navzájem ani sami sobě), žilo se tady a teď… ten život byl jiný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
10.7.21 18:53

Ještě jsi zapomněla černobílou televizi a na ní jen 1. program, dvojka jen občas a chytala se přes konvertor ;)

Jak už tu někdo psal - bylo to dětství lidi 45+ zhruba… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák