Zkažený čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
13.10.13 08:22
@valina1 píše:
@AstraG no jenže on z tohoto neumí ještě pít…má normálně kojeneckou lahev

Tak už mě jen napadá, když lahvičku umyješ vytíráš jí do sucha, než naleješ nový čaj? Mě když se ve flaškách dělal hnus, tak jsem si říkala jak je to možný, když ji vymývám, ale pak jsem jí důkladně vytřela utěrkou a ještě jsem nějakej bordel vytřela, takže teď dcerce po vymytí vytírám do sucha a o. k. dcerka má nuk active cup a opravdu nám nesmrdí, skus teda lahvičku důkladně vytřít a uvidíš jestli bude čistá. nevím, jak máš prcka velkého, ale tu zdravou lahev jsem viděla i u dětí kolem roka, je to jen ozvyku naučit je z toho pít, tak třeba pro inspiraci, až budete přecházet z dudlíku :-) a ikdyby se nechytla, využití bude mít určitě později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
13.10.13 10:50
@elchirk píše:
A myslis, ze z caje ziska mineraly? Ja davam synovy (2 roky) vodu a detske dr. i zubarka rikaly, ze je to nejlepsi, co muze byt. Nekdy teda dostane neslazeny caj. Ten varim do bezneho hrnku a po zchladnuti na pitelnou teplotu naliju do flasky (ted uz teda pihe z hrnku) a nikdy mi nezkysnul :nevim:

Z čaje nějaké minerály získá, pokud k jeho přípravě nepoužíváš destilovanou vodu.

Ale otázka je špatně položená. Co jsi jí jako myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.10.13 19:31
@eumedon píše:
Z čaje nějaké minerály získá, pokud k jeho přípravě nepoužíváš destilovanou vodu.Ale otázka je špatně položená. Co jsi jí jako myslela?

No ja myslim, ze pokud je kojeny, tak mineraly ma od tebe a to mnozstvi z caje bude minimalni, ale je samozrejme na tobe, jestli diteti davas vodu nebo caj.
Hlavne nejak vychytek tu kazivost caje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.10.13 22:02

Prdim na caje, dnes byl cely den na vode a spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.10.13 22:30
@valina1 píše:
Prdim na caje, dnes byl cely den na vode a spokojenost. :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 13:47

Ahoj holky, hrozně se stydím… asi před 5 dny jsem malému (skoro 2 roky) udělala ovocný/bylinkový čaj s medem, ale flaštičku někam zašantročil a my ji prostě nikde nenašli. :( Před chvilkou někde flašku vyhrabal a trochu se z ní napil (kolik nevím - řekla bych cca 20ml). Byl mu čaj cítit z pusy… Je vidět, že čaj už je celkem zakalený a určitě i zkažený, možná i trochu plíseň.
Myslíte, že se mu může něco stát?? S tím, že se případně poblinká/pokaká počítám, ale nemůže to mít nějaký vliv na zdraví?(( Děkuji. Hrozně se stydím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko