Životní úděl - co říkáte na tvrzení, že bez dětí nejsem ženou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
26.8.18 19:15

ono možná kdyby ženský neroztrubovaly, že dítě chtěj ale nejde jim to, okolí by to nevědělo a neřešilo by se :think: a není pravda, že všichni chtěj děti a že když je nemaj, tak kecaj a chtěj je, ale nejde jim to :nevim: bullshit 4ver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.8.18 19:27

@malá_holka mala holko, proč tak agresivně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
26.8.18 19:49
@LaraA píše:
@malá_holka mala holko, proč tak agresivně :mrgreen:

pže tohle cpou lidi mě,vím jaký to je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.8.18 19:54
@malá_holka píše:
pže tohle cpou lidi mě,vím jaký to je :P

Tak to chápu… :hug: Tak to se jedině uvnitř srovnat se svou situaci a rozhodnutím a ostatní s grácií poslat do pr**le :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.8.18 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ráda bych se Vás všech zeptala jak vy souhlasíte s tvrzením, které čím dál více slyším od svého okolí, ale i z médií. Je to tvrzení že dokud žena nemá děti (při nejlepším deset) tak není žena a nemá právo si takto říkat. :zed:
Už jen z principu mi to příjde hodně netaktní ke všem které nemohou otěhotnět i když se moc snaží. Navíc žijeme v 21. století, to máme snad právo volby. Pokud žena chce budovat kariéru tak by se na ní nemělo koukat přes prsty.
PS: Omluvte mě za anonym, ale zmiňovaní blízcí chodí sem na diskuze a nechci být odhalena :)

Tak já nevím,ale takovouto hovadinu jsem nikde neslyšela. Osobně bych argumentovala tím, že jedinně s chlapem, který mě a těch mrtě dětí královsky zabezpečí a já budu moct být žena v domácnosti s tím, že mi bude platit poplatky a důchodové spoření. Myslím, že by těm co to tvrdí (určitě mužské části) hodně rychle zklaplo :mrgreen:

Jinak co se kariéry atd..týká, je to každého věc, kdy založí rodinnu,jen teda pak u mne nenajsou lítost ty co těhotenství odkládali (z důvodu kariéry a zabezpečení) a potom skoro ve 40ti brečí, že se jim nedaří,ale opakuji, že ty pouze nelituji ale nijak neodsuzuji. Mají na to právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
2.9.18 19:34
@Anonymní píše:
Ségře je skoro 40, je svobodná, bezdětná. Vážné vztahy měla dva. Děti nechce. Rozhodně to není žádná kariéristka. Má to prostě nastavené jinak. Přesto je to normální ženská, má ráda děti.

Obyčejný sobec, což je dnes zcela normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.18 22:01
@TrueIsFalse píše:

Co je sobeckého na tom, že nechce děti?

• Citovat
  • Upravit
719
4.9.18 16:03
@TrueIsFalse píše:

8o Proč by měla být sobec? Já taky děti nechci. Jsem proto sobec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
4.9.18 16:08
@TrueIsFalse píše:
@171Jirka píše:
8o Proč by měla být sobec? Já taky děti nechci. Jsem proto sobec?

jo wogo, já taky ne :mavam: :mrgreen: a klidně sobec budu :nevim: jen kvůli názoru na em urcitě nepoletím hned na oplodňovačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.18 16:19
@vertunka píše:
To je blbost. Některé ženské by rozhodně děti mít neměli ačkoliv to jsou ženy.

Ano!!!

A k příspěvku. Vůbec nikde jsem nic takového nečetla, neviděla. Naopak, moje rodina a okolí mi říká, že času je dost. :nevim: Navíc mám kolem sebe veliký baby boom, všechny ženský kolem mě jsou teď v jináči nebo o tom furt melou pantem (snažení, plenky, kočár, jakýkoliv hovor nějak změní v tohle)… :lol: Aktuálně děti nechci, ale doufám, že to stihnu před 30. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
4.9.18 16:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ráda bych se Vás všech zeptala jak vy souhlasíte s tvrzením, které čím dál více slyším od svého okolí, ale i z médií. Je to tvrzení že dokud žena nemá děti (při nejlepším deset) tak není žena a nemá právo si takto říkat. :zed:
Už jen z principu mi to příjde hodně netaktní ke všem které nemohou otěhotnět i když se moc snaží. Navíc žijeme v 21. století, to máme snad právo volby. Pokud žena chce budovat kariéru tak by se na ní nemělo koukat přes prsty.
PS: Omluvte mě za anonym, ale zmiňovaní blízcí chodí sem na diskuze a nechci být odhalena :)

Ahoj.

Dle mého názoru si to okolí připouštíš moc k tělu.

Nikdo Ti nemůže diktovat, jestli jsi plnohodnotnou ženou po narození dítěte. V tom případě by se naše demokratická společnost snížila na úroveň kmenů, které dívky iniciují do ženské role po obřízce.

Žij a nech žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.9.18 18:31
@malá_holka píše:
jo wogo, já taky ne :mavam: :mrgreen: a klidně sobec budu :nevim: jen kvůli názoru na em urcitě nepoletím hned na oplodňovačku :mrgreen:

My bychom museli mít náhradní matku. A rovnou dvojčátka, ať se rozmnožíme oba :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
4.9.18 18:41

No tak žena je to jaksi od narození, děti s tím nemají co společného. Já připouštím rozdělení na muže a ženy. Víc ne. A v tomto smyslu teda muž co nemá děti není muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
15.9.18 11:34
Ať si žena dělá kariéru její volba mě to nevadí, pokud to není moje žena. Protože s takovou bych rodinu nechtěl. Ale jako milenku bych ji bral…
@Čičorečka píše:
To jsem teda taky nezaznamenala. Spíš je ten trend takový, že pokud se žena rozhodne mít děti, být s nimi a mít ráda život v domácnosti a pro rodinu, tak je divná. Ta, která není feministka a nebuduje si kariéru je neschopná a chce se přiživovat na svém muži :D

Poptávka po ženách co chtěj větší rodinu a díky tomu se uskromni, to je důležitý faktor tady je. Protože a detma se těžko dá udržet stejná životní uroven.

To že panuje postoj, že se chce některá prizivovst na svém muži asi plyne s vysoké rozvodovosti/rozchodovosti maximalizaci zdimani přes alimenty a dělení majetku. To si po tom radši další chlapi rozmysli co s penezma, než si je nechat sebrat… Když dneska je tak rozrůstající armáda hrdých samozivitelek, ideálně ještě těhotných iniciuicich konec. Tak buď jste si špatně vybrali, nebo pro ten vztah nic neděláte a hned jdete pryč a moc toho chcete. Neříkám že je špatný dát peníze za rodinu, ale dávat je bejvalce v nehorázny výši na bůhví co, a vlastně tu rodinu nemít kompletní… Jasně chyba je i v některých chlapech, ale o tom je jiná diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.9.18 12:57
@TrueIsFalse píše:

Je to naopak. Děti se pořizují ze sobeckých důvodů. Nebo omylem. To se taky stává.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová