Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Maritimka: tak pozor mám stálého partnera nějaké střídání jak mi tu naznačujete nehrozí tak hned nemusíte mít poznámky, že dopadnu podobně (není to myšleno zle jen mi to tak vyznělo)
Tak to si vůbec nemyslím (nemyslíme). Jsem jen reagovala na příspěvek 1miss1…
Jestli mimčo plánujete a nevadilo by vám ho mít už teď, tak si udělej test a uvidíš a nebo se objednej ke svému Dr. Za vyšetření UTZ nic nedáš a v té době budeš mít jistotu, protože UTZ zachytí shluk buněk zhruba od 3.týdne
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem dodat, že u posledních dvou styků ted v červnu 10. a 16.6. vždy ukápla troška ven tak se to setřelo a pokračovalo takhle ještě 2× na to s tím, že nakonci asi nějaká ta kapka šla dovnitř, nemělo by to vadit když to bylo dobře otřené co myslíte? spermie by tam už neměli být?
Ty jsi srandista! Jestliže to setře, v močové trubici stále nějaké sperma zůstává a to se dostává do tebe při dalším zasunutí. Částečně pomáhá, pokud se partner před dalším stykem (zasunutím) dojde vyčůrat, moč spermie z moč. trubice zabije a vyplaví.
Jinak tomu vašemu provozování styku říkám totální lehkovážnost a popření zdravého rozumu (moje maminka kdysi říkala tomuhle pubo období, že „rozum se nastěhoval do dělohy“ a u kluků že „rozum spadl do kalhot“.
Proboha, proč nepoužíváte prezervativ? Takhle je jen otázka času, než na testu najdeš //!!
Příspěvek upraven 19.06.12 v 23:11
@Anonymní píše:
Kdy od té doby - 10. - 16.6. by šlo zjistit zda došlo k otěhotnění, jak dlouho to trvá od tohoto styku zda došlo k otěhotnění, a šlo by to poznat do 27.6. kdy má dorazit MS nebo ta přijde normálně a až u druhé by to šlo zjistit? prosím vás poradíte, co si myslíte?
Pokud bys otěhotněla až 16.6., test 27.6. by to ještě nemusel odhalit.
Protože kondom mít nemůžu hrozně mě to pálí ani žádné gely nic nepomáhá a další den dva trpět než to přejde ta bolest o to opravdu nestojím, vím je to blbý ale nenadělám nic
Děkuji vám všem za názory počkám a uvidím co z toho bude, určitě se potom ozvu
Držíme palce, aby ti to dopadlo tak, jak chceš (chcete) oba.
PS. Ale opravdu, být tebou, si na téma sex přečtu nějakou knížku, aby jsi věděla, jak tělo a hlavně jeho chlouba funguje ![]()
Že spermie tam mohou být to mě napadlo to zas jo, spíš jsem zvědavá jestli se někomu z vás stalo, že z takovéhle trošičky otěhotněl a jak dlouho to trvalo jestli hned nebo až po delší době, ale na to se asi nedá jednoznačně odpovědět u každého je to jinak ale i tak, byl jste na tom někdo podobně?
Jak víš, že začínáš brát ATK přesně 27.? Ideálně se nasazuje první den menstruace..a kombinace dostavené menstruace a negativního těhotenského testu, ten si určitě udělej, než si dáš první tabletku, by měla být dostatečná odpověď, že těhotná na 99,9% nejsi. Doporučuju GS Mamatest, levný, spolehlivý, dva kusy v balení, dostupný skoro v každé lékárně. ![]()
Nevím zda to bude přímo 27. ale vím že od 27. do 1.7. plus mínus den, se má dostavit MS tak nějak hádám přibližně ![]()
Tak to vypadá asi špatně včera mě pobolívalo břicho a jen tak trošku sem zašpinila hnědorůžově ale jen tak světlounce no a dneska se mi rozjela MS o čtyři dny dřív což je hodně divný vždy sem jí dostala přesně na den ale ne tak dlouho dopředu
myslíte, že mám začít brát ode dneška antiko? břicho mě bolí jako při MS a sem tam píchá ve vaječníkách, zatím je to spíš slabší s příměsí hlenu tak středně dočervena růžova (omlouvám se za podrobný popis
) to už asi nemá cenu si dělat test co myslíte? ![]()
Prosím vás mohla byste mi někdo poradit? nevím jestli ty prášky mám začít brát nebo počkat do příštího měsíce
a test během MS pokud to MS je by nějak vyšel nebo se musí počkat až krvácení odezní? ![]()
Udělej si těhutest hned. Pokud tam nic nebude, začala bych brát HA. Po skončení MS bych si udělala další test. V případě pozitivního výsledku bych pak volala dr. co dál a HA bych vysadila, což ti asi doktor řekne
HA je sice pro zdraví na prd, ale spousta mamin tu přes ni otěhotněla a mají zdravé děti. Asi by tě pak víc hlídali a dělali testy, jestli je vše v pořádku.
Tak sem si dnes ráno udělala test a byl negativní, bylo by to takhle brzy poznat? MS sem první den měla tak normálně ale víc s hlenem jakoby a včera tak pul dne slaboučký a od odpoledne jen zašpinění malinko a až do večera vubec nic, dnes jen tak trošku špiním slabě růžovo-hnědě jen po utření jinak ne
MS mám vždy min 5dnů a ted to vypadá jakoby už končila
, na testu nic není tak co myslíte? když styky byli 6.,10.,16. a 20.6. zatím poznat nic není až na tu divnou MS
Bylo to 8DC, 12DC, 18DC a poslední 22DC je to brzo na zjištění?