Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je blbost. Některé ženské by rozhodně děti mít neměli ačkoliv to jsou ženy.
Vůči těm, kterým to nejde, je to opravdu smutné a necitlivé. Na druhou stranu, když to vezmu „od přírody“, tak žena, která nechce děti dobrovolně, chce raději být celé dny a noci v práci, prostě trochu zvláštní je. Hlavně pokud nejdřív chce budovat kariéru a ve 40 začne s IVFkem. To je dost nebezpečný koncept a dnes bohužel dost rozšířený.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ráda bych se Vás všech zeptala jak vy souhlasíte s tvrzením, které čím dál více slyším od svého okolí, ale i z médií. Je to tvrzení že dokud žena nemá děti (při nejlepším deset) tak není žena a nemá právo si takto říkat.
Už jen z principu mi to příjde hodně netaktní ke všem které nemohou otěhotnět i když se moc snaží. Navíc žijeme v 21. století, to máme snad právo volby. Pokud žena chce budovat kariéru tak by se na ní nemělo koukat přes prsty.
PS: Omluvte mě za anonym, ale zmiňovaní blízcí chodí sem na diskuze a nechci být odhalena
tak toho jsem si nevšimla…a považuju to za blbost …max. si nemůže říkat matka…
z medií? kde?
nevsimla jsem s niceho…zas nejake podprahove precitlivele vnimani, ne?
Tak já to teda trochu zaznamenala ale asi trochu jinak než zakladatelka myslí. Ráda čtu takové ty drbárny typu extra apod. A tam je to teda hodně, tak jestli pani/slečna nemyslela tohle ![]()
V urcitych socialnich skupinach to tak muze byt.....
ZKUS SE VYKASLAT NA NAZORY OSTATNICH,BUDE TI LEPE…
Myslím, že slyšíš trávu růst, deset dětí má v naší společnosti málokdo, tak jsme tady asi převážně komunita slečen a dívek.
Pokud by mi to někdo takhle explicitně a přímo řekl, řekla bych mu, že milerada budu dívčinka až do důchodu, mě to totiž neuráží.
Vůbec bych to neřešil. Do mě šil kolega, že když už vydělám, ať si koukám pořídit děti. Když zjistil, jak to se mnou je, tak rychle obrátil
.
Na okolí se vykašli. A kde to vidíš v médiích? V TV? Tu totiž nemám, nemůžu posoudit.
Ségře je skoro 40, je svobodná, bezdětná. Vážné vztahy měla dva. Děti nechce. Rozhodně to není žádná kariéristka. Má to prostě nastavené jinak. Přesto je to normální ženská, má ráda děti.
To jsem teda taky nezaznamenala. Spíš je ten trend takový, že pokud se žena rozhodne mít děti, být s nimi a mít ráda život v domácnosti a pro rodinu, tak je divná. Ta, která není feministka a nebuduje si kariéru je neschopná a chce se přiživovat na svém muži ![]()
A neslyšíš trávu růst? V médiích ksem nic takového nezaznamenala, jinde v okolí taky ne… nečti články nebo nekouká na pořady, kde máš pocit, že ti podsouvají ![]()
Kdo tuhle srač. ku tvrdí je sám sr.ačka
jako co znás dělá ženy?
že někdo druhej prohlasí že jimi jsme? ![]()
Ahoj holky,

ráda bych se Vás všech zeptala jak vy souhlasíte s tvrzením, které čím dál více slyším od svého okolí, ale i z médií. Je to tvrzení že dokud žena nemá děti (při nejlepším deset) tak není žena a nemá právo si takto říkat.
Už jen z principu mi to příjde hodně netaktní ke všem které nemohou otěhotnět i když se moc snaží. Navíc žijeme v 21. století, to máme snad právo volby. Pokud žena chce budovat kariéru tak by se na ní nemělo koukat přes prsty.
PS: Omluvte mě za anonym, ale zmiňovaní blízcí chodí sem na diskuze a nechci být odhalena