Životopis správně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.11.15 15:46

@Dundee2
Jo jo, vo tom to je :( A 100 na Prahu, to je ještě málo. Prý je standard tak 300. Sem se jich naštěstí hlásilo jen 7 a já byla jediná středoškolačka v preferovaném věku po dětech, takže jsem vlastně měla velké štěstí!
Ale ozvláštnit standardní nezajímavý životopis je fakt fuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.11.15 15:49
@Dundee2 píše:
CV s fotkou mám (i když je to možná nemorální nebo dokonce nezákonné vyžadovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
a profil na LinkedIn také ;)ale asi ho smažu - neb za poslední rok není týden, aby mi někdo nenapsal, zda nechci pracovat jinde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nestačím to odmítat ;)

Tak jestli jsem Vám tam psala, doufám, že jste mě odmítnul ve vší slušnosti :)

• Citovat
  • Upravit
carsa
25.11.15 15:52

100 odpovědí na inzerát bych někdy v životě chtěla zažít. Jak už jsme psala, já v podstatě neinzeruju, protože mi stejně žádná odpověď nepřijde..(hledám hlavně techniky). A teď mi říkala kolegyně, že na asistentku (bez jakýchkoliv nestandardních požadavků) v Praze přišlo jen 15 odpovědí. Takže pokud někdo potřebuje práci, je ideální doba. Kandidáti prostě nejsou :( A ozvláštňovat CV fakt není potřeba). Stačí, když bude jasné, stručné, přehledné…a bez chyb!

• Citovat
  • Upravit
25.11.15 15:54

@carsa
Já vlastně práci skoro vždycky sehnala až na podzim. To je fakt!

Ozvláštňovat - jak se to vezme. Máš před sebou 300 A4 a jedeš jednu za druhou. Nečtěš. Zarazí tě fotka, dáš ho na stranu, zaujme tě něco jiného, dáš na stranu. Pak teprve čteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.11.15 16:05

Ozvláštňovat doporučuji jen bezchybnou češtinou, čitelným fontem a nerozjetou úpravou. Když jsem viděla životopisy, co přišly na pozici technika laborky, nestačila jsem se těm obrázkům a pozadím divit. A na tom bez ladu a skladu nějaký text, co pomalu nešel přečíst. A jako třešnička fotka téměř v plavkách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.15 16:31

Tak jen pro zajimavost, co mi napsala na muj dotaz personalni poradkyne:

Dobu trvání posledního zaměstnání do životopisu uveďte rozhodně do května 2011. Nad tímto údajem, od června 2011 dosud, uveďte rodičovská dovolená nebo péče o dítě. Pokud byste tento fakt neuvedla, u potencionálních zaměstnavatelů to může budit pocit, že jste/můžete být od června 2011 nezaměstnaná.

dnešní zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5797
25.11.15 16:37
@carsa píše:
Tak jestli jsem Vám tam psala, doufám, že jste mě odmítnul ve vší slušnosti :)

já vždycky odpovídám slušně na tyto nabídky neb nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit ;)
a já jsme slušně vychován :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
25.11.15 17:12
@Dundee2 píše:
já vždycky odpovídám slušně na tyto nabídky neb nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit ;)
a já jsme slušně vychován :lol:

Tak přinejmenším to potěší, že je o Vás zájem, ne?

• Citovat
  • Upravit
5797
26.11.15 09:52
@carsa píše:
Tak přinejmenším to potěší, že je o Vás zájem, ne?

asi ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat