Zkažený čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Baby86 no ale já i když ten čaj dám do lahvičky studenej, tak se to zkazí… do prčic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 plastovou a uvnitř je to lesklé, jinou už nikdy to pak smrdí zatuchlinou a zkaženinou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho normálně sladím, cukrem..ale jo, to bude asi tou uzavřenou lahvičkou, my ho máme vždycky v litrovým džbánu doma
ale normálně nevěřila bych, že může čaj zplesnivět, ale jo, jeli jsme na dovču, chlap nedopil čaj, nechal ho na lince, a když jsme po týdnu přijeli, tak na hladině terče plísní, to byla teprve chuťovka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 náš kluk taky ne, leju mu tam čaj po troškách, udělám ho do hrnicku a před každým nalitim plastový hrnicek pečlivě vymyvam, jinak je to večer na ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda to se mi nikdy nestalo. Dělám granulový čaj do skleněné lahvičky, celý den ji mám položenou na stole, vozím s sebou.. uvařím dopoledne, a večer ho ještě pije. Vypije cca 100ml čaje denně. Teď jsem k němu čuchala a ochutnávala a v pohodě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju nějakou zdravou láhev, nerezovou, skleněnou, zkus pohledat, a z té po troškách přelévat. On už ten plast může mít něco natáhlé, ve zdravé láhvi jsou ty stěny hladké, nenasáknou žádné pachy a nemůže na nich nic ulpět
- Citovat
- Upravit
@Vladdena9 píše:
Doporučuju nějakou zdravou láhev, nerezovou, skleněnou, zkus pohledat, a z té po troškách přelévat. On už ten plast může mít něco natáhlé, ve zdravé láhvi jsou ty stěny hladké, nenasáknou žádné pachy a nemůže na nich nic ulpět
no zkusím ještě vyměnit lahev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička píše:řekla bych, že fígl je v tom skle. Tipuju, že na tu umělou hmotu se už nalepili nějaké kvasinky a už je z toho nedostane
Teda to se mi nikdy nestalo. Dělám granulový čaj do skleněné lahvičky, celý den ji mám položenou na stole, vozím s sebou.. uvařím dopoledne, a večer ho ještě pije. Vypije cca 100ml čaje denně. Teď jsem k němu čuchala a ochutnávala a v pohodě..
- Citovat
- Upravit