Zjistí škola rodinné vazby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4741
25.2.22 10:22

Ale aby som odpovedala na otazku. Ked tam mate takyto podivny system, tak si nemyslim, ze to bude niekto aktivne skumat. Ale ked sa to presiakne, tak zalezi na akej urovni. Bud sa to budu snazit zamest pod koberec alebo disciplinarne potrestat. A poletis ty prinajmensom, prinajhorsom obvinenie v podvodu (to si ale nemyslim). Tete sa pravdepidobne nic nestane, tu sa moc na tieto „podvody“ nehra. Jedine, ze by bola verejne cinna.

Treba si zvazit, ci taketo riziko podstupit. Nikdy nevies, kde budes posobit za oar rokov a potom to na teba vypadne ako kostlivec zo skrine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.2.22 12:11
@Anonymní píše:
Zdravím, zajímalo by mě, zda škola (vysoká škola) zvládne dohledat rodinné vazby (potvrdit příbuzenství) po odevzdání oponentury u kvalifikační práce. Případně, jak se poté řeší když je ta dotyčná osoba příbuzná? Omlouvám se za anonym, ale je to pro jistotu..

Slyšela si o těch případech, kdy známým lidem zkoumali DP třeba až po letech, kdy byli v nějaké funkci? Jestli ti stojí takový stres i do budoucna stojí za to, že ti u oponentky tety projde práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 12:25

@meduzza Tam nejde o to, že jen u ní mi projde práce, ale o to, že jsem prostě nikoho nesehnala a když už to vypadalo tak řekli, že na to nemají čas :nevim:.. do žádné vysoké funkce se nechystám, takže z tohohle pohledu by ani nikdo nemusel přezkoumávat nějakou mou práci ;)

• Citovat
  • Upravit
982
25.2.22 12:39

Když si kvůli tomu založila diskusi, tak určitě tušíš, že to v pořádku není, oznam to a budete mít čisté svědomí obě, třeba to takový problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.2.22 12:46
@Anonymní píše:
@meduzza Tam nejde o to, že jen u ní mi projde práce, ale o to, že jsem prostě nikoho nesehnala a když už to vypadalo tak řekli, že na to nemají čas :nevim:.. do žádné vysoké funkce se nechystám, takže z tohohle pohledu by ani nikdo nemusel přezkoumávat nějakou mou práci ;)

A ani v případě, že nikoho nenajdeš, tak ti nikoho nepřidělí škola 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
25.2.22 14:51

To bude zrejme nejaka „kvalitni“ soukroma vysoka skola. Protoze system „najdi si sveho oponenta“ hodne smrdi. Najdu si ho, zaplatim, diplom v kapse. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
25.2.22 23:46
@Anonymní píše:
@Basha3 Údajně je to uplně normální, že si student shání oponenta sám, taky jsem o tom slyšela poprvé :nevim:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.22 12:57

@Birdonawire žádná soukromá to není. Je státní.. ale z pochopitelných důvodu neřeknu která..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.22 14:05
@Anonymní píše:
@Birdonawire žádná soukromá to není. Je státní.. ale z pochopitelných důvodu neřeknu která..

Já bych to nejspíš nahlásila, raději říct pravdu teď než mít potom problémy.
Taky jsem měla mít známého u zkoušky, jako učitele který mě bude hodnotit. A to se nejednalo o vysokou ani střední školu.
Já se s tím nikde nehubila, že ho znám, raději. On s tím problém neměl a mým kolegům spolužákům (či jak je nazvat) o tom řekl, zda o tom věděli i další zkoušející (jeho kolegové) nevím.
Prvně luxus, jedna zkouška je zadarmo :mrgreen: Nakonec jsem byla ráda, že jsem ho u zkoušek neměla.
Já bych byla ve stresu, zda jsem řekla vše co jsem měla a zda ta 1 byla zasloužená či jen po známosti. A on by byl ve stresu zda mi má dát 1 ze známosti i když to na ni třeba nebylo nebo mi dát horší známku…Takže známý jako hodnotitel fakt ne

• Citovat
  • Upravit
1375
26.2.22 18:13
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 U nás právě nepřiřazují a když jsem se ptalt co bude když si oponenta neseženu, tak mi bylo řečeno že nemůžu jít ke státnicím :nevim: My si musíme oponenta najít sami právě. S vedoucí to moc řešit nechci, protože kdybych jako opravdu nikoho jiného nesehnala, tak je ona jediná šance :nevim:@Umík pochybovat si klidně můžete ale už z pohledu jejího právě bude o to přísnější vzhledem k tomu že je to tak jak je. Nehledě na to že na hodnocení oponenta to neleží, takže i když mi dá to nejhorší hodnocení, tak je tam i hodnocení vedoucího a pak ještě obhajoba a tak že jo

Na oponentovi taky záleží, jak to ohodnoti. Chceš záměrně podvádět a ještě se s tím chlubíš na netu. Opravdu chování a inteligence studenta VŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.2.22 20:17
@Anonymní píše:

Rada bych si zachovala iluze o ceskem statnim skolstvi, takze tomu neverim, ale to neni dulezite.
Ptate se, zda vam projde lhat o pribuzenskem vztahu s oponentkou. No mozna ano, mozna ne. Pocitejte s tim, ze se v tom muze postourat i nekdo ze spoluzaku, jiny ucitel, mozna nastvana kamaradka nebo pribuzna posle anonym do skoly… Riziko je celkem velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze